Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

maduta multumesc mult pt raspuns.... dar din cate am inteles de la tine e cam greu sa ajungi la dr. haiduc.
Tot cezariana fac si ei, sunt la a doua. Tu ai ajuns la el cu interventii sau pur si simplu. As vrea si eu sa vin, dar....

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 26+ , adica Ayanna

nioci o interventie, mi-am facut programare si i-am spus ca imi doresc mult de tot sa nasc in Filantropia cu dansul , in final a acceptat. Cred ca daca nu accepta, ieseam plangand din cabinat

Dar vezi ca de obicei e super ocupat. La Euroclinic mi-am facut programarea cu 3 sapt inainte, poate la Medical city sa fie ceva mai lejer

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Da, si eu am o verisoara care la botezul baietelului (la vreo 2 luni dupa ce a nascut) purta rochie scurta si mulata. Nici pic de burta. N-ai fi zis ca ea e mama... eu m-am gandit ca era avantajata de varsta (21 de ani).

Dar chiar ma gandeam. Eu sunt fan miscare si exercitii, dar daca alaptam, avem voie sa facem miscare? Macar bicicleta, ca tot o am in casa...

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

maduta.. tocmai ti-am trimis un PM, dar m-am lamurit. incerc si eu sa vad cum fac sa ajung cat mai repede la el., mersi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claubut

eu, la prima nastere am fost pusa sa cumpar calmantele.
acum vreau rahi-anestezie, nu totala, dar nu cred ca tre sa cumpar nimic

27

daca vb de cezariana, prima data am facut si eu rahie. acum mi-a zzis sa-mi iau kit de rahi-peridurala pt ca e mai buna, mai ales dupa nastere, adik iti lasa acolo un cateter prin care iti administreaza calmante dupa ce a trecut efectul anersteziei. Sunt cateva ore dupa ce trece anestezia oribile..nici nu vreau sa-mi aduc aminte...dar trec si ele.

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

scrish, mandreeac, nu va suparati pe mine, dar la 1 sapt dupa nastere cu siguranta nu o sa va ganditi la exercitii, abia daca veti avea chef/stare sa va piaptanati . Pana se obisnuieste organismul cu treziri din 3 in 3 ore o sa fiti cam zombi. va spun asta ca sa nu aveti asteptari mari de la voi dupa nastere si apoi sa fiti dezamagite

strumphy, si eu am dormitat azi toata ziua, iar cu copilul misunand pe lanaga mine Lasa bubulina in poce ca nu mai are unde sa miste la fel ca acum cateva sapt. Deja e ingramadita acolo, iar miscarile vor fi din ce in ce mai lente, nu vor mai fi lovituri

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

burtici am si eu o pb cu patutul lui bb... noi stam intrun ap inchiriat, care nu are prea mult spatiu... asa ca bb va sta cu noi in dormitor, in prima faza. Optiunea noastra e de patut pliant, de suntem mai plimbareti din fire , oricum ne ducem si acasa si in concediu...etc..la Maria am avut de lemn pana la 6 luni cand se ridicase in picioare si fericirea ei era dupa ce ajungea in picioare sa se arunce pe spate .Intrebareae se gasesc saltelute care se pun si pe pliant...? In primele trei luni e ok sa doarma in landou? ca atunci i-as lua doar cu un nivel patutul...
Strumph, sfatul meu baga un espresoo si de nu oi lua tu la suturi...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

patutul pliant este din material si nu are de ce sa se loveasca bebe daca se arunca

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui persi

fetelor,am si eu o intrebare...sper sa nu fie prea stupida...la patutul pliant trebuie la fel ca la cel de lemn saltea???
eu patutul o sa-l primesc de la niste prieteni si habar n-am daca tre sa-i cumpar sau nu ceva in plus.

fericita de +26 Radu Andrei

trebuie musai saltea

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Da, si eu am o verisoara care la botezul baietelului (la vreo 2 luni dupa ce a nascut) purta rochie scurta si mulata. Nici pic de burta. N-ai fi zis ca ea e mama... eu m-am gandit ca era avantajata de varsta (21 de ani).

Dar chiar ma gandeam. Eu sunt fan miscare si exercitii, dar daca alaptam, avem voie sa facem miscare? Macar bicicleta, ca tot o am in casa...

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

alaptatul nu te impiedica sa faci miscare in nici un fel. Mie la cezariana mi-a spus sa incep abdomenele dupa 3 luni, dar ma durea si atunci.
La nastere normala singurul lucru care te-ar stanjeni ar fi epiziotomia, dar asta pana iti scoate firele...si bineinteles cum spuneam..faptul ca vei fi zombi o perioada.

Apoi vor veni zile senine in care bebe va sta mai mult treaz si se va putea purta un oarecare dialog , si zile in care te va veti minuna ca puteti functiona normal cu ff putine ore dormite

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

maduta... am reusit sa imi fac programare pe 20 ianuarie la medical City.
Ma duc acolo si o sa ffac si eu ca tine, sper sa ma primeasca.
Tie ti-a spus cand ar trebui sa nasti?
Dr mea imi spusese ca daca fetita are rabdare, voi naste pe 8 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Salo_sama, ai spus ca revii la cafea dar vad ca iar lipsesti felicitari pentru bebe Petra ok sanatoasa si in regula

Millie, sper ca ti-e mai bine azi si nu mai stai pe la Wecinul Costica

scrish, vad ca nu te lasi deloc deloc Insistenta mai esti si mie oamenii foarte insistenti ma dispera si nu-mi plac deci nu mai are voie omu sa aiba un secret ca tre` sa stii tu tot glumesc o sa iti spun numa` tie cand ne vedem in Ro la vara cu bebelusii nostri la o plimbare deal ?

Roxy, burtica nu a prea crescut ea cine stie ce de mult, dar vergeturile se extind de la o zi la alta dar m-am resemnat, asta e , eu ce as putea sa le fac acum? daca face parte din proceul de a aduce pe lume un bebe sanatos e ok pentru mine, nu comentez, nu mult Astept pozici cu patutul si perdeluta din camera bebelinei

Madutza offf... greu cu durerile astea de spate, si eu traiesc cu frica in san ca acusi cand o creste burta mai mare prin feb -mar sa nu ma ia si mai rau durerile de spate... dar eu cred ca am inceput sa fiu imuna la astea ca si pe mine ma doare, de vreo 10 ani asa si numai daca e rau rau mai spun un aliu valiu, ca bunica-mea care sufera de reumatism de vreo 30 ani , eu sufar dupa o anestezie in coloana facuta prost de un dobitoc de doctor anestezist pentru o operatie

IOny, iar la cumparaturi pentru bebelina asa asa.. repede repejor ca tu nu mai ai mult, esti cu vreo luna inaintea mea sa ne arati si noua noile achizitii daca vrei

Dorinuta, bafta la doctor maine si sa vii cu vesti bune

Ally , deci back home!! super , de acum mai stai si tu cu noi la povesti bebe Edy cred ca era super entuziasmat ca era primul lui zbor cu avionu` de aia misca saracu atata Auguri e un Buon Anno anche per te e tua famiglia!! upss... m-o apucat scrisu in italiana, sper ca nu am scris cu multe greseli, am cam uitat ce-i drept, dar imi place la nebunie sa o vorbesc, la vara tre` sa trag o fuga pe la Italica la sora-mea in vacanta sa imi improspatez italiana Mi-e dooorrrrr de Roma, mai ales de Roma noaptea

Andreea, sa stii ca nu am mai cumparat nimic pentru bebe, am mai spus si ieri , o sa mergem saptamana asta sa dam comanda de otomobilul Sophiei ca dureaza 1-2 luni paan vine comanda , dar in rest nu am mai luat nimic, in februarie pana atunci ma uit pe situri, caut oferte , una alta ... facem bujetu` dar nu am mai cumparat nimic

Monas ce fac bebicii ? imi pare rau sa aud ca si tu suferi de dureri de oase acolo jos, le am si eu de mult tare... de vreo 2-3 luni ... m-am latit rau in bazin... sa se faca loc sa iasa bebe cand o veni timpul sa iasa dar rele mai sunt durerile astea, dar ce nu induram noi pentru puiutii nostri ? Cand intri in concediu sa mai stai si tu acasa sa te odihnesti si sa pregatesti tot pentru bebici ?

Viss, iti doresc mutare lina si usoara si cum vrei tu , fara certuri cu soacra, sa ai multa liniste si pace si sa vina buburuzele bine sanatoase chiar daca nu in casa ta , ci a bunicii

Ina, felicitari pentru vestile bune despre bebe si scuze ca ma mir si eu ca... dar eu niciodata nu am auzit nici un dcotor sa spuna ca o graviduta sa nu mai manance oua si lapte cel putin, cand mai toti recomanda sa consumam de astea dar ce stiu eu, ca doar nu-s doctor

Clabut, alta cand e sa muncesti sa nu ai timp sa te gandesti la lucrusoare pentru bebe, si alta e cand stai toata ziua acasa, asa ca mine si ca alte burtici la primul bebe si care isi fac vise de cum sa faca si ce si cum sa cumpere, sa amenajeze pentru bebe... eu sincer numai cateva hainute am cumparat, desi am spus ca nu cumpar pana mai incolo spre sf lui ianuarie, dar dupa ce am avut un vis aiurea la Craciun, am decis sa cumpar totusi niste hainute , in caz de... ca nu se stie niciodata si eu sa nu am nimic pentru bebe

Magnolia, multumesc de ponturi, o sa trag si eu o tura de mall azi maine sa vad ce si cum, dar azi nu prea am forta, e gri afar, a plouat toata noaptea si bate si un vant rece bbrrr... nu am chef sa ies dar oricum iti tare multumesc , o sa trag un ochi pe siturile lor macar daca afara mi-e lene sa ies Bubulina ta ce mai face ? cum e cu regimul si glicemia? ai putut sa te lasi usor de dulce si restu ce nu ai voie sa papi ?

persi , eu nu stiu , nu ma pricep sa iti raspund ma uit si eu ca matza la calendar cateodata la lucrusoarele astea pentru bebe ca ma si intreb, eu am 30 ani sau numa vreo 14 de nu-mi dau seama cum functioneaza ? Mai rau o s ama uit ca matza cand o fi bebe aici si nu o sa stiu cum sa il tin sa ii fac baitza, sa ii pun pampers, dar invatam, ca n-o fi asa grele

ailed, bine ca scrissi cev aca ma gandeam ca te-ai apucat dupa cantar am si eu o obsesie cu cantaru tau si caramizile lui roxy nu stiu sa raspund la intrebarea ta

Multumesc la toate de mi-ati raspuns in legatura cu bebe si miscarile , sper sa am mai multa rabdare curand, sa ma obisnuiesc ca nu o sa miste si sa loveasca asa puternic ca inainte, dar na... daca rabdarea nus e vinde la kilogram, eu cum fac ? as cumpara o tona ca as avea tare nevoie de ea, sper sa nu o iau razna cand o fi bebe pe aici ca stau cam prost la capitolul rabdare dar sper sa ma calmeze bebe si sa ma invete sa fiu mai rabdatoare

Uff iar am scris un roman .. ar trebui sa scriu mesaje mai mici si mai multe, sa fac si eu multe mesaje sa imi apara multe stelute colorate la profil

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput