Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Andreea, poate imi raspunzi si mie la PM ...ca altfel o sa ma invart pe langa Tecadra toata ziua
Fug sa ma spal si sa merg s-o iau p eA. de la gradi. Cine s-o mai inteleaga...dimineata e super incantata d egradi, la 11.30 deja e satula. Si eu speram sa o las macar la program scurt.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Miruna, eu ii dau 150 lei o data pe sapt si 80 lei pt 5 ore de calcat. Deci ajung la 760 lei/luna, pt 2 ture de calcat si 4 zile de menaj. As prefera sa vina cineva luni, miercuri si vineri, de la 9 la 14-15 si sa-i dau 1000 lei. Ca de frecat baile tot eu mi le frec dar ma dispera dezordinea, si tare bine ar fi sa fie cineva sa le puna pe toate in ordine si eu sa mai frec o cada, o faianta, asa, de terapie

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Symo, Claudia, ce copii mari aveti! La noi mai e destul pana la coordonarea manutelor.
Symo, cantitatea de lapte pe luni nu mi se pare deloc un reper. Pana la urma si adultii beau sau mananca in cantitati atat de diferite! O sa vezi mai incolo ce diferente de greutate la bebelusi de aceeasi varsta.:) Sau stagnari lungi in greutate... la noi de ex a fost o stagnare timp de 6 luni! Atata timp cat copilul e hidratat, nu-ti face prea multe griji cu restul.
Claudia, si eu am avut numai menstruatii inofensive dupa nasterea no1.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, uau, 10 ore!!
Si noi am avut o noapte super, de la 10 la 4, apoi de la 4 la 9. Ma rog, intra acolo pauza de masa.:)
Ziua tot asa des papa?

Merg sa ma joc, zice Maria ca acum am "mainile libere".

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui martutza

Buna seara.
Mai primiti o ursuleata in club?
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Marta, bine ai venit !!!Ma gandeam eu ca trebuie sa apari si pe aici.
Am si eu o intrebare legata de scoica de masina: voi puneti ceva in ea ca sa fie mai dreapta ?Mie mi se pare ca Toma sta chircit rau in ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Siuta eu pun doua paturite in scoica. Una o pun chiar in scobitura indoita in doua si una peste toata scoica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Ce multe avem botezul pe 5 martie !

Si noi tot pe 5 martie il facem .Chiar ca suntem multe, ne facem un club .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Corina si eu tot cu dezordinea am probleme. Emanuel insira si nu strange. Daca il pun la strans se miorlaie fara oprire si atunci il ajut... urasc sa vad lucrurile insirate. Cu curatenia mi se pare simplu dar cu ordinea nu. Mi se pare mult 150/zi pt curatenie. Mie mi-au recomandat vecinii pe cineva care ia 100 dar imi este groaza sa o iau de la capat cu explicatiile. O zi pe saptamana e putin, si stai sa inceapa sa insire si Patrick

Vasari, esti hands-free . Hai ca si Sara doarme bine, de la 10-4 nu e rau deloc, mai ales daca se trezeste doar pentru masa. Iustin la trezirea de la 4-5 uita sa mai adoarma si ma tinea pana la 9 .

Siuta eu nu pun nimic pentru ca orice as pune nu va avea o forma prietenoasa coloanei si in plus este gandita intr-un anume fel ca sa protejeze bebele. Asta nu inseamna ca Iustin e incantat de scoica, se stramba la inceput dar ii trece

Beatrice unde esti cu catalogul?? Am vazut ca tot absenteaza Doura, Geniusamb, Anya, Vmadelain, Olga...Trebuie o prezenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Corina, ii dau 900 ron pe luna. Insa ea spala cazile, si eu, terapeutic aranjez lucrurile, pentru ca nu vrea sau nu reuseste sa retina unde vine fiecare, desi e la noi de 4 ani! Asa ca ce ii pica in mana, sau hainele curate le indeasa unde gaseste un loc liber, nu unde tb si ii explic de atatea ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina eu am zis ca am facut injectia contraceptiva. la cab de planificare familiara o faci gratis.
eu am facut-o, bineinteles dupa ce m-am consultat cu medicul ginecolog .
in prima faza imi dadea cerazete, dar am intrebat de injectabil si a zis ca e ok si ca e potrivit pt perioada alaptarii.

ca rc. adversa nu am avut decat o mica sangerare, de aparitia careia am fost avertizata de catre ginecolog si medicul de la planificare.
in rest toate bune...nu am niciun stres cu pilulele .

am fost cu Sara la alt medic, care a zis sa urmarim ceva timp hemangiomul si sa facem toaleta locala, fiindca a aparut ceva infectie,si daca nu mai creste incepem un tratament ce se face o data la 2 sapt.

Mergi la inceput