Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
syl spune:
Buna fetelor.
Vin de la Z Baneasa. Nimic special, marfa putina, cica am ajuns mai tarziu. Asta este, am luat totusi ceva.
Abia am gasit crema cu oxid de zinc, era gata gata sa nu gasesc nici la Baneasa la farmacie, ca pana aici am mai intrat in 2 si nu aveau. Azi incep sa folosesc, sper sa rezolv problema bebelului meu ca nu-mi placedeloc cum arata la pliurile inghinale. Groaznic.
Miruna, azi noapte asa am facut, nu l-am mai tinut la san, totusi spre dimineata l-am pus la san ca eu nu mulg mai mult de 160 maxim si el papa la o masa 120 -130 deci nu-mi ajunge un muls pt 2 alimentari pe noapte. Ar trebui sa ma mai mulg si noaptea dar nu mai pot.
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl da, m-ati convins. ma pun pe cautat menajera. acum dilema e unde?????? eu azi ma duc sa vorbesc de meniu, pret, etc. aseara am fost si am vb cu niste prieteni sa fie nasi si am realizat ca eu n-am stabilit meniul, preturi, nici macar sala nu stiu, si botezul e pe 6febr. noroc ca eu m-am orientat, nasii sunt vecini cu noi la fel si propietarii salonului. deci diseara merg iar prin vecini. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
dar tu parca spunei ca faci botezul la The Aristrocrat (sper ca am scris corect), asta nu este a lui Mitica Dragomir?esti vecina cu ei?super tare....sa imi spui si mie cat este meniul la ei si la cate persoane te obliga sa ai
letzy81 spune:
Ana ce grasunel e David!
Sandra tine la silueta,are cam 5500g.
Si noi tot pe 26febr facem botezul.Mi am dorit de cand eram insarcinata sa-l facem in februarie.Februarie e luna noastra:ziua sotului-16febr,eu-28 iar Sandra a fost conceputa tot in febr.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA
Vasari spune:
Siuta, multumim. Si voi aveti un program de somn excelent! La noi a fost asa bine pt ca am culcat-o doar cu un body cu maneca scurta, probabil pana acum ii era cald. Dar eu la culcare dardai de frig, poate e oboseala de vina, nu stiu... cert e ca tind sa le imbrac asa cum ma imbrac eu si cred ca de data asta da eroare.
Miruna, incordata e, dar sper sa fie doar asta. Poate a fost prea stresata in burtica... La maternitate ii spuneau "restrictia noastra de crestere". Luna asta vad ca a luat 8 cm, deci super bine, recupereaza saracuta.
Dana, ma bucur ca a mers bine. A si crescut excelent, cred ca aveti si voi de recuperat...:) Maria nu a plans deloc la primul vaccin, iar la al doilea era la san, deci nu au fost sanse nici acolo.
Ana, ce botez faceti voi acolo? 100 de persoane? Noi cred ca vom fi mai putin de 10... Iti doresc numai bine de-acum, sa nu trebuiasca sa stati prea mult in resedinta temporara. Sper sa se rezolve toate, ma gandesc la tine si-ti trimit un buchet mare de floricele ca incerci sa faci fata asa bine.
Dorm ambele fete, ar trebui sa fac treaba, dar nu ma indur. Mai bien ma relaxez la o cafea.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Vasari spune:
Adipapazi, dar ai continuat cele 126 de zile, nu? Doar ai depus mai repede dosarul?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
danaint spune:
Ana, wow, ce grasut! Ce inaltime are?
Sper sa termini repede cu apartamentul! Si ref la botez, il faci in Pitesti, ehe, daca aude soacra-mea parca vad ca se da cu fundu de pamant sa il facem si noi tot acolo
Vasari la inaltime zic eu ca am recuperat bine. La greutate mai sint ajustari de facut, avem 4500 doar, e tot slabanog!
Chiar, ai vostri la 60 cm ce greutate aveau/au?
Elfica spune:
Buna ziua tuturor!
Fata mea cea cuminte a avut doua zile mai dificile si, automat, si mami! Duminica am fost intr-o vizita si acolo erau niste prieteni cu mama tipului. Toti mi-au laudat mandretea, doar ca doamna se pare ca a fost intoarsa de la san si deoache. M-a intrebat la un moment dat daca ii spun "Tatal nostru", i-am raspuns ca la culcare si am crezut ca a fost o intrebare a unui bun crestin si atat. Insa la plecare mi-a spus de doua ori "sa ii spui Tatal nostru". Eu nu sunt deloc obisnuita sa ma gandesc la deochi, insa sotul a crescut intr-o familie unde mereu se fereau de deochi, sora lui cica era sa moara de la deochi etc. Si s-a prins ce a vrut sa spuna, intrand in panica totodata, pentru ca de cum am ajuns acasa, fata noastra nu mai era cuminte, ci plangea fara sa o putem linisti. Nici macar cu sanul nu reuseam... Eu refuzam sa cred, sustinand ca cred in Dumnezeu si ca are El grija de noi. Dar doua zile recunosc ca au fost mai altfel, cu fata care nu dormea mai deloc ziua, nici macar in bratele mele si cu plansete si maraieli. Mi s-a spus ca pana la botez copiii sunt mult mai vulnerabili si e bine sa nu ia contact cu prea multa lume, tocmai din cauza aceasta. M-am cam lecuit de iesit in lume cu fata . Iar botezul e abia pe 20 februarie...
Am vazut poze de la Vasari si Sugubina si sunt foarte frumoase! Nu am apucat sa intru pe albumul cu toti bebeii, nici macar sa fac o selectie si sa v-o prezint si eu pe mandruta mea in prezent. Va pup, acum plange micuta. Ma duc sa fac putina conversatie :)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
adipapazi spune:
nu, vasari, nu am continuat. eu iau mai multi bani dc intru in conc de crestere si ingrijire copii.
Adi, mami de chimen si anason
ana_o spune:
Dana, bebe David avea 6.5 kg la 60 cm. Asta acum 2 saptamani. Oricum, Lucas e un lungan... o sa ia el in greutate, o sa vezi! Doamne-ajuta ca ati scapat si de vaccin! Legat de botez, pentru noi Pitestiul a fost zona de compromis... ca avem invitati si de la Bucuresti si de la Tg Jiu si a trebuit o zona de mijloc. La Victoria facem, daca stii zona de centru.
ratusca83 spune:
helloooo...
miruna, beatrice, deci asa..ma stergeti din lista..
Sunt aici, va citesc..doar ca nu prea am avut ce spune...
vorbiti de botez..noi il facem pe 29 ianuarie....si avem in jur de 50 persoane..
sa ma laud si eu putin...Mai nou, Ana doarme de la ora 23 la 6 dimineata. si bineinteles la ea in patut....sper sa tina asta si sa nu se razgandeasca..
Iin rest suntem ok...mai avem colici, seara si cam atat..
symo, cate mese are Dienuta pe zi?? Ana are 5 mese, f rar 6... papa 120 ml la o masa si are o singura masa la care papa 160ml...ea ar trebui sa papa 5 mese a cate 150 ml..ufff.....dar precum ai spus si tu..au stomacelul mic si se satura cu atat...
pupici