Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cam tot 5 milioane am dat si eu MagEnglandul meu, dar ala cred ca o sa-i tina pe amandoi. In schimb, o sa primesc un sling si un mei-tai, eu am impulsionat-o pe nasa Evei sa foloseasca slingul, i-am facut unul cadou si a fost foarte incantata.

Pfuuui, da, si la mine la odisee si-au luat fetele lenjerii de 20 mil, patuturile nu coborau sub 10, fotolii de alaptat pe la 15-20 mil, eu cred ca daca-s bani de ce nu? Altfel, ma multumesc cu ce-mi permit. Uitandu-ma in urma, si din perspectiva crizei, imi dau seama ca si noi am cheltuit enorm, multe cheltuieli nu s-au justificat

Sdcristian, stiu ce spui, o sa ma uit si eu si daca gasesc iti spun.

Mihaela, imi pare rau pentru patania ta, bine ca ti-ai revenit fara medicamente.

Co-sleeperul face bine la frica de a nu storcosi copilul (la cei care agreeaza ideea de co-sleeping)

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Fewtelor, eu ma laud in continuare cu o stare f buna, fara rau si voma. Seara mi-e foarte putin greata,dar trece imediat cu limonda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ce-s alea Co-sleeper, sling, mei-tai.
Vai, cate am de invatat!!!

Mihaela, bine ca ai trecut cu bine peste ziua de azi. Acum stai acasa si linisteste-te pana te pui bine pe picioare.
Si eu am fost racita acum o sapt.destul de tare, dar spre surprinderea mea mi-a trecut in 2 zile, fara nici un medicament, doar cu ceai cu lamaie. Am fost norocoasa de data asta.

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cosleeper e o chestie ca un patut pe care o pui langa patul tau si ai acces nelimitat la bebe, are gard doar pe partile celelalte

sling, wrap si mei tai sunt niste carpe (eu asa ii zic la a mea) cucare legi bebele de tine si ai mainile libere sa iti faci treaba

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

lulusor, www.flickr.com/photos/31922353@N04/5071608630/" target="_blank">moi si little miss in wrap, singura data cand l-am purtat legat de altcineva, in rest n-am reusit, scheme, filmari, degeaba, eu sunt in dex la neindemanare

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Mei-tai-ul asta mi se pare foarte practic. Char am vazut pe strada, si ma gandeam ca-mi trebuie si mie, dar nu stiam ca asa se numeste. Super ca acum stiu :)

lulusor77 10+

Mergi la inceput

mei tai e pt copii mai mari

wrap sau sling se pot purta din prima zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

lulusor, www.flickr.com/photos/31922353@N04/5071608630/" target="_blank">moi si little miss in wrap, singura data cand l-am purtat legat de altcineva, in rest n-am reusit, scheme, filmari, degeaba, eu sunt in dex la neindemanare

blog

Chiar pare complicat. Deci nu mai incerc.

lulusor77 10+

Mergi la inceput

si slingul e simplu. Nici wrapul nu ar trebui sa fie complicat, pur si simplu sunt neindamanatica. Recent am citit si de o chestie f laudata, Manduca, dar nu stiu deocamdata ce si cum

blog

Mergi la inceput

lulu nu e complicat deloc, pana si eu am reusit, desi am doua maini stangi

greu mi s-a parut doar sa mi-l leg in spate, fara ajutor nu am avut curaj, dar in fatae foarte usor, mai ales cand e mic

si ajuta la colici mult

Mergi la inceput