Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Buna dimineata fetelor!Am si eu o intrebare la care nici doctorita mea nu a putut sa mi explice,mi a zis ca nu a mai intalnit asemenea caz,ca sunt unica,dar ma gandeam ca poate voi a ti mai auzit si mi ar prinde bine sa aflu mai multe,sunt disperata ;Sunt insarcinata in 14sapt si cateva zile,si de 7saptamani scuip saliva in continuu intr un pahar,nu reusesc sa o inghit imi provoaca voma non stop si greata;cel mai tare imi este teama sa nu ma tina pana la 9luni,cateva sapt a si mai rezista ,dar pana la 9 luni nu cred;Am fost si la spital internata pt perfuzii,si eu scuipam saliva tot timpul,am intrebat doctorii daca este normal si mi au zis ca nu prea au intalnit cazuri si nu au ce sa mi faca,ca o sa treaca dupa primul trimestru;Dar mie imi este teama ca nu o sa mi treaca;Sper ca nu v am plictisit,dar sunt disperata,de 7sapt stau numai in casa cu paharul dupa mine;Va multumesc!

14

Soacra mea a patit exact ca tine, i+a trecut cand a inceput sa simnta copilul miscand. Stai linistita sunt normale mai multe lucruri decat am crede in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Roxy, doar 2200 lei? e super! Probabil cam asa te duc spagile si la stat. Eh, mie-mi spuse doctorul ca la maternitatea privata la care lucreaza e doar 2000 de euro nasterea

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Roxy pai sunteti norocosi la brasov ca doar atat costa, aici am auzit doar de nastere 2000E , la care se adauga spitalizarea , medicul neonatolog, ....si altele. Stiu pe cineva a carui factura finala a fost de 12000RON - eu zic ca este exagerat de mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri,imi dau curaj sa merg mai departe,ma consolez cu faptul ca nu sunt singura care trece prin asta,Mamutz mi ai dat o doza de optimism ca in curand poate voi scapa si eu ca si soacra ta;Acum ma rog sa miste mai repede; 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

da ,burtici , aveti dreptate suntem mai norocoase. Clinica se numeste Eva si nu este mare ,este o clinica micuta dar pentru noi este bine ca colaboreaz cu CASS. Vin foarte multe fete din tara la clinica asta .

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

buna ziua burtici!
v-am citit discutiile dar nu prea am vrut sa ma bag la comentarii pt ca sincer nu stiu nimic despre ce trebuie cumparat .. cand ... oricum nu ma apuc de acum in nici un caz. Sa ajung cu sanatate pana la 7 luni si poate de atunci..sper si eu sa primesc multe pt ca am cunostinte cu copii care sigur ma vor ajuta... deja patutul il am promis ... poate voi schimba doar salteaua.
cat despre anuntatul vestii intr-adevar nici eu nu m-am putut abtine si am spus de cum am aflat pt ca asteptam de mult timp minunea aceasta asa ca am vrut sa impart bucuria cu ceilalti , mai ales familia . Si daca Doamne fereste s-ar intampla ceva .. oricum nu as putea ascunde nici suferinta.. asa ca .. cu Dumnezeu inainte.
Va pup si o dupa-amiaza placuta la toate!

13+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

da ,burtici , aveti dreptate suntem mai norocoase. Clinica se numeste Eva si nu este mare ,este o clinica micuta dar pentru noi este bine ca colaboreaz cu CASS. Vin foarte multe fete din tara la clinica asta .

DPN 04.07.2011

Wow ...am vazut preturile si tot nu imi vine sa cred. Chiar te gandesti ca merita sa dai banii astia si ai alternativa de a naste intr-un spital normal.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Adica,Fecian ? Consideri ca este scump?

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:

Adica,Fecian ? Consideri ca este scump?

DPN 04.07.2011

Din contra...ca e ieftin comparativ cu ce am vazut la alte clinici

Scuze de neintelegere

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

roxy dar cum ai calculat nasterea 2200 ?
Mie mi se pare cam mult sau faci cezariana?
Pentru nastere normala in 2005 am dat 100E , in concluzie anul acesta daca nasc natural tot 100E , iar daca tb sa fac cezariana max 200E.

Probabil o sa fiu judecata acum pentru ce o sa spun dar eu nu vreau sa nasc in maternitate asa ca o sa nasc intr-o clinica privata si pretul este de 2200lei (co-plata) nastere normala

DPN 04.07.2011

Buna. Nu cred sa te condamne cineva. Plus ca e un pret f bun. La ce clinica ? Nici eu nu vreau sa nasc la maternitate...........

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput