Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Ce inseamna batrana? Eu de ex fac 34 ani in 2 luni si cred ca mai am timp de inca un bebe. Sotia unui coleg a nascut recent la 38 ani, si nu este singurul caz pe care il stiu.

are 39 impliniti. E intrata complet in panica, biata de ea. Problema e AMH-ul foarte mic

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Am citit si eu lista si m-am panicat cum am facut anul trecut cand am vazut lista cu ce trebuie pentru nunta Mie imi este f util subiectul inei.click de la generale cu cumparaturile pt bebe - ce e cu adevarat necesar si ce nu.
Babyblue am vorbit aseara cu un prieten a carui sotie este medic ginecolog in Cluj Napoca si mi-a spus ca are o parere buna despre Cord Blood Center. O alta prietena a depozitat celulele undeva in Danemarca si a citit pe net ca banca din Danemarca este a unui tip care a facut inchisoare pentru frauda. A facut cerere sa i le inapoieze la firma din Romania prin care a facut contractul si se pare ca era o firma fantoma. In schimb, prietene din Elvetia, Italia, Spania, Anglia si SUA imi spun ca ele nu au recoltat si nici nu vor recolta celule pentru ca au vorbit cu doctorii, iar acestia le-au spus ca sunt inutile.
Noi daca vom recolta o vom face cu firma din Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai si noua medicul ne-a zis ca nu ne recomanda sa recoltam

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu inclin spre a nu recolta celule stem, dar mai studiez problema, mai am pana atunci.

Mihaela, a reusit procesul ala cu lista de prieteni? Eu nu stiu cum se face....

Carmen, nimic nou pe frontul de vest? sau v-a potopit primavara?

Felicia, cu Eva in salon, la maternitate era un bebe trecut de 5 kile. Mamica lui il nascuse natural, ingrozitor, chiar si asistentele susoteau cum de s-a putut intampla una ca asta.

In Romania, nu se recolteaza placenta la toate maternitatile, de fapt cele mai multe o arunca. Pacat, se fac si cosmetice foarte bune din placenta.

Daca va place de Eva mea, care participa la concursul Chic, cum altfel decat cu un mar in mana, ca orice Eva, va rog sa o votati. Numai daca va place

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna seara burticilor,cum va mai simtiti? Eu m am saturat sa tot stau in casa,simt nevoia de miscare,dar traiesc cu speranta ca in curand se va termina si perioada asta urata si o sa ma pot bucura de sarcina cum trebuie.va doresc o seara placuta si sa auzim numai lucruri bune. 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

am revenit.
totul bine,luna viitoare facem eco morfo-fetala plus analizele de trim 2.
Bataile inimii le-am auzit,153 pe minut ,am pus 2 kg ...si nu pe burta cat pe fund.

Cam atat,multumesc de gadurile bune

Mama de Ana si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna seara!Multumim de primire!
Azi am fost la medic,avem 7 saptamani,bebe e bine,i-am auzit si inimioara!Azi am vomat si eu pt prima data!E crunt daca voi voma ca la David!In schimb ma omoara greturile,nu stiu ce sa mai mananc!
Si eu am avut la David un Ktan,dar la al doilea bb o sa-mi iau si un wrap!O sa-mi fie mai simplu sa-l tin pe bb 2 in wrap cand alerg dupa david.
In legatura cu celulele stem,la David am recoltat cu Cord Blood,iar la al doilea o sa recoltam cred ca cu Biogenis.Am fost multumiti de Cord,dar am zis sa fie la alta firma,cine stie?!Doamne fereste,sa nu avem nevoie niciodata,dar parca nu pot sa nu recoltez la bb 2!
Legat de clinici,eu pe David l-am nascut la o clinica privata,Isis si am fost fooooarte multumita!BB 2 tot acolo se va naste!Si nu au avut costuri ascunse,a costat 1000 euro,nu conta cum nasti(natural,cezariana sau in apa),pentru partener nu plateai nimic si nici anestezia.La Isis au nascut si multe fete din alte orase si am inteles ca au fost foarte multumite!
Pupici

mamica lui David Andrei(17 august 2009) si gravidutza 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata
TREZIREAAAAAAA

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si ca tot era vorba de cumparaturi

intrebai de marci babyblue

eu inca nu am vazut nicio mama nefericita din cauza marcii caruciorului sau a patutului

dar ce te va stresa enorm vor fi rufele, curatenia de pe jos si tonele de vase de spalat, mai ales dupa ce incepi diversificarea. e culmea cum daca este o mizerie pe jos, ajung astia mici fix la ea si o baga in gura. asa ca celor care nu au probleme de buget eu zic ca e foarte utila o masina de spalat vase, o masina de uscat haine cu functie de calcare si - visul vietii mele - un aspirator din ala care umbla singur prin casa. astea pot face o mama mai linistita si mai fericita. momentan eu am doar masina de vase, de calcat din fericire se ocupa soacra mea. da tot fac eu sa imi iau aspirator din ala.

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

:))

hehe sdcristian, bine ar fi sa avem menajera care sa faca tot, noi doar sa stam cu bebelushii.:))
din fericire, mama si soacra s-au anuntat ca vor face cu randul, sper sa nu se razgandeasca.:))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput