Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
danaint spune:
Am facut vaccinul! Bebe la 3 minute radea, mie mi-a luat mai mult sa imi revin :d
Sper sa nu faca febra, acu a adormit...
In alta ordine de idei, l-a masurat: 60 de cm!! Deci 14cm in 2 luni si 2 sapt... Un lungan, seamana cu taica-su si la asta, da na, nu vroiam sa ia inaltimea mea de piticot mi se parea mie ca nu prea mai intra in moses basket, acu stiu de ce
Siuta spune:
Lidia, la multe lunisoare !
Cristale, Mirunam, multumesc pentru raspunsuri.
Andreea, bafta la eco de azi!
Adipazi, si noi tot bufet suedez o sa facem .E mai ok, spatiu mai mult, fiecare isi ia ce vrea si cat vrea.
Vasari, tare dragute fetitele tale -Maria cu gropite si Sara pufoasa !
Sashenka, nu mai dai pe la noi ? Ce fac baietii ?
Claudia, exact asat e si programul lui Toma de vreo 3 saptamani: 23-04 somn, 04-04.15 papa si api se mai trezeste la 07.30 tot pentru papa. Asa ca nu ma plang de nesomn.
Lidia_P spune:
este cineva din sect 1 care a depus dosarul de indemnizatie inainte de a i se termina medicalul?
pls vreau neaparat sa stiu daca a reusit cineva sa faca asta in sect 1
misticgirl spune:
La multe lunite, bebe Ianis Andrei!!!
Am reusit sa termin planul proiectului si am aflat ca trebuie redactat un articol din domeniul economic...pana plec la facultate, adica la 16:00
mirunam spune:
Vasari eu nu cred ca e copilul "defect" ci doar mai incordat. Emanuel se "scurgea" cu placere in scoica, participa cu drag la masaj si la gimnastica de dupa baita... Iustin in primul minut mai mult sa infipt in scoica, nu ii place nici dupa ce se aseaza mai bine, nu suporta masajul si nici gimnastica. E foarte incordat, rigid... Poate si Sara e mai incordata ca daca avea alte probleme nu se manifestau doar asupra scoicii
Beatrice, pe Ratusca o stergem direct din lista daca absenteaza, nu asa e vorba
Lidia, la multe lunite si multi ani bebelui!!!
Fug sa bag un smotru rapid, asa de intretinere fizica ca doar infometarea nu da roade
ana_o spune:
Hello!
Ce mi-e drag sa va citesc, sunteti din ce in ce mai active! Din pacate, timpul meu e razna rau, linistita inca nu sunt, ma multumesc mai mult sa va citesc.
Am hotarat si noi data botezului, se pare ca suntem 3, deja, cu 26 feb. Am gasit o locatie foarte eleganta, in Pitesti, e hotel cu restaurant si cum vom avea invitati si din Bucuresti si din Tg Jiu, era musai sa gasim varianta 2in1. In weekend mergem sa stabilim meniul, vor fi in jur de 100 invitati.
L-am cantarit pe bebe aseara, la 2 luni si jumatate avem 7 kg. Doamne-ajuta ca e el grasan... ca pe mine deja ma ia vantul. O sa intru in depresie, ma gandeam ca mai raman si eu cu niste kg dupa sarcina, dar tot scheletica am ajuns.
Si bebele meu mananca in somn. Masa de la 6.30 o papa dormind. E total, oricum eu adorm inaintea lui, ne trezim amandoi la 9, el lipit cu obrazul de sanul meu. Ma bucur din tot sufletul ca l-am putut alapta si am lapte in continuare, e minunat sa poti face asta pentru copilul tau.
Legat de manute descoperite, nici nu stiu dc le-a descoperit sau nu, pentru ca nu avem acces la patut si nici bouncer separat, cu jucarioare atarnand nu am... nu va imaginati ce am eu in casa si nici nu vreau sa deschid subiectul, ca ma apuca jalea. Ca fapt divers, stau cu bebe intr-un apartament gen camera de hotel, cateva etaje mai sus. Am scoica(unde puiul doarme dus, de ceva timp) si cateva jucarioare. In rest, sunt toate ingramadite, habar nu am pe unde. Nu stiu cum mai fac fata. In fine, am promis, mi-am promis ca nu ma mai plang si ca voi rezista. Sper s-o fac.
Marta, Brianna, bine ati venit! Speram sa va placa barlogul nostru!
Dana, Corina... dati enorm pentru munca prestata de menajere. Dana, tie ti-am zis si personal. La Tg Jiu am o femeie care-mi vine de 3 ani constant, 75 ron pentru tot ce tine de casa. Spala, calca, face curat si uneori mai face si cate ceva de papa. Si casa e destul de maricica, ba mai am si-o casa mai mica in curte, cu o bucatarie si 2 camere gen depozit si face si acolo. Iar lui tanti de la Bucuresti, pentru 2 camere, bucatarie, baie, balcon, ii dau 50 ron+mici atentii. Dar nu spala, nu calca, nu face mancare. Avantajul maxim e ca sta langa mine si ajunge imediat. Partea nasoala e ca are o nepoata si nu poate veni cand vreau eu, ci cand poate ea.
Lidia, la multe lunite si ani pentru bebe Ianis grasunelul!
Eu scriu haotic, cum imi aduc aminte.
Sugubina, Vasari, ma uit cu mare drag la pozele voastre. Nu am timp sa intru pe albumul nostru si cum voi aveti la semnatura, mi-e mai usor.
Miruna, Beatrice, !
Ah, nici Ratusca nu e prezenta, trebuie s-o atentionam cumva!
Imi pare rau de bebeii care sufera din cauza colicilor, imi imaginez cat de greu va e voua, ca suferiti alaturi de ei. Dar cum spunea Simonique, scapam de unele, dam de altele.
Syl, sper sa-i treaca iritatia puiului tau. Oricum, acele "bai de aer" sunt fff importante!
Va pup pe toate!
adipapazi spune:
LidiaP, facem botezul la ramada si costa 2oo ron cu meniu normal, inclusiv toate bauturile, fara spirtoase si tort, iar cu bufet suedez e si mai ieftin, nu mai stiu cat.
tot eu sunt si cea care a depus dosarul de indemnizatie inainte de incheierea concediului aluia de 142 de zile, dar dupa ce implinisem 42 de zile de la nastere. am depus in decembrie, e langa Arcul de Triumf toata treaba, tre sa te duci pana in 2. o groaza de acte: BI al tau si al sotului copii si original, certif de casat copie si orig, livretul de fam original, copie si orig dupa certif de nastere al copiilor, formularul special care dovedeste ce venituri ai avut in ult 12 luni plus o cerere speciala pe care ti-o dau de acolo.
Adi, mami de chimen si anason
BraveGirl spune:
da, m-ati convins. ma pun pe cautat menajera. acum dilema e unde??????
eu azi ma duc sa vorbesc de meniu, pret, etc. aseara am fost si am vb cu niste prieteni sa fie nasi si am realizat ca eu n-am stabilit meniul, preturi, nici macar sala nu stiu, si botezul e pe 6febr. noroc ca eu m-am orientat, nasii sunt vecini cu noi la fel si propietarii salonului. deci diseara merg iar prin vecini.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE