Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dragilor,especially eva, vasari, sugu, va multumesc pt aprecierile legate de bebei!

doamne, ce de bani dati menajerelor! a mea vine saptamanal, calca, spala covoarele/geamurile plus curatenia fireasca si ii dau 80 ron/fiecare data, deci 320 lunar.

fetelor, fug la croitoreasa sa bag o rokie pt botez (30 ian).

la colici a fct cineva smecheria cu foehnul? functioneaza? am obs ca ai mei fac colicile asa: baiatul dimineata 5-8, fata seara 8-10. daca inainte de masa de la orele astea le dau cate 3/4 lingurita debridat, nu mai fac. poate merge si la voi!

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ce parere aveti despre bufet suedez la botez? cu friptane, platouri de branzeturi/mezeluri/garnituri, salate, fructe, sortimente de panificatie? astia la ramada au si oferta asta si e super! less than 180 ron, cu toate bauturile incluse, minus spirtoasele, pe care ti le aduci de acasa!oare se oripileaza batranii daca ii pun sa se autoserveasca?

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Martutza si eu o mangai pe burtica in sensul acelor de la ceas! O tin in brate pana ragaie dupa fiecare masa... Si daca ii este somn, adoarme la minein brate!
Cand are colici, cel mai bine se simte la mine la san si din cand in cand ii dau suzeta sa " molfaie " pe ea !
Ma rog la Dumnezeu sa treaca o data perioada asta!

Kitty, de pisicutza Eva!!!
!!! 10 decembrie 2010 !!!

O sa treaca draga mea...si vine alta cu mancatul pe scaunel si scuipatul mancarii...apoi ies dintii cu febra si insomnii...noi sa fim sanatoase si le vom face fata

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Operatiunea suzeta la noi a fost un esec. Nu mai voia sa pape laptic, parca nici nu mai stia sa suga. O sa mai fac o incercare maine. Daca e la fel, renuntam. Maria nu a folosit nici degetel, a refuzat si suzeta. Dar a fost mami langa ea 24/24. Corina, si eu fac la fel cand se alina la san, ii dau din cel gol, dar asta in special noaptea. E posibil sa fi deprins si inteles lucruri noi si de-asta sa fie putin mai agitata.

Ioana, acomodare usoara la noul program!
Eva, si la noi e bine, mai greu cu orele de seara cand Sara ar sta numai la san, iar la 3 ani incepe si gelozia. Dar diminetile sunt doar ale mele si ale Mariei. Zilele astea doua insa Maria a fost o zana, nu stiu cum si de unde...
martutza, ce program ordonat aveti! La noi colicii strica. Maria e ca un baietel, nu are cine stie ce blandete sau liniste in ea. Vesnic in miscare, agitata, iubitoare la extrem, iar asta e cam greu pt un bebelus. Eu i-am explicat din sarcina ca ramane cu noi permanent bebedoi, sa vedem daca a inteles.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

E o dulce Maria ...parca ar fi sora lui Victor ...si fimiu are genul iubire mortala.de exemplu in timp ce alaptez fata (eu stau pe marginea patului cu un scaunel sub picioare si copilul cu corpul usor ridicat la cca 30grd sa nu vina lapte inapoi) iar domnu'vine in spatele meu si ma strange la propriu de gat cu manutzele si-mi spune"iubirea mea...te iubesc mult...te strang asa din iubire" ...si la sora sa ii mai zdrangane picioarele sa ii vada reactiile sau se apleaca pe ea si o pupa pe frunte.Programul l-am facut incet-incet cu riscul de a strica la inceput programul lui Victor.Acum asta e riscul...unul sufera o perioada....am reusit sa ii fac program si pt ca in primele 2 saptamani venea mama de 3 ori/sapt la noi si din 16 dec a stat si tati in concediu.Victor nu merge l agradi...poveste veche...la noi venirea bebelinei a fost la 1 luna dupa ce ne-am mutat intr-un apartament nou si am considerat ca sunt prea multe schimbari asa ca am renuntat sa-l ducem l agradi sa nu creada ca e exclus din familie.Acum ma ajuta cu fata , o supravegheaza pana am spal eu pe sani sau aduc batista bebelusului,imi duce pampersul la guni...ne obisnuim incet-incet unii cu altii.

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Citat:
citat din mesajul lui martutza

Buna seara.
Mai primiti o ursuleata in club?
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Marta, bine ai venit !!!Ma gandeam eu ca trebuie sa apari si pe aici.
Am si eu o intrebare legata de scoica de masina: voi puneti ceva in ea ca sa fie mai dreapta ?Mie mi se pare ca Toma sta chircit rau in ea...

Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma

Pai la varsta mea ...ma misc mai incet...eu inca nu amfolosit scoica dar o mai pun ziua in sezlong si nu ii pun nimic pe el si doarme bine dupa ce ne jucam putin cu ea.
apropo cum se mai schimba datele din semnatura...ca am cam inceput sa uit...hi hi hi..varsta deh

tre sa ma joc cu Victor si apoi se va trezi fata sa-i dau picaturile si sa o alaptez.

eeehgvc..a scris Victor

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

noi asdtazi sarbatorim

Am implinit 3 luni de zile, dam de baut la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

MirunaPai tu observi ca si Ratusca absenteaza?

Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

adipapazi, mie mi se pare OK varianta bufetului suedez. Si nu te mai gandi la reactiile celor de varsta a treia, mereu vor avea ceva de comentat. Tu alege varianta cea mai avanatajoasa.
Eu nu pun absolut nimic in scoica, nu am pus nici la Nicholas. Intr-adevar, niciunul dintre copii nu a ripostat cand a fost pus in scoica, ba din contra, au dormit de au rupt cat au stat acolo. Patrick sta in scoica si cateva ore, nu sta chircit deloc, nu a stat nici cand avea o luna (de atunci am inceput sa ne plimbam cu masina). Noi il tinem in scoica in masina si la cumparaturi.
Am uitat sa va spun ca de doua nopti Patrick mananca dupa baie, in jur de 21:30-21:45, adoarme si se trezeste la 3:30 (mananca in somn) si apoi in jur de 7 dimineata (tot asa, papa in somn). Trezirea este pe la 7:45-8:00. Pt mine este motiv de sarbatoare, sper sa il tina asa, sa nu mai revina la programul haotic de pana acum. Ziua nu prea doarme, are o repriza de nani de 30-45 min pe la 10:00, apoi inca vreo 15-30 min pe la 12 si mai face nani daca iesim afara. Oricum, dupa-amiaza pana seara nu mai doarme aproape deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

am si eu o intrebare la fetele care fac botezul la restaurant....cat dati pe meniu si unde il faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Martutza, uau, pai se aseamana asa mult Victor cu Maria!! Ce povestesti tu parca e din casa noastra. Eu de fel sunt foarte blanda, nu stiu cum a iesit asa Maria. Papusile sunt inchise in cutii mari, o sa le dam daca nu-i plac nici Sarei. Dar este genul care are nevoie de surioara, nu se putea fara.:)

Sa nu radeti de mine, dar mi se pare ca ceva e in neregula ca Sara nu sta in scoica si vomita acolo. Stiu ca Maria se mula f bine. Mi-e teama sa nu fie vreo problema... marti abia avem programare la pediatra.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput