Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La Niculescu face. Tocmai ce-am vorbit cu ea si mi-a replicat ca ea e batrana si nu mai are timp

Esarfele astea de purtat copiii sunt diferite de purtatul in brate, distribuie foarte bine greutatea si solicita mult mai putin coloana. Apoi te mai si intaresti/obisnuiesti, ca n-ai incotro, 5 kile e floare la ureche, fii-mea avea 5 kile la 3 luni

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Ce inseamna batrana? Eu de ex fac 34 ani in 2 luni si cred ca mai am timp de inca un bebe. Sotia unui coleg a nascut recent la 38 ani, si nu este singurul caz pe care il stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Cerea cineva o lista cumparaturi cu liniute:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158785&whichpage=6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Buna fetelor. Am fost si eu ieri dupa masa la medic si am vazut minunea. A dat din maini si din picioruse de mama focului, probabil doctorul l-a deranjat. Este bine, este ca dimensiuni mai mare cu o saptamana decat varsta lui, totul bine pana acum. Peste 3 saptamani mergem la Cluj sa facem triplu test, Doamne ajuta.

In legatura cu lucrusoarele pentru copii, eu personal nu ma grabesc mai este timp berechet pana in iulie. Nici la prima sarcina nu le-am luat decat in luna a 8-a la sf., este timp si mai ales ca acum gasesti hainute majoritatea de iarna iar cand nastem noi va fi vara si este altceva.

Celulele steam? Noi ne-am horatat sa se recolteze, chiar am vb. cu medicul ieri si este OK daca noi dorim asta.

Despre nasterea la privat sau stat, noi am optat deocamdata la stat, am nascut o data acolo si a fost foarte bine, la noi s-a modernizat la lux maternitatea si tot ce tine de sectia pentru lauze, ...asa ca la stat deocamdata, plus ca mai cunosc pe unii, altii pe acolo si este mai bine.

In rest suntem bine, crestem, la mine se vede burtica bine dar in fond sa fim sanatoase si copilasii la fel.

pe toate si aveti grija de voi.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Intre 2 treburi va salut si eu fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna !!

Cam liniste mare pe aii. se vede ca e lumea foarte ocupata la servici.

Va doresc o zi superba.

Eu seara nu mai reusesc sa intru si probabil nici ziua de azi inainte. Insa voi incerca macar un mesaj sa trimit.
Acum vad ca s-au mai linistit apele cu burticile...ceea ce e bine
Eu imi voii vedea puiul abia peste inca o saptamana. Deci ....pana atunci nu prea am ce zice despre bb meu

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

saru mana pentru listuta.:)
eu voiam.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

in sfarsit am dormit si eu pana la 8,ne pregatim samergem la medic si dupa la gimnastica.

Celule stem,nu pentru noi,cand am fost gravida cu Ana ne-am gandit mult,nu era vorba de bani,dar totul e in stadiu de cercetare si s-a ajuns la concluzia ca sansele pentru un donor perfect sunt mai mari decat daca ar fi din aceiasi familie unde sunt de 25%.
Oricum,nu stiu daca stiati sau nu,la nastere ni se recolteaza placenta din care se fac medicamente

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai sa va mai dau o veste despre minunata Olanda...tara tutror posibilitatilor in ceea ce priveste sistemul medical.

Inchipuiti-va ca intr-o tzara ""super civilizata" ca aceasta nu exista nici o banca de celule stem...cel putin eu am cautat si nu am gasit nimic...si nici vreun imbecil de doctor nu mi-a zis nimic.

Aaa si o stire de ultima ora. O prietena buna de-a mea mi-a povestit ceva horror (dar TIPIC OLANDA). O prietena de-a ei a nascut de curand, normal un bb de 4,5 kg (in conditiile in care ea era mica in bazin)si in procesul nasterii pe langa ca au scos copilul cu pompa (macar bb e ok) ei i-au produs fractura simfizei pubiene. acum biata fata e in carje, nu poate merge, plange de durere, are nevoie de asistenta cu copilul.
Ceea ce m-a oripilat pe mine e faptul ca ea plangea, nu se putea tine in picioare, iar astia ii spuneau continuu nu stim ce ai . nici un dobitoc de medic nu s-a gandit sa ii faca o ecografie sau o radiografie a zonei sa vada frate ce e cu ea. Atata imbecilitate si lipsa de interes, o intrece cu mult pe cea a doctorilor romani. Diferenta aici e ca nu te injura... In rest cam toate la fel.

Ii doare drept in cot de tine. putin le pasa ca te-au distrus, sau doamne fereste se intamlpa alta nenorocire...Nu le pasa.

Sunt super nervoasa...imbecili, imbecili , imbecili.

Doctorii dedicati sunt rasa rara...daca gasesti unul sa te tii de el frate.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Ni se recolteaza placenta????? Asa, fara a da un consimtamant?

Mergi la inceput