Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mandreeac, eu pentru sanatatea mea psihica incerc sa construiesc o gandire pozitiva ca altfel ma urc pe pereti cand iti scriam tie mesajul mai devreme am realizat ca nu mai imi e asa frica de nastere...toate cunoastem cazuri grele, am citit pe net fel si fel de minunatii, dar in marea majoritate a cazurilor lucrurile decurg intr-un mod firesc, nu exagerat, si cred ca ar trebui sa ne gandim si sa speram ca facem parte din majoritate :) nu zic ca o sa fie simplu, o sa fie al naibii de greu, dar pana la urma, eu in mintea mea asa rezum lucrurile : ore de travaliu cu contractii dureroase care se inmultesc pana vine epidurala, apoi liniste, apoi expulzia si momentul mult asteptat timp de 9 luni e o viziune simplista dar pe mine ma ajuta la linistea sufleteasca

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Asa incerc si eu sa fac. Primul sfat pe care mi l-a dat dl dr a fost sa citesc carti de specialitate si nu povesti, ca daca voi citi povesti ma voi ingrozi.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy stai in toate pozitiile, pune-te in pat pe stanga, pe dreapta, pe spate, stai in fund si in permanenta cu mana pe burtica si va misca, sunt sigura de asta.

Claubut . Momentan atat trebuie sa imi cumpar, acum sa vedem la 36 de sapt ce ne mai spune dl dr, daca mai trebuie sa luam ceva.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

mandreac- din ce stiu eu, cel mai important e sa nu bei mai mult ceai, o cana..nu cred ca se pune. noua ni s-a aratat si un test in care amestecau Fe- sirop cu ceai, apa, si diverse alte lucruri, de unde am retinut sa nu fie combinate- adica Fe sa nu fie luat cu ceai.
- de lenjerie mi-aduc aminte ca ti-a placut, dar nu am retinut si intrebarea. am luat-o din Cora Sunplaza- care e la BIG.- piata sudului. mi-a placut de ea, ca cearceaful de pat are elastic cusut si se prinde bine de saltea.

29 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

strumphitza eu am luat lucruriele de la :
- Boots - am comandat on-line crucior si patut ca era o oferta speciala
- TK-MAXX -am luat o perna de alaptat, biberoane, prosoape
- Mother Care - am luat jucari

Haine de fite : Monsoon - au rochite dragute si acum cu reduceri mari
Haine uzuale si scutece : Tesco mi se pare ok daca scrie 100% bumbac cred ca sunt destul de bune ca nu am pretentie sa dureze o vesnicie avan in vedere ca in 3 luni trebuie sa cumpar altele.

Asteptand o minune 7+months

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph- stiu ca nu-ti pot zice sa stai linistita, ptr ca e imposibil sa stai.o stiu pe pielea mea. eu am avut in toata sarcina astfel de situatie- 2 zile. nimic nu a mers. cica se zice sa bei 1 pahar de apa, in alta parte am citit lapte/ suc,, apoi sa te asezi in pat intr-o parte.si sa astepti- in timp ce iti ies ochii din cap
dar eu in acele 2 zile, care nu au fost consecutive, mereu a 2-a zi, au inceput miscarea de dimineata ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic am incercat cu ciocolata calda, cola, prajiturele cu ciocolata, mangaiat, ciocanit, muzica de bebici..si nimic.era ziua lor de relaxare, na.nu pot explica fenomenul. treb sa avem rabdare...ca nu mai avem chiar asa mult! zise-i eu , care mor de nerabdare

29 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

burtici am si eu o pb cu patutul lui bb... noi stam intrun ap inchiriat, care nu are prea mult spatiu... asa ca bb va sta cu noi in dormitor, in prima faza. Optiunea noastra e de patut pliant, de suntem mai plimbareti din fire , oricum ne ducem si acasa si in concediu...etc..la Maria am avut de lemn pana la 6 luni cand se ridicase in picioare si fericirea ei era dupa ce ajungea in picioare sa se arunce pe spate .Intrebareae se gasesc saltelute care se pun si pe pliant...? In primele trei luni e ok sa doarma in landou? ca atunci i-as lua doar cu un nivel patutul...
Strumph, sfatul meu baga un espresoo si de nu oi lua tu la suturi...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Au! bb meu nu stiu cum s-a asezat ca daca ma ridic ma doare rau in stanga...daca stau pe pat e ok...pana acu a dat cateva suturi...dar acum vrea sa stau cu burta in sus...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Ziua buna si de la mine!
strumph,si eu patesc asa de multe ori.
ultima data a fost exact ca la tine nu l-am mai simtit de seara pana la pranz chiar,iar la pranz eram la usa dr,care a reusit sa ma linisteasca.
dr meu a zis ca de cate ori nu il simt sa ma pun intinsa pe spate si sa-l mangai pt ca normal ar trebui sa-l simt de vreo 5 ori intr-o ora in pozitia respectiva.
fetelor,am si eu o intrebare...sper sa nu fie prea stupida...la patutul pliant trebuie la fel ca la cel de lemn saltea???
eu patutul o sa-l primesc de la niste prieteni si habar n-am daca tre sa-i cumpar sau nu ceva in plus.

fericita de +26 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Gata, m-am mai linistit m-am pus pe spate in canapea si am inceput sa o strig si sa ii spun s amiste sa nu fie lazy ca tac-su ca eu imi fac griji pentru ea, sa fie bine acolo si am mangaiat eu burtica de cateva ori si am rugat-o sa imi dea un semn si kick kick, a facut burtica un valurele partea stanga pe langa buric mai sus, ea de obicei statea pe jos, o simteam cum misca pe sub buric, dar ieri si azi mai mult deasupra ... cred ca si-a schimbat pozitia, de aia si ieri durerile alea rele jos la burta la fofo, ma apasa rau ca abia mergeam pe drum o sa ma conving eu ce si cum sta, luni cand ma duc la eco sa o vedem, abia astept, numar zilele nu am mai vazut-o de la inceputul lui noiembrie si mi-e dor o sa o vedem si in 4D, poate imi fac o idee cu cine seamana eu sper cu tac-su ca el e frumusel si sper sa ii mosteneasca si zambetul de milioane

Ma duc sa citesc din urma si revin sa va scriu una alta

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

viss, cu multa filosofie, zen interior si rabdare, sunt convinsa ca o sa faceti fata cu brio mutarii. o sa vezi ca o sa fie bine, tot ce conteaza sunt minunile 2 de la tine din burtica

eu ma uitam la un reportaj despre canteareata antonia si nu imi explic cum naiba arata atat de bine la 2 luni dupa nastere, tinand cont ca a facut si cezariana!! eu efectiv nu imi dau seama cum avea abdomenul plat la 2 luni!!!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

da, da se poate. nasa lui Cristi nu mai avea deloc burta la doar 1 luna de la nastere (cezariana) si asta la 36 de ani. Asa sunt unele femei

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput