Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
pufi79 spune:
multumim frumos anemi 
si eu ma rog sa nu imi mosteneasca puiutul alergia
, la praful de camera si la mucegaiuri........si la unele antibiotice
. Ma rog la Dzeu sa pot naste natural ca mi-e frica de efectele anesteziei ca de
.
viitoare mami de nazdravan 
14+ Doamne ai grija de noi 
lisssa_ana spune:
Pufi,felicitari pt putulica
deci punem pe prima pagina
si
??? ca sa stiu sa ma apuc![]()
noua nu ne=a facut eco,ne face doar dupa 12 feb adica cand voi avea 18 sapt cand se face morfotala de trim 2.
Fetelor nu va stresati cu cum o sa va descurctai(babbyblue),iaka eu n-am nici masina de spalat vase,masina de spalat rufe e in beci,am aspirator de pe vremea lui Nae si gatesc zilnic,plus nu vine nimeni sa ma ajute
.Am alaptat-o pe Ana pana la 8 luni![]()
Cristi,vecinii mei au aspitaror robot si ei sunt multumimti,Ana moare de frica cand il vede,il trimite la colt urland. Singurul impediment este ca nu curata cum trebuie la colturi si se impiedica de orice,adica toate scaunele,jucariile etc trebuie ridicate.
Anaemi,sigur ai facut reactie de la ceva,daca nu trec fuga la medic si vezi,dar lichide multe multe
Va pupam!
Mama de Ana si
14+
pufi79 spune:
punem lissa_anna
,multumim frumos 
viitoare mami de nazdravan 
14+ Doamne ai grija de noi 
lisssa_ana spune:
pufi,gata
fetelor care stiti ce veti avea va rog sa imi mai spuenti odata ca nu vreau sa resfoiesc toata capitolele![]()
multumesc
Mama de Ana si
14+
roxybarbu spune:
Vreau si eu pe prima pagina cu 
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu un
de 15 +
DPN 04.07.2011
mariaruxi spune:
Buna seara!
Nu am avut timp nici macar sa va citesc in saptamana ce a trecut, dar azi am recuperat. Sunt singura cu Maria de dimineata pana seara si parca nu imi mai ajunge timpul pentru nimic.
Adra ma bucur ca analizele sunt bune, sper ca si cele pentru rh vor iesi ok. Eva este o dulceata de copil! (am votat-o astazi) Te-ai intalnit cu noul medic, ce impresie ti-a facut, la fel de buna ca si vechiul ginecolog?
Pufi sa-ti traiasca flacaul ![]()
Miha ma bucur ca te simti mai bine. Alor tai cand ai de gand sa le spui, tot pe 20 febr? Nu a aflat nimeni de la job despre sarcina ta, cum vei ascunde burtica pana la sfarsitul lui februarie cand vei primi contractul?
Bun venit noilor fete, sarcina usoara si bebei sanatosi!
Roberta ai sters pozele din album? Abia astazi am incercat sa le vad numai ca nu am avut ce ![]()
Ieri am ajuns si eu la ecograf, bebe nu se prea misca, probabil dormea. I-am auzit inimioara si e mai mare cu vreo 4 zile dupa masuratori. Singurul lucru (ingrijorator sau nu, nu stiu) este valoarea LCC-ului care e de 89,9 mm si din cate am inteles de la medic max. tb. sa fie 85. Sexul nu mi l-a spus, cica e prea mic bebe. Parca vad ca e baiat 
Maria (27 nov. 2007) si
12+
mariaruxi spune:
Acum am vazut: LCC scrie pe foaie si CRL pe ecografie. Amandoua au aceeasi valoare, inseamna ca LCC = CRL.
Legat de achizitionarea lucrurilor pentru copil eu nu am avut nicio superstitie. I-am cumparat haine incepand cu 7 luni, carucior pe la vreo 5 pentru ca l-am luat la oferta cu tot cu scaun de masina. O parte din haine trebuie luate inainte (parerea mea) pentru ca nu imi imbrac copilul cu nimic inainte de a fi spalat si calcat, iar in maternitate tre' sa te prezinti cu seturi complete (body-uri, pantalonasi, caciulite, scutece de unica folosinta, servetele umede, etc.) In primele 2 sapt.(din cate imi amintesc) nu am iesit cu ea afara (era decembrie) si cum nu am incredere in ce cumpara altul... (asta fiind alt motiv) asta in conditiile in care ai cu cine lasa copilul, desi nu stiu cat iti va arde de shopping. Eu nu am avut lapte, m-am chinuit ingrozitor, am intrat in depresie din cauza asta.
Asa ca a trebuit sa trecem pe formula. Biberoane am folosit nuk, avent nu mi-au placut (primisem 2 cand am cumparat pompa manuala, care e ok)
Scaun de masina am avut hauck pana la 9 kg, apoi maxi coxi tobi (9-18kg) de care am fost foarte multumiti. Am avut si sterilizator si ne-a prins bine, mai ales la inceput cand ai de sterilizat cate 6 biberoane pe zi pentru ca Maria trebuia hranita din 3 in 3 ore zi si noapte. Sper ca ati inteles ceva din ce v-am scris aici. Nu stiu cat sunt de coerenta la ora asta, ma simt tare obosita.
Legat de nastere in maternitate de stat versus privata, si eu as alege privata daca ar costa 2200 ron. La noi o nastere naturala cu internare de 3 zile costa 1300 euro si cezariana cu internare de 5 zile costa 1500 de euro, asta cu tot cu asigurare. Data trecuta am ajuns la vreo 650 de euro in spitalul de stat.
Maria (27 nov. 2007) si
12+
mariaruxi spune:
Nu inteleg de ce nu ma lasa sa schimb semnatura, imi spune ca username-ul sau parola nu corespund. Foarte ciudat!
Va doresc o seara frumoasa!
Maria (27 nov. 2007) si
12+
lisssa_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Vreau si eu pe prima pagina cu ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 15 +DPN 04.07.2011 |
DONE!
Mama de Ana si
14+
lisssa_ana spune:
plus am mai adaugat ceva... sa vedem cine are spirit de observatie![]()
Mama de Ana si
14+