Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
Burtocika spune:
Felicitari pt fetele care si-au vazut bebeii !!! Eu mai am de asteptat pana pe 26 ianuarie, atunci facem fix 12 saptamani si sper sa vedem si noi ceva ...
Apropo de treburile de dupa nastere, pe mine cel mai tare m-au stresat curatenia, spalatul, gatitul si calcatul ... cand eram chiauni de somn non-stop, cum prindeam un moment liber am fi vrut sa ne ducem sa dormim, dar ce te faci ca trebuiau spalate vasele, trebuia sa mancam ceva si n-aveam ce, trebuia sa mai bag o masina de spalat si sa stau sa intind rufele etc.etc. DUPA nastere m-am ingrasat 30 de kile, pentru ca mi se facea foame noaptea, pt ca nu aveam timp sa gatesc si mancam doar pizza, macaroane, shaorma si sandvisuri, pt ca nu ma miscam prea mult si dupa cele 9 luni in care stomacul fusese inghesuit de bebe acum revenise la dimensiunile normale si se cerea umplut cu ceva, pt ca beam 2 litri de cola pe zi (eu cu sotul) si mancam ciocolata si dulciuri (dupa ce in sarcina nu m-am putut atinge de ele) etc.
Pana la urma ne-am luat o femeie la curatenie, ii dadeam 250.000 si venea 2-3 ore pe saptamana, doar pt aspirat, sters praf si curatat baile si incet-incet ne-am linistit ...
Mi-au iesit si mie o parte din rezultatele de la analize, in general sunt bune, pe la hemograma am niste ciudatenii care nu stiu ce inseamna ...
IgG -ul daca iese pozitiv nu e o problema, nu ? Inseamna ca ai avut boala respectiva candva si ai anticorpii ...
Va pup si ma mai gandesc de vroiam sa scriu ca ... am uitat ![]()
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui omibaba Buna dimineata burtici! Am avut ce recupera daca am fost putin ocupata. Aveti o viteza la scris.... Eu de ieri am inceput sa ma simt rau. Sa am simptome mai gretoase, lucru neavut pana acum. O fi normal? De cand m-a intrebat o colega asa mai rautacioasa ca eu nu am greturi sau de ce nu vars, de atunci, la cateva ore dupa, nici piperul nu l-am mai suportat in supica de pui. Orice mi se pare ca pute. Si cum a plouat ieri am merscu busu acasa, iar pe pod, asteptand in panta la semafor, de fiecare data cand oprea mai brusc eu ma tineam de gura. N-a fost sa fie, poate ma eliberam si eu putin. Mai spre seara, dupa ce am mancat supa mi-a revenit foamea si am zis sa gust putin din fasolica cu carnaciori, cand am scos-o din microunde, nenorocire, mirosea ingrozitor de rau (doar pentru mine, ca restu ziceau ca miroare ok). Niste snitele proaspete erau pe o farfurie si ma tot uitam la ele urat, si alea miroseau ciudat. Din totdeauna am fost eu sensibila cu mirosurile, dar nu chiar asa de rau. Parca nici nu-mi trebuie sa mananc nimic. Sper sa-mi treaca faza asta de mirosit. De cand sunt insarcinata si laptele are un gust mai rau decat inainte. Simt miros si gust de baliga. Doar iaurtul e ok. Off mirosurile astea. ![]() Sper ca voi sunteti bine si totul merge inspre mai bine. 11 + |
sa stii ca si eu imi faceam griji de ce nu am simptome si greata si de 3 zile icnesc intruna, imi vine sa vomit la 5 min, dar nu vomit si nu ma eliberez deloc. doar ma simt naspa toata ziua si mai rau si noaptea.
in loc sa dorm, am insomnii, mi se umple gura de saliva si mi petrec juma de noapte inghitind saliva si avand greata.
azi dimineata nu eram in stare de nimic, ca doar imi vine sa vomit, nu vomit.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
8+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
babyblue spune:
pufi felicitari pentru baietel!! sa fie intr=un ceas bun.
noi mai avem ceva de asteptat, maine de abia intru in saptamana 9.:)
si acum m-am captusit si cu greuturi.
anaemi, te ai dat cu vreo crema mai ciudata? ai mancat ceva aiurea?
poti avea o urticarie, o dermatita de contact sau orice altceva infectios. eu zic sa mergi sa te vada un dermatolog.
_
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
babyblue spune:
ca sa nu te manance, ia ti solutie mentolata de la farmacie, se fabrica pe loc, e o solutie alba cu mentol in ea, te dai pe corp si iti da o senzatie racoroasa si nu te mai scarpini.
dc e ceva alergic, poti incerca sa iei claritine, e bun si in urticarie si in react alergice, in ghidul medical spune despre adm in sarcina ca nu se cunosc precis riscurile, nu sunt teste suficiente.
asa ca mai bine si ca sa nu risti cu nimic, mergi repede la dermato, sa vezi ce ai si ce nu ai voie sa iei in sarcina si despre ce e vorba.
_
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Oanamares spune:
Felicitari pt fetele care si-au vazut bbeii. Mi se pare ca toate sunteti asa de "mari" pe langa mine. Eu sunt in saptamana a 8-a si ma indrept vertiginos spre a 9-a. Multe deja v-ati vazut puiutii,iar mie mi se pare ca mai e o vesnicie pana pe 16 februarie cand fac morfologia de trim 1 si se va vedea sexul.Atunci voi fi in 13 sapt. Inainte mai avem un eco pe 25 ianuarie,la 10 sapt,dar cred ca e muuult prea devreme sa se vada ceva.
roxybarbu spune:
Pufi la tine cand se termina saptamana 14 ?
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu un
de 15 +
DPN 04.07.2011
pufi79 spune:
lasa oanamares ca va faceti voi mari 
viitoare mami de nazdravan 
14+ Doamne ai grija de noi 
anaemi spune:
Multumesc pentru raspunsuri ! Acum nu ma mai mananca dra au ramas ca niste pete micute.
Oricum, eu am o piele f ciudata...in sensul ca fac alergii la cald,la frig, la praf, la soare (daca stau mai multe zile la plaja e jale),la sampon (dupa ce ma spal pe cap am fata rosie toata si ma usturaaaa
), cand eram mica aveam alergie la apa marii (si un strop de apa daca ma atingea imi si iesea buba)....
Si in sarcina cu Filip am avut niste pete maronii rotunde pe burta
... se pare ca sarcina cu baieti nu-mi prieste
![]()
Acum cred ca mi-au iesit bubitele ori ca mi-a fost prea cald ieri la scoala (de fapt f cald), ori ca am mancat un croissant aseara...o sa vad cum evolueaza,dar ma stept deja sa ma tina toata sarcina
Am uitat sa mai spun ca in sarcina cu Filip mai imi ieseau bubite asa pe laba piciorului (nu pe talpa) din cauza substantelor cu care lucram la scoala.
Oooofff! Mereu ma rog ca astia mici sa nu-mi mosteneasca pielea....dar se pare ca Filip deja a facut-o 
pufi, felicitari pt baietel 
Daca va place de Filip si de Anastasia, concurs Klorane, sa ne dati si noua un vot
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
15+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
anaemi spune:
A! Singura "crema " cu care-mi dau pe burta este uleiul de masline...nu cred sa fie de la el...ca am si pe maini si pe picioare ![]()
Si mai nou vomit dupa ce beau apa
...dar doar apa nu si ce am mancat inainte...asta ce o mai fi?
...alta ciudatenie a sarcinii 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
15+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane