Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Vad si o varianta mai ieftina. http://www.jako-o.de/shop/Babys-Babys-Zimmer-Wiegen-Stubenwagen-Babybay-Original/product/21743/group/1731/Produktdetail.productdetail.0.html
Dar astea se vand cu tot cu lenjerie?
Stii de ce nu-s bune? cand se ridica in fundulet se arunca peste bord

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

gata lulusor, daca este cel cu 800 de euro este magnific dar nu cred ca eu mi-l voi permite vreodata

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Da, acela este, dar eu m-am referit doar la model, va rog sa nu ma intelegeti gresit. Mi s-a intamplat de multe ori a-mi placa ceva foarte scump, si atat am cautat pana am gasit model asemanator la un pret foarte accesibil.

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Burtici eu am terminat munca asa ca am fugit acasa unde nu stiu daca imi functioneata internetul asa ca va transmit multi -ici si va doresc o seara frumoasa

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

ai mare dreptate adra_bell. De-asta cred ca nu se mai pot folosi dupa ce se ridica in fundulet.

Mi-am adus aminte ca cineva voia sa vanda acum un an un patut care zicea ca-i f practic, se transforma si se poate folosi pana la cativa anisori. Arata si bine. Mai cercetez si daca-l gasesc, va trimit.

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

am vazuut si eu patutul,frumos foc. Mai noi avem un patut care pt varsta mica salteua sta sus,dupa 5-6 ;luni cand se ridica in fundulet se lasa jos de tot. Ana are 2 ani si nici pana acum nu s-a dat singura jos din pat.
CRed ca toate patuturile sunt pe acelasi sistem.

Eu sunt contra cosleepingului cu copilul...dar din nou,e alegerea fiecaruia

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Trebuie sa va povestesc. Astazi fetele de la munca nu m-au slabit pana nu le-am lasat sa-mi faca testul cu verigheta. Eu nu prea cred in chestiile astea dar spre amuzament le-am lasat si verdictul a fost FETITA.
Ce bine ar fi sa fie asa, acum nu mai am rabdare pana la verdictul medicului.
Stiam eu ca nu fac bine cand le las sa se joace cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Azi a fost randul meu sa ajung la spital Cand m-am trezit se invartea camera cu mine, imi tiuiau urechile, imi venea sa vomit si aveam nasul infundat si eram semi constienta. S-a speriat rau sotul meu si m-a dus la urgenta. Se pare ca e un inceput de raceala combinat cu simptomele sarcinii. Au vrut sa-mi dea tratament si sa ma tina sub supraveghere, dar eu am cerut sa merg acasa si nu am luat nici o pastila pt ca imi e teama sa nu pateasca bebe ceva. Pe la ora 14 am inceput sa ma simt mai bine.

Gabitza nu am auzit pe nimeni sa piarda sarcina de la pofte nesatisfacute. Din contra, mie imi place ca vorbesc fetele de mancare pt ca cele care nu au pofta de mancare si vomita tot timpul poate poftesc si asa mananca si ele cate ceva.
Nu stiu la ce spital nasti dar mi se pare f putin 100 euro si nerealist pt un spital din Bucuresti. Eu am citit pe un alt forum detalii despre nasterea la spitalul CFR2, unde probabil ca voi naste si costa in jur de 3000 lei:ce se da medicului, mana a doua, moasa,anestezist, asistente, infirmiere, lista pt spital si mai era ceva, dar imi scapa acum.

Roxybarbu maternitatea Eva era si una dintre optiunile mele, inca de dinainte de a ramane insarcinata pt ca acolo au nascut 2 cunostinte si au fost f multumite, insa sotul meu zice ca e o nebunie din partea mea sa nasc tocmai la Brasov si sa chinui bebele pe drum cand si la Bucuresti avem medici si spitale bune.

Babyblue si eu ma documentez in legatura cu celulele stem si pana acum vreo saptamana eram hotarata sa mi se recolteze si mie, dar citind pe internet si intreband prietene si amice din afara tarii am gasit mai multe pareri contra decat pro. Nu stiu ce sa fac

Lulusor imi inchipui ca sunt f frumoase patuturile si balansoarele aratate de tine, dar prefer sa nu deschid linkurile pt ca daca fetele au zis ca sunt scumpe si mi se pune pata pe ele o sa ma dau peste cap sa le cumpar. Asa am facut si cu nunta si de la restaurant de cartier am ajuns la cel mai scump restaurant din Bucuresti Uneori pur si simplu nu ma pot controla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Intru scurt, ca ma grabesc, am o groaza de treaba ...

Am vazut si eu linkurile, sunt foarte dragute si, cum zicea cineva, romantice, patuturile si balansoarele si toate accesoriile alea super-scumpe, dar dupa parerea mea, si sper sa nu va suparati pe mine, sunt MOFTURI ... Cine isi permite sa dea banii si are spatiul necesar (intr-o vila, ca intr-un apartament de bloc mai greu), sigur ca e foarte placut sa-si cumpere, dar sincer, mie nu mi se par atat de practice ... Poti gasi obiecte mult mai practice si foarte dragute la o zecime din pretul de-acolo ...

Balansoarul respectiv eu il vad ca un leagan, nu ca un pat pt copil. Oricum il poti folosi cateva luni, pt ca n-o sa mai vrea bb sa stea in el ... Patul de co-sleeping pare util, dar la fel de bine te descurci daca dormi in aceeasi camera cu copilul ... Poate daca ai probleme si trebuie sa stai in pat, sau in primele 2-3 zile dupa cezariana sa-ti fie util, dar in rest ... oricum trebuie sa te dai jos din pat ca sa-l hranesti, sa-l tii pe spate ca sa regurgiteze etc.

Despre cumparaturi (ca vad ca va macina subiectul, desi dupa parerea mea e prea devreme), eu va recomand cu caldura subiectl acela "Economiile unei viitoare mamici" (parca la generale era), cititi-l cu rabdare cap-coada. Ceea ce unor mamici li se pare util, altora nu si invers.
In principiu eu n-am avut nici o problema sa cumpar inainte de a se naste bb, pt ca dupa ce se naste esti chiaun de cap si nu ai timp sa te duci sa cumperi. Plus ca ratezi toata placerea shoppingului Iar n-am avut nici o problema sa primesc second hand ORICE, de la hainute pana la patut, saltea etc. Hainutele pe care le-am cumparat eu unele s-au potrivit, altele nu, unele erau practice, altele nu ...
Mai vorbim mai aproape de eveniment, in principiu va exista o "febra" a cumparaturilor prin lunile 6-7, tin minte ca la Odiseea cu bb1 toate mamicile isi cumparau in acelasi timp carucior / patut / scoica etc. si in fiecare saptamana se dezbateau aprins diverse modele si se schimbau linkuri cu produse care mai de care mai ieftine si bune (ma rog, ieftine e un fel de-a spune, ca pe mine preturile de la carucioare m-au ingrozit, erau numai de la 10 milioane in sus; eu mi-am luat unul de 4 milioane, in contra curentului, ca sa aflu pe urma ca majoritatea fetelor erau dezamagite de carucioarele lor de 15 mil, pt ca erau prea mari si grele)

In rest, eu cu greturi in fiecare zi, in special seara cand ajung acasa ... Imi e pofta de ceva (nu spun ce ca sa nu se supere fetele mai pofticioase), mananc, dupa care ma doare stomacul, ma balonez, imi e greata ... ma rog, tot tacamul, stiti deja ... Azi de exemplu a fost o adevarata aventura sa ajung pe picioare pana la analize, si nemancata, mi-a recoltata o tona de sange, 34 de analize am facut un total Astept cu nerabdare rezultatele si pe urma merg la doctor, sa vad si eu ce mai face licuriciul.
pe toate !

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu chiar sunt si am fost mirata ca lumea cumpara tot carucioare super scumpe. vad ca mai e cineva care a folosit primii pasi - desi par oieftine, sunt robuste si nu am avut vreo problema cu ele. si au toate functiile de care ai nevoie. nu am vazut nici un avantaj la un carucior de 4000 de lei din parc de la noi, nu avea nimic in plus ca functionalitate fata de al meu care a fost 400. ok, arata putin mai cool, dar eu una nu-mi permit diferenta de pret doar pentru aspect.

ce m-ar interesa in schimb acum ar fi un sistem de tandem, sa fie si pt ala mic si pt carol, ca asta in casa nu-l poti tine asezat nici un minut, dar afara sau in carucior sau in brate, cum iesim din casa ridica mainile si gata, daca nu-l iei sta pe loc si plange. vazusem pe siteuri din strainatate dar la noi incan u am vazut.

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mi-au venit si mie analizele, rubeola negativ, uraaa!, celelalte prostute, pacatoasa de infectie urinara cu E coli ca si la sarcina trecuta, iubita de asistenta mi-a pus numai minuni de antibiotice la antibiograma, tetracicline si cefalosporine, care nu se iau in sarcina, eu nu stiu ce o fi in capul lor, in loc sa-mi fi pus o ampicilina acolo. Acum trebuie sa o refac. Ceva anemie, parca mai era cineva p-aici si altele.

Mai am Rh-ul maine si am scapat sper, apoi ma pot bucura si eu

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput