Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

nu stiu care este situatia acum insa stiu ca pana la inceputul anului trecut clinica Eva nu beneficia de incubatoare apte sa "tina" un copil nascut prematur sau sub o anumita greutate si daca doamne fereste erai intr-una din situatiile respective ajungeai tot la maternitate.

Sper sa se fi schimbat intre timp, si oricum Roxy banuiesc ca te-ai informat de toate detaliile astfel incat tu si puiutul tau sa fiti bine in orice situatie.

.....viata este acolo unde te regasesti.......

14+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

nu stiu care este situatia acum insa stiu ca pana la inceputul anului trecut clinica Eva nu beneficia de incubatoare apte sa "tina" un copil nascut prematur sau sub o anumita greutate si daca doamne fereste erai intr-una din situatiile respective ajungeai tot la maternitate.

Sper sa se fi schimbat intre timp, si oricum Roxy banuiesc ca te-ai informat de toate detaliile astfel incat tu si puiutul tau sa fiti bine in orice situatie.

Pufi, pana la sfarsitul anului 2009.....in Febroarie 2010 au primit incubatoarele. Anul trecut a nascut nasa mea acolo iar bebele a fost nevoit sa stea in incubator 48 de ore si nu a fost nici o problema, plus de asta inainte sa iau decizia asta m-am consultat cu doctorul.
Eu pana in momentul asta nu am nici un motiv pentru care as renunta la Clinica Eva pentru maternitate.

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

poate ai inteles gresit, nu cred ca incearca cineva sa te faca sa renunti la clinica Eva in favoarea maternitatii, eu doar ti-am spus ce stiam ca pe o sursa suplimentara de informatie pentru tine......

Mergi la inceput

ma bucur ca exista incubatoare, este cred eu spre binele nostru al tuturor sa existe cat mai multe clinici si spitale dotate, sa avem de unde alege si unde sa ne simtim in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

poate ai inteles gresit, nu cred ca incearca cineva sa te faca sa renunti la clinica Eva in favoarea maternitatii, eu doar ti-am spus ce stiam ca pe o sursa suplimentara de informatie pentru tine......

Nu...nu te-am inteles gresit,sau cel putin nu cred eu doar imi justificam oarecum decizia

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

buna dimineata fetelor,
eu iarasi ma bag pe la voi in seama cu intrebarea mea, se poate de mincat susan in timpul sarcinii adik in primul trimestru? ca sursa de calciu?

va multumesc!!!

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Noah, am facut o gafa, scuze.

Referitor la susan, din cate stiu eu se poate consuma in sarcina.
Dar pentru o mai mare siguranta si precizie recomand acceptul medicului pentru ca el stie de ce anume ai/aveti nevoie.

Numai bine.

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si eu ma gandeam la un moment dat sa nasc la tg mures la particular, costa 1500 de lei, dar aici la maternitatea din sebes am fost tratata atat de bine ca tot e mai bine aproape de casa

la carol am cumparat totinaintede nastere, sa apuc sa spal si sa calc hainutele, si bine am facut, ca cu cezariana abia ma puteam misa, nici vorba sa merg sa cumpar carucioare si patuturi. plus ca aici piata e cam slaba si am luat multe din cluj si tg mures.

oricum, trebuie unele lucruri chiar de la nastere, inainte de operatie mi-au cerut camasuta, pampers si scutec de finet sa aiba cu ce sa il imbrace la nastere. plus ca avem nevoie de scoica la iesirea din spital. si daca dai toti banii de-o data te cam sperii.

mama de Carol (29.12.2008) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Eu nu am primit nici un fel de restrictii la mancare.

Sa mananc orice, cu exceptia mancarurilor partial gatite, afumate .

Chiar nu ar trebui sa va faceti atatea griji ce mancati. Tot ce puteti inghiti e bine...evident cu masura

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu stiu ca sunt restrictii doar la carne - sa fie foarte bine gatita, nimic in sange, fara mezeluri crude - sunt unele care sunt doar afumate, nu si gatite

la oua crude si branzeturi crude - aici intra si cele de la tarani, e voie doar ce e pasteurizat

si la pateu, ficat

in rest nu vad ce probleme pot fi.

mama de Carol (29.12.2008) si 12+

Mergi la inceput