Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Fetelor, am vazut ca dezbateti problema clinicilor private pentru nastere. Din ce mi-au spus prietenele mele care au nascut anul trecut (nu mai putin de 5), clinicile private accepta numai cazurile usoare. Asta pentru ca nu au aparatura si nici medici pregatiti pentru cazurile speciale sau eventuale complicatii ce pot aparea. Deci numai mamici perfect sanatoase, cu nici un fel de riscuri, cu istoric bun in privinta sarcinilor. In schimb, te scutesc de griji de genul "oare i-am dat suficienti bani?" sau de infectii si virusi (au intradevar conditii bune in saloane si salile de nastere, se poarta frumos).

Cam asta am aflat eu, macar sa stiti sa va interesati mai bine la clinica resectiva de ce dotari au. A, si inca un aspect: sa nu aiba costuri ascunse - adica sa aveti grija sa cereti inca de la inceput lista cu toate serviciile pe care trebuie sa le platiti. Bineintels ca nu veti sti de ex cate zie de spitalizare vor fi, dar macar puteti aproxima necesarul de bani. Si sa mai aveti deoparte 50% din suma ca marja de siguranta.

10+

Mergi la inceput

Despre salivatul in exces, mai ales in primul trimestru, am citit ca atata timp cat este de consistenta obisnuita a salivei, este absolut normal. Eu pur si simplu o inghit deoarece oricum nu beau prea multa apa ca sa ma hidratez, nu trebuie sa mai si pierd din ce am, nu?

Il intrebam amuzata pe doctorul meu la un moment dat: dle, ce-i cu paradoxul asta ca tot ce nu ni se pare noua normal acum, de fapt este normal? Raspunsul lui a fost: "ah, nu stiati ca un copil schimba totul???"

Si da, cred ca asa este, un copil (ne) schimba totul. In bine ;)

10+

Mergi la inceput

Elena, bun venit! Si eu iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Vad ca ti-ai propus ca august sa fie numai o sarbatoare la tine, hihihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Elena bun venit!

noi maine mergem la medic la control...iar am emotii,tineti-mi pumnii.

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaia spune:

Buna dimineata, fetele! Cafeaua este gata!
Lissa, succes astazi la control! Te asteptam cu vesti.
Bun venit noilor burtici si pe toate.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !....fara cafea merge ca nu-mi place deloc; mai bine o ciocolata calda

Elena bun venit!

Lissa succes azi !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Amaia, vreau si eu o cafeluta

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata Amaia multumim pentru cafea, dar eu as bea altceva...nu zic ce sa nu fac pofta

Elena bine ai venit la noi!

Lissa iti tinem pumnii azi sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna dimineaaataaa!
Amaia, ce bine ca ai facut cafea! Eu vin cu gogosi cu gem de capsuni. Am mancat deja 2, dar mai sunt daca vrea cineva.

Fetele care ati trecut deja in trim. II, cum va simtiti? Mai linistite?

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

neatza

pe la 4 noaptea vomitam, a fost groaznic, mai ales ca nu am ajuns destul de repede la baie si apuca-te si curata

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput