Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata lulusor si iti multumim si tie pt gogosi

Neata Cristina Tu, daca imi amintesc bine parca nu vomitai
E cel mai nasol sa vomiti noaptea. Iti doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pana acum cateva zile nu am avut greturi sau probleme

acuma ma apuca se pare si poftele (ca al meu in fiecare seara merge la magazin in misiune) dar si greturile

nu-i corect

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Sper sa treaca repede si greturile si poftele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza.

mihaela, imi pare rau sa aud ca ti-a fost atat de rau!!! sper ca acum esti bine si poate ar trebui sa stai in medical acasa cateva zile, zic si eu...

fetelor, mai, trebuie sa ma instruiti si pe mine cu mai teiurile aasta si slingurile ca nu pricep nimic, va jur, sunt complet pe dinafara si nici nu stiu ce trebuie cumparat pt un copil mic.

rogu=va din suflet, cine are suflet si rabdare sa faca o lista cu liniuta de la capat, cu cele mai imp chestii pe care trb sa le cumperi pt un bebe mic, cu explicatii in paranteza la ce folosesc, cu exemplu de cea mai buna firma, ca sa o pot scoate si eu la imprimanta si sa o arat sotului si celor din familie, ca sa stie si sa se pregateasca.

hai ca fac cinste, serios!!:))

fetelor, inca ceva, voi n-ati raspuns inca la intrebarea mea: ce facem cu celulele stem????

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Babyblue, incetisor, pana nasti o sa ajungi sa-ti dai doctoratul in puericultura.
Nu stiu in ce masura e valabila o astfel de lista, destul de subiectiva, ce e obligatoriu pentru o mamica, pentru alta e chiar dispensabil. De ex, mie nu-mi trebuie sterilizator, leagan electronic, premergator, biberoane, pentru alta fata pot fi absolut necesare.

Despre slinguri, wrapuri, mei-taiuri poti citi pe www.sling.ro

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Babyblue, ma uitam la semnatura ta. Tu ai ramas natural? vreau sa-i trimit incurajari unei prietene, care are doua inseminari nereusite, AMH 0.2, si in februarie face primul FIV si e absolut demoralizata

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele de ce este asa liniste, astazi ,pe aici?
Unde sunteti toate?
Vedeti ca a fost buna intrebarea mea in legatura cu achizitiile ne-a tinut in priza

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

A! Inca ceva. Am cumparat aseara un ananas crud,(adica nu compot/conserva) dar curatat. Mi-a placut , dar atat ca dupa ce-l mancam imi ramanea in gura (gat) un gust tare amar. E normal? (fetele cu ananasul). Am maimancat mai demult, dar nu tin minte sa-mi fi ramas asa gust amar in gura.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

eu mananc saptamanal cate un ananas, gust amar nu-mi ramane in gura insa ma arde la stomacel cateva minte dupa ce mananc, ca si cum as fi baut ceva acid

.....viata este acolo unde te regasesti.......

14+ Doamne ai grija de noi

Daca cititi la odiseele mai avansate, o sa vedeti ca fetele manaca ananas pentru declansarea nasterii. Mai bine intrebati si dr. Eu stiu ca nu e deloc indicat in sarcina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Babyblue, ma uitam la semnatura ta. Tu ai ramas natural? vreau sa-i trimit incurajari unei prietene, care are doua inseminari nereusite, AMH 0.2, si in februarie face primul FIV si e absolut demoralizata

blog

da, eu dupa 2 inseminari nereusite si 1 fiv nereusit, am ramas natural. si sotul meu avea oligoastenospermie. deci prb erau cu carul si aveam amh de 0.4 si un singur ovar.

la noi a fost o minune ca s-a intamplat. pur si simplu nici akm nu mi vine sa cred...

cu cine face prietena ta fiv=ul?

_

8+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

m am uitat pe cataloagele alea asiatice.
wow ce chestie...pare interesant. dar nu o fi greu sa l cari asa tot timpul cu tine? eu cand imi tin pisoiul, care are 5 kile, in brate, mai mult de 5 minute simt ca mi trozneste spinarea...

_

8+

Mergi la inceput