Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mandreeac wow, la o sapt de la nastere naturala putem sa facem exercitii? asa repede? eu sunt foarte hotarata sa ma apuc de miscare, prin casa normala in prima faza, pe urma cand o sa se faca frumos afara si ies cu bebe chiar si in parc sa sar coarda, cica ajuta enorm la arderea caloriilor...vai ce veste buna mi ai dat acum nu imi ramane decat sa ma rog sa fie totul ok si sa pot sa nasc natural...asta insemnand sa nu am un bebe mai mare de 3400 si sa fie intors...doamne ajuta

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Da , evident prin casa faci de una singura si pe mine m-a uimit cand mi-a spus dl dr, sa fac atat cat pot, dar sa fac miscare, ca ea ma ajuta cel mai mult. Chiar la sf anului a nascut o buburuza de la cealalta odisee prin cezariana si miscarea a ajutat-o foarte mult. A avut ambitie in primele zile , a mers singura si acum se simte foarte bine.

Si eu sper la o nastere naturala, m-a pus dl dr sa ma informez, insa la 36 de sapt imi va spune exact cum nasc. Am emotii, va spun sincer.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mandreeac da, miscarea e sfanta, pe mine ma bucura daca o sa pot sa ma apuc asa repede tu vrei sa nasti natural sau natural cu epidurala? si eu am emotii ft mari si de abia astept momentul, in capul meu m-am setat ca in caz de nastere naturala, singurul inconvenient o sa fie asteptarea pana ma dilat, sper ca in timp relativ rapid sa imi faca epidurala si pe urma expulzia dureaza maxim 20 min...deci cateva ore de dureri la inceput sper sa pot suporta. bine, ma dau eu viteaza acum dar si cand o veni momentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

mandreeac: eu nasc cu Filipescu. Tu?

27

Mergi la inceput

eu nasc la euroclinic cu nuraltay emel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claubut

mandreeac: eu nasc cu Filipescu. Tu?

27

Cu Rotaru Octavian.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mandreeac da, miscarea e sfanta, pe mine ma bucura daca o sa pot sa ma apuc asa repede tu vrei sa nasti natural sau natural cu epidurala? si eu am emotii ft mari si de abia astept momentul, in capul meu m-am setat ca in caz de nastere naturala, singurul inconvenient o sa fie asteptarea pana ma dilat, sper ca in timp relativ rapid sa imi faca epidurala si pe urma expulzia dureaza maxim 20 min...deci cateva ore de dureri la inceput sper sa pot suporta. bine, ma dau eu viteaza acum dar si cand o veni momentul...

Eu vreau natural, iar dl dr m-a pus sa imi cumpar o trusa pentru anestezie peridurala. Am inteles ca asta folosesc ei in spital si e buna si in caz de nastere naturala si in caz de cezariana. O fi asa simplu sa nasti natural??????? Sa dea DOmnul. Stiu o tipa care a avut travaliu fals si pana a nascut au trecut 36 de ore, iar durerile au fost groaznice. Vai de noi, ce sa zic.

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

eu, la prima nastere am fost pusa sa cumpar calmantele.
acum vreau rahi-anestezie, nu totala, dar nu cred ca tre sa cumpar nimic

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

_
29 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Am dormit ca valiza ce bine a fost, mai ales dupa ziua de ieri si noaptea de dinainte numa cu vreo 4 ore de somn, azi noapte am dormit neintoarsa doar de vreo 3 ori m-am ridicat sa ma duc la baie si apoi am readormit la loc, repede si fara probleme Unde nu ar fi asa simplu si usor de fiecare data

Sunt putin cam stresata, mi-a cam intrat morcovu si cred ca nu am de ce , dar ce sa ii faci, cam paranoia si eu , din cand in cand nu strica nu ? bubulina mea nu a miscat mai deloc aseara si ea seara avea spectacol, imi facea burta valuri valuri si se vedea asa frumos cum se juca, aseara nimic am mangaiat burtica, am vorbit cu ea si ea nimic, niste miscari mici scurte si lente... iar azi noapte nu am simtit-o, desi ea si noaptea misuna si o simteam , azi noapte nimic... dimineata la fel cum ma asezam la laptop si deschideam radio online incepea dansu, acum nimic... am dat muzica tare tare si ea nimic ... beau un cappuccino, de obicei reactioneaza daca beau putina cofeina sau ceva cal,acum nimic... sper sa fie bine si doar sa faca nani , nu stiu cum sa o trezesc sa miste ... de obicei ii spun kick mummy so i know you`re ok si imediat ma shuteaza , sa vedem acum ce spune .. trebuie sa stau pe spate si sa mangai burtica sau sa ii fac knock knock si ma impinge unde bocanesc cu degetu dupa ce termin mesajul ma pun sa o trezesc

Am ceva de citit si recuperat de aseara, multe pagini de unde v-am lasat pana azi acum la ora asta Revin sa va spun dupa daca am reusit sa o trezesc

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

mandreeac, eu pentru sanatatea mea psihica incerc sa construiesc o gandire pozitiva ca altfel ma urc pe pereti cand iti scriam tie mesajul mai devreme am realizat ca nu mai imi e asa frica de nastere...toate cunoastem cazuri grele, am citit pe net fel si fel de minunatii, dar in marea majoritate a cazurilor lucrurile decurg intr-un mod firesc, nu exagerat, si cred ca ar trebui sa ne gandim si sa speram ca facem parte din majoritate :) nu zic ca o sa fie simplu, o sa fie al naibii de greu, dar pana la urma, eu in mintea mea asa rezum lucrurile : ore de travaliu cu contractii dureroase care se inmultesc pana vine epidurala, apoi liniste, apoi expulzia si momentul mult asteptat timp de 9 luni e o viziune simplista dar pe mine ma ajuta la linistea sufleteasca

Mergi la inceput