Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor, eu care ma plangeam ca n-am simptome, cred ca m-a auzit doamne doamne si de ieri ma chinuie niste greturi de nu ma vad, azi m-au tinut pana acum, acum de o ora m-au lasat. imi venea sa vomit din 3 in 3 minute.

mie mi se pare f ieftin sai dai 2200 la clinica privata, pentru ca e cam atat si la stat. la medlife costa 7700 cea mai ieftina forma de a naste. deci....

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

lulusor , nu am reusit sa intru pe link-ul ala dar am intrat la ei pe pagina si m-am uitat la catalogul pentru bebelusi, ce lucruri formidabile sunt si ce hainuteeeeeee

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Lulusor, eu nu reusesc sa intru pe link-ul ala , si m-ai facu asa de curioasa

DPN 04.07.2011

Pot sa pun direct poza daca ma-nvata cineva, ca eu nu stiu cum.

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu cand m-am dus in garda la spital, cu sangerarea aia, mi-a zis ca bebe avea 23 de mm, conform cu 8 sapt si 5 zile, desi dupa ultima menstra, erau 8 sapt si 3 zile. ma rog...cu 2-3 zile in plus.
i am auzit inima la doppler si am fost f fericita pt asta. sper sa fie bine.
ma si bucur ca am greata akm, ca inseamna ca el creste in continuare.

legat de hainute si tot felul de chestii de care e nevoie, am inteles ca exista superstitia sa nu cumperi nimic, pana nu nasti....

aaaa apropo, voi prelevati celule stem? si dc da, cu ce firma lucrati???

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lulusor, mie-mi deschise un leagan alb, gen cos, care costa 800 de euro. Este foarte frumos, elegant si retro-romantic, probabil pretabil intr-o casa mai mare, dar utilitatea lui merge pana pe la 4 luni, hai 5 luni maxim (asta daca nu cumva mai face si altceva, poate e transformabil, nu inteleg germana)

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Lulusor, eu nu reusesc sa intru pe link-ul ala , si m-ai facu asa de curioasa

DPN 04.07.2011

Pot sa pun direct poza daca ma-nvata cineva, ca eu nu stiu cum.

lulusor77 10+

Trimite-mi te rog mesaj privat cu link-ul exact asa cum il iei tu cu copy paste

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

gata lulusor, daca este cel cu 800 de euro este magnific dar nu cred ca eu mi-l voi permite vreodata

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

babyblue, exista aceasta superstitie, ca cica e mai bine pt mama in cazul in care naste copil mort sa nu vada lucrusoare de bebe cand vine acasa. si atunci astepti cu cumparaturile pana dupa nastere

dar na, mie mi se pare mai mult decat macabru

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Lulusor, mie-mi deschise un leagan alb, gen cos, care costa 800 de euro. Este foarte frumos, elegant si retro-romantic, probabil pretabil intr-o casa mai mare, dar utilitatea lui merge pana pe la 4 luni, hai 5 luni maxim (asta daca nu cumva mai face si altceva, poate e transformabil, nu inteleg germana)

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Nu e transformabil din pacate. Iar de pret mai bine nu discutam, nici nu m-am gandit sa dau atatia bani si daca as avea. Dar na, e frumos sa visam :)

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

www.jako-o.de/shop/Babys-Babys-Zimmer-Wiegen-Stubenwagen-Babybay-Original/product/21743/group/1731/Produktdetail.productdetail.0.html" target="_blank">co-sleeperul in schimb este minunat

blog

Mergi la inceput