Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
adipapazi spune:
bai, am niste invitate mai scortoase gen profe universitare etc. vad eu cum facem. si noi avem minim 80 de invitati. ma doare capul!
n-am incercat-o p-aia cu foehnul, dar prima data cand nu ma mai inteleg cu ei, I will!
ma duc sa mananc 5 linguri de galactogil, simt ca nu mi se mai umplu sanii ca zilele trecute.
Adi, mami de chimen si anason
amelia_ilie spune:
Bun gasit tuturor!
Multumesc mult tuturor pentru raspunsurile cu firele alea . Abia astept sa scap de ele.
Alina frumoase fetite aveti !
Ana_o, sa treaca repede problemele si sa va linistiti. Poate mai si mananci, daca tot ai ajuns scheletel.
Fetelor, cand se face primul vaccin? Noi am fcut in maternitate 2 bucati (AHB si BCG) si mergem la control la pediatra la sfarsitul lunii (adica la o lunita de viata).
Noi la botez vom fi probabil in jur de 40 de persoane, ca si la nunta.
Cand va aud ca aveti colici doar seara sau deloc, asa imi doresc sa creasca puiuta mai repede... macar sa nu se mai stranga atat de burtica, ca mi-e o mila de ea de mor!
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P noi asdtazi sarbatorim Am implinit 3 luni de zile, dam de baut la toata lumea Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
La multe lunite inainte!
Mami de Cristiana
syl spune:
I-am dat debridat acum prima oara si surpriza.....a adormit fara tipete. Hm...sa fie asa rapid debridatul asta sau s-a cumintit baiatul meu? Doamne ajuta.
Am vb azi cu cineva care spunea ca o prietena a folosit Debridat si ca i-a distrus flora intestinala copilului ca i-a dat incontinuu. Ori nu l-a folosdit cum scrie acolo, ori flora intestinala s-a distrus de la altceva. Nu cred asa ceva, eu am folosit si la Ati si n-am auzit de aberatia asta. Cica Debridat este un medicament puternic.
Eu l-am luat ca m-ati indrumat voi si stiu ca voi cele care folositi nu aveti probleme, eu n-am cerut voie medicului. Am facut rau?
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P dar tu parca spunei ca faci botezul la The Aristrocrat (sper ca am scris corect), asta nu este a lui Mitica Dragomir?esti vecina cu ei?super tare....sa imi spui si mie cat este meniul la ei si la cate persoane te obliga sa ai Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
Nu, fac la Aristocrat Events Hall, in Pipera. eu stau intr-un cartier rezidential in camp, in Pipera Ar lesina Dragomir dc ar fi vecin cu mine
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Miruna, nu stiu exact nr minim de persoane, ca noi fiind prieteni nu am discutat asta. Dar stiu ca cel putin in lunile de iarna, mai ales duminica, accepta si un nr mai mic de persoane si aveau si un pret promotional. Dc vrei, da-mi detalii pe PM cu data la care vrei (sunt cam full, de aia eu fac pe 6 febr duminica, pt ca nu mai aveau nici o sambata, desi au 3 sali) si nr. de persoane si ii intreb cd ajung la ei, azi sau maine, in funtie de cum reusesc sa culc gupii din dotare.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
adipapazi spune:
fetelor, am terminat discoteca, ma duc la baita! pupi si o noapte fara colici!
Adi, mami de chimen si anason
vmadelain spune:
Buna Mamici! Miruna Sunt prezenta, dar prin observatie!
Ieri,fetita mea a facut 2 luni , sunt ft entuziasmata! Si azi tati face 28 de ani! Il asteptam sa inceapa aniversarea!
Imi pare rau ca nu sunt activa, dar dupa cum spuneam, sunt absolut singurica cu Evelina, no help at all, iar ea nu este prea cuminte, nu stiu de ce plange intruna, dc plec un pic de langa ea plange si mai tare...poate de la colici, eritemul e aproape vindecat,deci nu cred ca mai este de la el... Si MANANCA CATE PUTIN si DIN ORA IN ORA...oboseste repede...zice dr...de la anemie..si ca sa am rabdare...
Eu am trait miercurea trecuta dimineata cea mai urata spaima din viata mea...am zis ca mor pe loc...micuta mea s-a sufocat in somn cu lapte regurcitat...urlam la sot prin casa in timp ce incercam s-o fac pe fetita sa respire...pana sa vina sotul am reusit, ea si-a revenit...dar am chemat salvarea s-o monitorizeze, si apoi am fost cu ea la spital sa fiu sigura ca totul este in regula cu ea. Este bine, nu au fost urmari urate dupa acest incident...si se pare ca are o anemie...leucopenie...si momentan ii dam fier. De atunci stau numai cu ochii pe ea, nu dorm noptile, ziua fac totul cu ea in brate-asta pt ca plange constant...am ramas socata la fiecare scasnet tresar sa nu se inece!
Am fost si la ortoped, mai trebuie sa mergem vreo luna pt masaj si atelute, si apoi o sa ii mai punem noi vreo 2 luni pe timpul noptii.
Dana Si noua ne face atelute tot din cotonete acum, atelele care le aveau ei erau prea mari pt piciorusele lor!
GATA, m-am vaitat, incerc sa recuperez bine capitolul sa vad pe unde pot spune si eu o parere! Am citit pe diagonala! Iertare!
Syl Si noi am avut probleme cu arsurile la fundulet si eritem fisurat,se pare ca cel mai bine i-a mers cu violet de gentiana aplicat dimineata si seara (usuca ft bine bubitele) si crema CICADERM de la Ivatherm, iar seara ii dau o data cu triderm...dupa ce o las vreo 20 min cu funduletul gol, sa se aeriseasca!
Amelia Si eu am avut prob cu un fir care imi inrosise zona si o umflase...asta cu cateva zile inainte sa pice...mie ultimele fire, cele interioare mi-au picat cam dupa vreo 6 saptamani!
Plec, iar urla copilul...o iau la nebuni curand! Va pup cu drag!
Madalina Mami implinita de Evelina Ioana
EvaF spune:
Vmadelain, cum ti-ai dat seama ca Evelina are anemie? Ati facut analize si de ce?
Imi pare rau de incident, bine ca s-a terminat cu bine.