Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Amalia, si eu am avut un fir aiurea, in plus se tot agata si mai rau facea, asa ca l-a taiat sotul meu dupa ce am indurat multe. Oribila cusatura asta de la epiziotomie.:(( Asa frumos a fost la prima, in prima sapt deja eram ok, acum dupa o luna abia sunt binisor.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Symo, voi ce mai faceti? Cum mai e Dienuta?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

voi ce parere aveti despre produsele de la Prenatal?merita?a folosit cineva?ma bate gandul sa fac niste cumparaturi pt bebelina.

Mergi la inceput

Am fugit la nani, am pus cateva poze noi cu Sara&Maria aici.
Noapte usoara tuturor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirunam, asa ma gandeam si eu, ca dc iau prin agentie e mai scump, dar nici recomandari nu am. Acum am o femeie care vine o data pe saptamana (asta cd vine, ca ma abandoneaza din cand in cand) si alta care vine odata la 2 sapt pt calcat. Ajung la o suma maricica, si ma gandeam ca mai bine chem o singura persoana de cateve ori/sapt.
Dana, si cat iti ia? Da-mi PM dc vrei.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Corina, o data pe saptamana e foarte putin in plus daca te si abandoneaza. Eu acum 2 ani ii dadeam 1.200 Ron dar la locul de munca anterior avusese 400 Ron salariu, asa ca nu se compara. Cam asa ceva trebuie sa cauti. Daca dai sfoara in tara poate apare ceva. Eu asa am dat de "bona" lui Emanuel, prin prietenii prietenilor.

Vasari cand ai povestit de Maria parca vorbeai de Emanuel ... se vede ca e scorpioanca . E greu cu doi, mai ales ca Maria e micuta. Ma gandesc ca in curand si bebei vor fi mai activi, se vor juca si ei si vor deveni oricum mai interesanti pentru cei mari. Eu sper...

Syl, de ce nu incerci sa mulgi masa de noapte inainte sa te culci? Nu iai dat deloc biberon pana acum? Eu asa procedam cand am avut lapte pentru ca ma tinea cu orele si eu sunt rea de somn.

Amelia si eu am avut un fir incapatanat care a cazut dupa o luna jumate. Asa ca mai ai timp

Symo intru acum pe siteuri!

Eu sunt super fresh, Iustin a dormit de la 21 - 7 fara niciun semn de protest. E minunat. Asa am curaj sa mai fac 10 copii

Acum incepem programul de gangureala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Noi nu prea avem ce sa povestim; mancat schimbat, dormit, gangurit.

Astazi mergem sa facem si eco TF si gata.

O sa citesc si eu din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Symo, voi ce mai faceti? Cum mai e Dienuta?

_

Facem bine...crestem. Asa, ca noutate, Dienuta intinde mana la jucarii si le loveste.
Papa tot la 3 ore ziua, si nu mai mult de 140 ml. Am incercat sa o tin 4 ore, dar tot asa a mancat, ceea ce inseamna ca atata e stomacelul, nu? La varsta ei, ar trebui sa bea cam 160-180 ml, dar asta se inatmpla f rar. A luat in greutate cate 1 kg in fiecare luna, iar dr a zis ca daca asimileaza, n-ar fi o problema. Noaptea doarme intre 7-9 ore, este f cumintica.

Pupam fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Amelia si eu am avut un fir rebel care nu a vrut sa cada decat dupa 6 saptamani, asa ca nu dispera. O sa fie bine.
Sa va spun ce isprava a facut David ieri. L-am tinut la mine pe burta stand pe scaun si la un moment dat s-a tras si a stat in fund 2-3 secunde. Oare nu e pre devreme la 2 luni si 2 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata!
V-am citit din umbra in week-end si ieri, nu am apucat sa scriem. Am vazut ca bebelusii au fost agitati peste zi, asa am patit si eu ieri cu Patrick. Intre 14:00 si 22:00 a dormit 20 minute ( o data 15 min, o data 5 min) Nu a plans, dar vroia sa stea treaz, sa vorbesti cu el non-stop, sa zornai jucariile si...sa stea numai ridicat. El isi ridica bine caputul de vreo saptamana, dar de 2 zile vrea sa stea numai ridicat, daca il tin in brate se ridica, cum spunea si cristale, in fundulet. Si vrea sa stea mult in aceasta pozitie, nu cateva secunde
Nu stiu daca am apucat sa va spun ca si-a descoperit manutele, in special mana dreapta si ca se uita la ea, o studiaza, apoi ... poc... isi trage una in ochi,nas sau frunte
Si Patrick vrea sa atinga jucariile, are tendinta sa intinda mana spre ele, dar inca nu isi coordoneaza bine miscarile manutelor si nu reuseste. In rest, vorbeste cu caruselul de la patut, cu jucariile, cu luminile de la brad, cu noi, cu TV-ul
Sugubina, parca tu ai spus ca ai cumparat scutece Pufies de pe hopa-sus. Am luat si eu 2 jumbo-pack, e super oferta. Eu am luat nr 3 parca, e pt 4-9 kg (are 5,5 kg si nu avea rost sa mai iau din acelea pana la 6kg).
Fetelor, eu am gasit acum 4 zile o pata rosiatica pe chilot, am crezut ca incepe menstruatia, insa nu a mai aparut nimic dupa. Apoi, ieri am inceput sa am o scurgere bej, apoi putin mai spre rosu si dimineata am vazut ca e rosu, insa putin. Sa fie oare menstruatia? Asa o fi prima dupa nastere? (dupa prima nastere am avut normal, a tinut 3 zile si gata) Si mai am o intrebare, oare pot folosi absorbante interne? Nu le mai suport pe cele externe, ma irita.
Va las acum, trebuie sa fac planul unui proiect. Astazi ma duc din nou la curs, am de la 17:00.
Hehehe, tocmai s-a trezit si bebe, a dormit 40 minute
Va pup si va urez o zi frumoasa,

Mergi la inceput