Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian eu stiu ca sunt restrictii doar la carne - sa fie foarte bine gatita, nimic in sange, fara mezeluri crude - sunt unele care sunt doar afumate, nu si gatite la oua crude si branzeturi crude - aici intra si cele de la tarani, e voie doar ce e pasteurizat si la pateu, ficat in rest nu vad ce probleme pot fi. mama de Carol (29.12.2008) si 12+ |
Subscriu
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
anaemi spune:
Pe mine, medicul, nu m-a "restrictionat" de la nicio mancare.
Oricum mie nu-mi plac chestiile crude
(mai putin salamul uscat
), iar de la tarani nu cumpar branza,lapte,etc.
Si nici nu ma prea omor cu mancarea...dar ma tot ingras ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
anaemi spune:
A! Inca ceva. Am cumparat aseara un ananas crud,(adica nu compot/conserva) dar curatat. Mi-a placut , dar atat ca dupa ce-l mancam imi ramanea in gura (gat) un gust tare amar. E normal? (fetele cu ananasul). Am maimancat mai demult, dar nu tin minte sa-mi fi ramas asa gust amar in gura.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
v_florina spune:
eu mananc orice, inclusiv branza si smantana de la tarani (adica de la batranica de la Sibiu de unde cumpara ai mei de o gramada de timp). Nu am facut nicio restrictie.
Anaemi, o fi fost ananasul cam stricat. Pe mine ma ustura limba daca mananc mult ananas crud.
lulusor77 spune:
Salutare din nou!
Ne-am intors de la eco. A fost atat de fain!!! I-am vazut capsorul, manutele, piciorusele. Si e tare jucaus. Nu-mi venea sa cred ca in mine creste si se misca o vietisoara asa mica. Doamne ce fericita sunt astazi!
Bebele are 3,51 cm, cat ar trebui sa aiba la varsta asta. Abia astept urmatorul eco.
Nici eu nu am primit restrictii la mancare (doar la carnea cruda), dar si eu mananc aproape orice. In 5 sapt. m-am ingrasat 2,5 kg, dar mananc uneori f mult.
Va pun un link cu balansoarul care mi-a placut mie (stergeti spatiile libere cand il copiati). Fetele care aveti experienta, credeti ca e si practic? Daca gasesc varianta ieftina, si e si practic, ma bate gandul sa cumpar asa ceva.
http:// www . jako-o . de /shop/Babys-Babys-Zimmer-Wiegen-Stubenwagen-Schaukel-Wiege/group/1731/product/196762/Produktdetail.productdetail.0.html
lulusor77
10+
pufi79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi A! Inca ceva. Am cumparat aseara un ananas crud,(adica nu compot/conserva) dar curatat. Mi-a placut , dar atat ca dupa ce-l mancam imi ramanea in gura (gat) un gust tare amar. E normal? (fetele cu ananasul). Am maimancat mai demult, dar nu tin minte sa-mi fi ramas asa gust amar in gura. Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane |
eu mananc saptamanal cate un ananas, gust amar nu-mi ramane in gura insa ma arde la stomacel cateva minte dupa ce mananc, ca si cum as fi baut ceva acid

.....viata este acolo unde te regasesti.......
14+ Doamne ai grija de noi 
al3xutza_81 spune:
eu sunt foarte speriata pentru ca astazi la servici am simtit un fel de durere in partea inferioara a abdomenului de am zis ca-mi ies ovarele cu tot cu vezica.... fiecare pas ce il faceam ma durea si mai rau... am luat un no-spa dar nu am simtit vreo ameliorare prea repede...
deoarece merg la medic in seara asta pentru bitest l-am sunat si i-am semnalat problema insa raspunsul lui a fost sa stau cat mai linistita si sa nu intru in panica...
mi-e foarte greu sa nu intru in panica, si cred ca oricui i-ar fi!
voi ati simtit asa dureri, intepaturi si cat de grave sunt?
va pup cu drag,
Alex, 12+
UM 21.10.2010
DPN 03.08.2011
pufi79 spune:
felicitari lulusor77
, cunosc sentimentul care-l traiesti acum si e minunat.......iti vine sa strigi in gura mare ca in tine creste o fiinta minunata careia ii bate inimioara, care misca.......
.....viata este acolo unde te regasesti.......
14+ Doamne ai grija de noi 
roxybarbu spune:
Lulusor, eu nu reusesc sa intru pe link-ul ala
, si m-ai facu asa de curioasa 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu un
de 15 +
DPN 04.07.2011
babyblue spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxybarbu
Probabil o sa fiu judecata acum Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 15 +DPN 04.07.2011 |
ce clinica e asta?? spune ne si noua, ca pe mine ma intereseaza.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
8+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

12+