Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Eu sunt cam ingrijorata: m-am trezit de dimineata plina de bubite,mici cat o gamalie de ac, in special pe burta, piept si spate, dar am cateva si pe maini si pe picioare. Nu stiu daca o sa mai apara, dar ma manancaaa.

Eu stiu ca am facut toate bolile cu bubite, si nu-mi pot imagina ce ar putea fi. Plus ca daca ar fi fost ceva contagios as fi facut febra, banuiesc! Sotul zice sa nu fi facut o intoxicatie alimentara, dar nu am mancat nimic vechi (cel putin asa cred ). Mai ma gandesc la o varianta ca ar fi din cauza stresului. Am fost destul de stresata zilele astea...cu toate

Sunt si trista, pt ca ieri a murit o cunostinta...de fapt nu o cunosteam f bine, dar sotul a fost f implicat in caz si imi povestea zilnic despre ea si m-am atasat asa de ea. O fata tanara de pana in 30 de ani...limfom nonHodkin . S-a chinuit saraca aproape doi ani,cu chimio terapie si tot tacamul.Erau pe lista de asteptare pt transplant si nu s-a gasit nici un donator, pana ieri, cand inainte sa moara, l-au sunat pe sotul ei sa-i spuna ca s-au gasit 8 donatori compatibili .........

P.S. Daca va place de Filip si Anastasia pe saniuta,la concursul Chic-Klorane, votati-ne!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Buna dimineata burtici!

Am avut ce recupera daca am fost putin ocupata. Aveti o viteza la scris....
Eu de ieri am inceput sa ma simt rau. Sa am simptome mai gretoase, lucru neavut pana acum. O fi normal?
De cand m-a intrebat o colega asa mai rautacioasa ca eu nu am greturi sau de ce nu vars, de atunci, la cateva ore dupa, nici piperul nu l-am mai suportat in supica de pui. Orice mi se pare ca pute. Si cum a plouat ieri am merscu busu acasa, iar pe pod, asteptand in panta la semafor, de fiecare data cand oprea mai brusc eu ma tineam de gura. N-a fost sa fie, poate ma eliberam si eu putin.
Mai spre seara, dupa ce am mancat supa mi-a revenit foamea si am zis sa gust putin din fasolica cu carnaciori, cand am scos-o din microunde, nenorocire, mirosea ingrozitor de rau (doar pentru mine, ca restu ziceau ca miroare ok). Niste snitele proaspete erau pe o farfurie si ma tot uitam la ele urat, si alea miroseau ciudat.
Din totdeauna am fost eu sensibila cu mirosurile, dar nu chiar asa de rau.
Parca nici nu-mi trebuie sa mananc nimic.
Sper sa-mi treaca faza asta de mirosit.
De cand sunt insarcinata si laptele are un gust mai rau decat inainte. Simt miros si gust de baliga. Doar iaurtul e ok.

Off mirosurile astea.

Sper ca voi sunteti bine si totul merge inspre mai bine.

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata

Anaemi, eu m-as duce la doctor. Daca e ceva infectios - nu-i musai sa faci febra - se pot lua niste imunoglobuline pentru protectie. Acum tu stii daca ai un fond alergic si/sau esti mai sensibila la mancaruri

pentru voturi

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata fetelor,

anaemi este intr-adevar trist ce-a patit cunostinta voastra, Dumnezeu sa o odihneasca si sa-i intareasca familia sa treaca peste aceasta grea incercare.

Cu bubitele daca nu trec poate-ar fi mai sigur sa consulti macar medicul de familie care ar putea sa-si dea seama daca sunt de natura infectioasa.

Eu vin cu vesti bune , am fost ieri la noul nostru dr de care sunt f incantata, bebe e bine si se pare ca vom avea un baietel .

Va doresc o zi usoara

viitoare mami de nazdravan
14+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Revin asupra subiectului cu susanul, daca imi permiteti si nu va plictisesc prea tare.
Am vorbit cu cei care m-au informat despre susan-calciu.
Mi s-a spus ca e recomandat in sarcina pentru ca e o sursa bogata de calciu si uleiuri esentiale necesare dezvoltarii copilasului.
De asemenea mai recomanda pe langa si seminte de in, dovleac, nuci, alune, prune uscate si soia.
Inul e bogat in omega 3, necesar pentru creierul bebelului, sa avem un copil inteligent. Si asta tot macinat se consuma.
Se poate consuma chiar si o lingura de susan/in macinat in fiecare dimineata.
Daca minte el, atunci mint si eu. Dar totusi ii stiu de vreo 10 ani si pana acuma prostii nu m-au invatat.
Sunt vegetarieni de cel putin 15 ani. Cum doamne rezista nu imi dau seama si chiar arata bine nu niste chinuiti scheletici si trasi la fata.

Ramane la atitudinea voastra daca alegeti calea naturala sau a pastilelor.
Eu tot timpul am fugit de pastile. CHiar acum cand trebuie sa iau zilnic cate una ma nenoroceste numai gandul, dar ma gandesc la binele copilului.

12 +

Mergi la inceput

Anaemi am votat juniorii.
Tare draguti sunt.

Cat despre bubite...fuguta la medicul de familie.

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'Neata fetele!
Tare rau imi pare cand va aud cu greturile. Va doresc sa va treaca repede, mai ales ca ne apropiem de trim. II. Eu sunt una dintre norocoasele care nu prea au greturi, dar imi inchipui prin ce treceti voi, pt ca si eu la prima sarcina am avu greturi si stiu cum e.

Anaemi, si eu cred ca e de la stres, dar cel mai bine sa-ti spuna un doctor si sa vada ce-i de facut.

Mi-am cumparat si eu susan, asteptam sa vad ce scrieti voi, ca sa stiu daca avem voie sa luam in sarcina sau nu. Eu pun in fulgii cu lapte de dimineata si cateva nuci si seminte neprajite de floarea soarelui (am inteles ca si astea contin acid folic).

lulusor77 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

lulusor, exact asta voiam sa spun eu. ca ne putem face niste cereale, in care sa amestecam toate semintele recomandate. plus o lingurita de miere, le-ar face cu adevarat delicioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Pufi FELICITARI PT. BAIETEL
Cred ca o sa facem odiseea baietilor

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

mmm..., atunci haideti fetelor la un bol cu cereale gustoase si sanatoase. Pun si niste fructe si putem incepe.

lulusor77 10+

Mergi la inceput