Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_o spune:
Vasari, avem multi invitati si pentru ca nefiind casatoriti, toata lumea abia asteapta sa vina macar la botez. Eu am teama ca vor veni mai multi, teoretic sunt vreo 148 de persoane... dar sper sa nu vina mai mult de 100.
crisuletzul spune:
Am mai pua 2 poze cu Eva in scoica!
Astazi a descoperit ca isi poate scoate suzeta din gura si sa o tina in manuta.... Pe urma plange dupa ea....
pissi78ro spune:
Salut, fetelor.
ana_o, amalia - si eu fac botezul pe 26 februarie. Si noi avem cam 80 de invitati, sper ca totul sa fie ok, sa reziste Ursuleatza la multe persoane etc.
In rest, noi avem 4 kg, crestem, deschiem ochii din ce in ce mai mult, dar tot avem pb cu burtica si gazele. Acum, de ex, pare ca doarme de 1 ora, dar tot o aud cum scoate tot felul de zgomote, deci nu doarme profund. Probabil ca ii mai vin gaze, mai ragaie sau nu reuseste sii nu ii este chiar bine. Off, daca ar trece pb asta cu digestia , cu kk ar fi totul perfect.
danaint spune:
Ana, e frumos la Victoria! Am fost nasi acolo, in iulie, la nunta fratelui lui Catalin! Faceti in sala aia cu etaj?
danaint spune:
Fetelor, Lucas nu prea vrea sa manance dupa vaccin. E normal? nici eu nu prea am lapte, deci suntem in ton
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Fetelor, Lucas nu prea vrea sa manance dupa vaccin. E normal? nici eu nu prea am lapte, deci suntem in ton Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
exact asa am patit si noi...Ana nu mai vroia sa pape...a tinut asta cam 2 zile
simonique spune:
Buna seara la fete!
Noi suntem inca in plina faza de colici...saracu se chinuie de multe ori sa scape de presiunea din burtica care il chinuie...uof, abia asteptam sa treaca odata faza asta! Chiar dak se zice ca abia intre 6 si 8 saptamani sunt in toi
adipapazi si la noi functioneaza faza cu feonul, zgomotul ala il calmeaza imediat. Legat de bufetul suedez si mie mi se pare ok...acu depinde si de cate persoane "pretentioase" ai si cat te intereseaza parerea lor.
ana_o ce bine ca ai scapat de kg in plus...si eu mai am cateva
Gata fug ca tipa.
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 helloooo... miruna, beatrice, deci asa..ma stergeti din lista.. Sunt aici, va citesc..doar ca nu prea am avut ce spune... mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
Aha, e molipsitor deci... Moamaaa felicitari pentru reusita Anei! Eu cand a dormit Ema 5 ore legate am sarit din pat speriata ca s-a sufocat si din cauza asta nu s-a trezit . Iustin m-a invatat prost de la inceput... a dormit mult mai bine.
Corina, imi spui si mie care este numarul minim de persoane
la Aristocrat? La noi ar fi perfect, e la 5 minute de casa
Ana si noi la Emanuel din acelasi motiv am avut 110 invitati...si ar fi fost 160 daca aveam loc. Acum am mult mai putini pentru ca prefer ceva restrans dar e frumos si cu muuulti.