Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna seara,ma numesc Elena,sunt mamica lui David Andrei si acum sunt gravidutza in 7 saptamani.Maine am programare la medic,abia astept!La david am avut o sarcina crunta,cu greturi si voma care m-au tinut cam pana pe la 6 luni!De data asta sper sa fie altfel,cu toate ca greturile au inceput,dar inca nu vomit!
Sper sa am timp sa intru destul de des,chiar daca sunt super ocupata cu David!
Va pupam si va dorim sarcina usoara!

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

uite asa il duceam eu pe carol, pana a facut peste 10 kg si nu am mai putut eu

http://www.flickr.com/photos/48863474@N04/?saved=1

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Am uitat sa precizez UM:24 noiembrie 2009 si DNP 27.08.2011

mamica lui David Andrei(17 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

uite asa il duceam eu pe carol, pana a facut peste 10 kg si nu am mai putut eu

http://www.flickr.com/photos/48863474@N04/?saved=1

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Foarte tare! Tare dragut Carol al tau!

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Bine-ai venit Elena! Sarcina usoara, fara greturi, asa cum iti doresti, si sa ai un bebe sanatos si voinic!

Acum va las si eu fetelor, ca mai am una-alta de facut prin casa. Mi-ati dat teme de googel-it.
Noapte buna! Va .

lulusor 77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutzas spune:

Buna seara fetelor,
nu am mai scris demult timp cu toate ca te citit incerc sa citesc tot, dar nu reusesc sa tin pasul cu voi.
Vin de la munca tarziu, netul la munca este restrictionatsi uite asa nu am timp deloc sa beau o cafea cu voi.
legat de ultimul subiectul "lucrusoare pt bebe" eu astept pana la 7 luni atunci o sa fiu si in concediu prenatal si voi avea timp sa caut.
Am o intrebare cat ati luat pana acum in greutate si daca burtica a devenit vizibila? la mine inca nu se vede mai nimic si cred ca mai mult de 2 kg nu m-am ingrajat
Pup!
Data mea de nastere este: 22.09.1984

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabiana_25 spune:

Buna seara !! Nu am mai scris de muuuult pt ca vin foarte tarziu si sunt foarte obosita asa ca fac nani devreme.
Eu am luat in jur de un kg un kg jumate si nici la mine nu se vede inca nimic.
Va pupic si somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

buna seara burticilor!

eu acum am venit de la eco si bebe e tare fitzos si nu ne lasa sa vedem ce sex are , e rusinos nevoie mare! in prima faza a stat picior peste picior si apoi s-a acoperit cu mainile :).

in fine eu sunt foarte fericita ca mi-a spus ca e foarte bine dezvoltat si am plecat de la clinica zambind incontinuu.

pupici tuturor!

cu drag,

Alex, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Wrap-ul si sling-ul sunt cele mai tari . eu o legam pe Anastasia in wrap la spate, singura si uite asa imi faceam treaba prin casa si ea dooorrmmeeeaaaa . Super super sunt. si pe bune ca nu este chiar asa de complicat pe cat pare.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Ce frumosi sunt Eva si Carol Si voi sunteti doua mamici frumoase si implinite. M-ati facut sa visez cum va fi cand il voi tine si eu pe bebe asa

Mergi la inceput