Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
lulusor77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Pufi ![]() FELICITARI PT. BAIETEL ![]() Cred ca o sa facem odiseea baietilor Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 15 +DPN 04.07.2011 |
Mie mi-a spus medicul ca abia dupa sapt. 16 ar putea sa-mi spuna sexul :( Voi cum reusiti sa aflati asa repede? E vorba de performanta ecografului sau de priceperea doctorului?
lulusor77
10+
pufi79 spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu Pufi ![]() FELICITARI PT. BAIETEL ![]() Cred ca o sa facem odiseea baietilor Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 15 +DPN 04.07.2011 |
multumim frumos roxi

viitoare mami de nazdravan

14+ Doamne ai grija de noi 
pufi79 spune:
Mie mi-a spus medicul ca abia dupa sapt. 16 ar putea sa-mi spuna sexul :( Voi cum reusiti sa aflati asa repede? E vorba de performanta ecografului sau de priceperea doctorului? lulusor77 10+ |
nu stiu ce sa zic, poate multi nu vor sa spuna decat cand sunt f siguri, noua ne-a spus ca e baietel de la 12 sapt si 4 zile insa a zis ca mai tarziu ne va cofirma 100%, ieri la noul dr s-a vazut lejer putulika
, mikuta dar e acolo viitoare mami de nazdravan

lulusor77 spune:
| citat din mesajul lui pufi79 nu stiu ce sa zic, poate multi nu vor sa spuna decat cand sunt f siguri, noua ne-a spus ca e baietel de la 12 sapt si 4 zile insa a zis ca mai tarziu ne va cofirma 100%, ieri la noul dr s-a vazut lejer putulika , mikuta dar e acolo viitoare mami de nazdravan ![]() 14+ Doamne ai grija de noi ![]() |
Bravo!!
Felicitari!!!! Cred ca sunteti tare happy !!!lulusor77
10+
pufi79 spune:
lulusor marturisesc ca ma gandeam mai mult la fata, poate influentata si de faptul ca toate prietenele mele au nascute fetite.....si ca am primit o tona de lucrusoare superbe tot de fetita, dar da, suntem foarte fericiti in primul rand pentru ca suntem bine amandoi, ne-a tinut dr 35 minute la eco si ne-a verificat toate oscioarele si nazdravanul misca intr-unaaaaaaaa, statea cu o manuta dupa cap exact cum doarme tati seara
. nu spun ce mandru era
.
v_florina spune:
cred ca trebuie sa fie extrem de emotionant. si haios, sa il vezi cum misca si cum sta cu manutele si picioarele.
noi o sa facem eco de trimestrul 1 abia la mijlocul lui februarie. sotul meu a fost cu mine si la eco de la 6 sapt cand cel mic mai mult nu se vedea, dar cu toate acestea sotul meu a fost emotionat.
lulusor77 spune:
Pufi, si eu imi doresc tot fetita, iar sotul baietel. Am citit ce-ai scris tu si tare m-am emotionat. Daca as vedea si eu o putulica la eco, m-as bucura la fel de tare ca si pt. fetita. Dar tatii sunt taaaare mandrii cand au un baiat, mai ales sa le si semene (cum se pare ca e la voi, he he)
lulusor77
10+
lulusor77 spune:
| citat din mesajul lui v_florina cred ca trebuie sa fie extrem de emotionant. si haios, sa il vezi cum misca si cum sta cu manutele si picioarele. noi o sa facem eco de trimestrul 1 abia la mijlocul lui februarie. sotul meu a fost cu mine si la eco de la 6 sapt cand cel mic mai mult nu se vedea, dar cu toate acestea sotul meu a fost emotionat. |
Ai dreptate Florina, parca ei sunt mai emotionati ca noi. Stai sa vezi cand i-or vedea pe bebei in carne si oase...
lulusor77
10+
pufi79 spune:
sa vedem daca vor fi la fel de emotionati si cand vor plange in toiul noptii bebeii ![]()
omibaba spune:
Semintele de in.
http://www.jurnalul.ro/via-s-n-toas/trup-minte-suflet/inul-bate-pestele-122800.html
Bune pentru constipatia noastra de gravide si nu numai.
Felicitari pentru baietel. Cred ca e minunat sa sti ca are gesturi inca inainte de a te putea copia.
12 +

de 15 +