Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
mirunam spune:
Eva, o sa caut si eu ceaiul de la Weleda, daca nu il gasesc la noi il comand. Eu inca mai sper... Imi pare rau ca toata sarcina am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea alaptatului dupa prima experienta. Am reusit, mergea perfect, cu tot cu accidentele de parcurs, cu durerea si toate cele. Vroiam sa alaptez in continuare si nu a fost sa fie. Tare frustrant... In alta ordine de idei e superba poza cu cosuletul
Corina, prin agentie ai sanse sa gasesti persoane ceva mai calificate si oarecum sigure, dar cu pretentii financiare mai mari. Cum insa multe femei au ramas fara loc de munca poti gasi si prin cautari proprii, de preferat recomandari, daca ai de la cine.
Eu am avut menajera 2 ani, venea cam 5 ore / zi si facea curat, gatea, spala (pana nu mi-a stricat niste camasi ). Daca nu erau multe de facut pleca si in 2 ore. Cand a vazut insa unde ne mutam, cat de mare e casa si ca nu mai tine cu plecatul rapid, s-a carat fara nicio avertizare, de frica o exploatam pentru aceiasi bani. Am ramas cu o parere atat de proasta incat nu mi-am mai dorit. Am mai incercat dupa un an, la curatenia dupa constructor si am devenit pachet de nervi. In principiu e super, daca gasesti una corespunzatoare.
Eu am fost prost invatata de "bona" lui Ema. Era impecabila. Unde punea mana lucea, copilul o adora si o adora in continuare, facea curatenie, statea cu el... de nedescris. Dupa o experienta ca asta nimic nu e bun. Acum merge la ea in weekend si in vacanta si nu vrea nimic, ca doar e copilul ei
Iar m-am lungit
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 Multumesc pt info despre pompe,Corina,Beatrice! Si eu i-am dat suzeta Sandrei mai ales ca am vazut ca-si baga pumnul in gurita.Este de preferat suzeta(si mai ales cea ortodontica) decat degetul.I-o dau in special noaptea la culcare. FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap Mami de SANDRA-GABRIELA |
cu acelasi lucru am inceput sa ma confrunt si eu, bagatul manitei in gura. Dar nu baga aer si o va durea si mai tare burtica? Ce spun fetele cu experienta? Ne ajutati?
BraveGirl spune:
Beatrice, eu ma duc in Baneasa shipping city, ca e cel mai aproape de mine. Au un stand de la o firma si iau de acolo totul, cred ca si tinuta. Mai e un magazin dragut in Mall Vitan.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Amelia, avem botezul la aceiasi data. Geniusamb, nicio veste? |
Ma bucur tare Beatrice!
Unde faceti voi petrecerea? Noi am dat deja un avans la restaurant, mai avem de cautat biserica (desi avem o bisericuta peste drum, se pare ca preotii de aici s-au pensionat sau ceva de genul asta si trebuie sa mergem un pic mai departe - vreo 500m/1km).
Mami de Cristiana
danaint spune:
Corina, eu am menajera de 3 ori pe sapt, cate 5 ore. Mie mi se pare suficient, mai mult oricum nu o suport, e genu bagacios si super enervanta
Ceaiul ala de la Weleda nu cred ca se ga#537;este la noi, dar mi-as comanda si eu. Eu am avut pana acum 2 episoade de pana de lapte, super naspa, si as adauga si weleda cocktailului de ceaiuri care le beau oricum
syl spune:
fetelor va pup pt raspunsuri.
Maine facem aprovizionarea, crema de galbenele si crema cu oxid de zinc.
Mai am sa vad cum rezolv si problema cu colicii ca tare urat este zau. Nu mai stiu cine a scris cred ca Martuta, si sunt constienta ca are dreptate, eu ii dau sa suga noaptea lungiti amandoi. Imi este f usor asa si evident ca la mesele de noapte nu-l mai ridic sa eliminam gazele. Deci s-ar putea ca de aici sa fie episoadele astea cumplite de colici.
Va pupam, noapte buna
MSymo spune:
citat din mesajul lui danaint Corina, eu am menajera de 3 ori pe sapt, cate 5 ore. Mie mi se pare suficient, mai mult oricum nu o suport, e genu bagacios si super enervanta Ceaiul ala de la Weleda nu cred ca se ga#537;este la noi, dar mi-as comanda si eu. Eu am avut pana acum 2 episoade de pana de lapte, super naspa, si as adauga si weleda cocktailului de ceaiuri care le beau oricum Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Dana, Miruna, incercati aici pentru ceai:http://www.b abypoint.ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=1654
Sau direct la distribuitor Weleda Romania:http://we leda.com.ro/index.php?id=environment0
Am pus pauza in primul cuvant din ambele linkuri. Eu am avut cateva cutii trimise din Austria si chiar de Craciun le-am dus la o maternitatea Pantelimon, fiindca nu-mi mai trebuiau. Daca stiam....
Vasari spune:
Operatiunea suzeta la noi a fost un esec. Nu mai voia sa pape laptic, parca nici nu mai stia sa suga. O sa mai fac o incercare maine. Daca e la fel, renuntam. Maria nu a folosit nici degetel, a refuzat si suzeta. Dar a fost mami langa ea 24/24. Corina, si eu fac la fel cand se alina la san, ii dau din cel gol, dar asta in special noaptea. E posibil sa fi deprins si inteles lucruri noi si de-asta sa fie putin mai agitata.
Ioana, acomodare usoara la noul program!
Eva, si la noi e bine, mai greu cu orele de seara cand Sara ar sta numai la san, iar la 3 ani incepe si gelozia. Dar diminetile sunt doar ale mele si ale Mariei. Zilele astea doua insa Maria a fost o zana, nu stiu cum si de unde...
martutza, ce program ordonat aveti! La noi colicii strica. Maria e ca un baietel, nu are cine stie ce blandete sau liniste in ea. Vesnic in miscare, agitata, iubitoare la extrem, iar asta e cam greu pt un bebelus. Eu i-am explicat din sarcina ca ramane cu noi permanent bebedoi, sa vedem daca a inteles.:)
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010