Strumfi si prichindei iulie-august2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Roxibarbu, nu este prea devreme pentru cumparaturi?
Eu o sa urmez sfatul rudelor care imi tot spun sa ne apucam de cumparaturi numai dupa ce se naste bebe. Pana atunci insa o sa ma informez si o sa am o lista gata pregatita a.i. sa stiu unde sa merg si ce sa iau. SI recunosc, eu una sper sa mai si primesc de la prieteni cu bebei diverse articole care lor nu le mai sunt necesare (chiar si patut). Sunt convinsa ca vor fi atat de multe cheltuieli, incat orice ajutor va fi bine venit.

Ai dreptate, e mult prea devreme. Probabil cumparam si noi dupa ce se naste, mai putin patutul, pe care il vreau alb, dar nu m-am putut abtine sa nu ma uit. Noi o sa primim mai putin de la cunoscuti/prieteni, pt. ca aici nu prea se obisnuieste. Dar o sa ne descurcam noi cumva, totul e sa fie bebele sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lulusor, pune linkul, eventual pui o pauza inainte de www si de com/ro sau ce-o fi. Ne mai clatim si noi ochii. Mie-mi plac produsele Stokke de mor, desi nu-mi permit, dar ma uit asa de...drag/ciuda

Cereline, da, am intalnit, o prietena de-a mea, din pacate ea are si o depresie veche si a renuntat la sarcina. Ai incercat sa iei ceva? Stiu ca foarte bine face Emetin, pastilute speciale pt disgravidia de trim 1, sunt cu roinita si ghimbir, intreaba si medicul. Mai cauta ceva ceaiuri, ar trebui sa existe ceva.

Gabitza, vorbim si noi, atata timp cat e vorba de ceva banal precum cartofii prajiti... Eu, par example, nu cred in poftele de sarcina, nu au niciun fundament fiziologic, poate ceva rasfat

Roxy, eu tot ce-am avut de la Eva i-am dat unei prietene, nu mai am nici macar o bavetica. Acum o sa le iau inapoi, se pune SH, nu?

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu am cumparat tot dinainte, nici nu avea cine sa mearga la cumparaturi dupa ce nasteam dar nici nu vroiam sa ma privez de placerea de a alege hainute micute si dragalase si tot felul de accesorii

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Buna dimineata fetelor!Am si eu o intrebare la care nici doctorita mea nu a putut sa mi explice,mi a zis ca nu a mai intalnit asemenea caz,ca sunt unica,dar ma gandeam ca poate voi a ti mai auzit si mi ar prinde bine sa aflu mai multe,sunt disperata ;Sunt insarcinata in 14sapt si cateva zile,si de 7saptamani scuip saliva in continuu intr un pahar,nu reusesc sa o inghit imi provoaca voma non stop si greata;cel mai tare imi este teama sa nu ma tina pana la 9luni,cateva sapt a si mai rezista ,dar pana la 9 luni nu cred;Am fost si la spital internata pt perfuzii,si eu scuipam saliva tot timpul,am intrebat doctorii daca este normal si mi au zis ca nu prea au intalnit cazuri si nu au ce sa mi faca,ca o sa treaca dupa primul trimestru;Dar mie imi este teama ca nu o sa mi treaca;Sper ca nu v am plictisit,dar sunt disperata,de 7sapt stau numai in casa cu paharul dupa mine;Va multumesc!

14

da, eu.
nu scuip, ca nu e asa multa, o inghit . si e doar saliva, fara nici un fel de secretii. ce discutii misto ... sper sa nu ne sara nimeni in cap .
eu stiu de la ce e. la mine. e de la ulcerul vechiiiiii care, sper eu, ca s-a transformat intr-o simpla gastrita.
eu nu pot sa vomit, doar fff rar si cu mult ajutor de la degetele din gat , dar, cand imi este greata, am gura plina de saliva.
eu am 14 sapt si nu mi-a trecut, drept e ca acum mi s-a reactivat stomacul si bila, am zile mai bune si zile mai rele.
dimineata cand ma spal pe dinti, de la gustul de pasta stau si scuip cate 5 minute ... asta e, nu e un capat de tara, doar un fel de simptom.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Roxibarbu, nu este prea devreme pentru cumparaturi?
Eu o sa urmez sfatul rudelor care imi tot spun sa ne apucam de cumparaturi numai dupa ce se naste bebe. Pana atunci insa o sa ma informez si o sa am o lista gata pregatita a.i. sa stiu unde sa merg si ce sa iau. SI recunosc, eu una sper sa mai si primesc de la prieteni cu bebei diverse articole care lor nu le mai sunt necesare (chiar si patut). Sunt convinsa ca vor fi atat de multe cheltuieli, incat orice ajutor va fi bine venit.

Pentru mine nu este devreme pentru cumparaturi, cheltuielile lunare nu imi permit sa pun prea multi bani deoparte si pentru noi este mai usor sa ma rup lunar de o suma mai mica de bani (200-400 lei) de cat sa dau o data 2000-3000 lei cumparaturi + nasterea 2200 lei + 3200 lei celule stem.....toate astea o data.
Aaaa si eu nu sunt de loc superstitioasa sau pesimista (in privinta sarciniii) si mie mi-au spus apropiatii ca nu este bine sa cumpar hainute si alte chestii inainte sa nasc dar mie nici nu-mi trece prin cap ca ar putea sa se intample ceva rau cu bebele meu sau cu mine.

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

ei, pai dar nici eu nu dispun de 10000 lei pe care sa-i cheltui deodata. Insa am inceput deja sa punem deoparte pentru atunci.
La mine nu este vorba de superstitie, insa prefer sa fiu prevazatoare. Ma rog la Dumnezeu sa ajungem cu bine la termen, insa nu as vrea sa trec prin momente si mai grele in cazul in care s-ar intampla ceva. Asa-s eu, mai rationala; prefer sa-mi feresc sufletul de neplaceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

roxy dar cum ai calculat nasterea 2200 ?
Mie mi se pare cam mult sau faci cezariana?
Pentru nastere normala in 2005 am dat 100E , in concluzie anul acesta daca nasc natural tot 100E , iar daca tb sa fac cezariana max 200E.

La primul copil nu am cumparat nimic dinainte si s-au dus sotul, mama si o prietena -nici nu vreau sa va povestesc ce porcarii de hainute au cumparat , erau urate foc-dar ei sustineau ca sunt practice , plus un carut pe care nu l-am putut folosi ca eu sunt inalta si trebuia sa ma aplec ca sa-l pot impinge, ziceai ca am carut de papusi .
De data aceasta mai avem unele lucruri : patut, carut , carut sport...dar de restul ma voi ocupa dinainte de prin a saptea luna si o sa-mi iau ce-mi place mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Laura13 si eu am ulcer cicatrizat,crezand ca el este de vina am fost la spital si mi au facut o endoscopie si supriza nu am nici gastrita nimic,stomacul este bine mersi, mi s a spus ca hormonii sunt vinovati pt tot! 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

roxy dar cum ai calculat nasterea 2200 ?
Mie mi se pare cam mult sau faci cezariana?
Pentru nastere normala in 2005 am dat 100E , in concluzie anul acesta daca nasc natural tot 100E , iar daca tb sa fac cezariana max 200E.

Probabil o sa fiu judecata acum pentru ce o sa spun dar eu nu vreau sa nasc in maternitate asa ca o sa nasc intr-o clinica privata si pretul este de 2200lei (co-plata) nastere normala

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineatza...ciripiti , ciripiti

Legat de lucruri, cumparati-le de prin luna a 7-a. Pentru ca niciodata nu poti sa stii cand vine bb.
La matza noi prin luna a 7-a aveam deja camera aranjata(patul, mobilierul, carutul), iar prin luna a 8-a si cateva seturi de hainute.
Cum a zis cineva...cine o sa stea sa alerge dupa ce nasti dupa hainutze?? Plus nu o sa fie ce vrei tu si tot asa. Mai bine iti iei cateva , strictul necesar, inainte ca bb sa vina. .

Cine vrea sa alapteze sa nu isi cumpere biberoane si pompe si alte chestii..E tentant sa le folosesti mai ales cand se trezeste la fiecare ora.

Aaa si cel mai important...sa nu cumva sa cumparati cantar p;entru copil. E cea mai proasta investitie din multe motive: primul angoasa in care veti trai ca vai copilul nu a luat in greutate (veti observa variatii de 100-200 de grame zilnic si o sa capiati de griji). Cel mai bine e sa duceti copilul o data pe luna la cantarit. Atunci veti vedea evolutia lui.

Dar mai e pana atunci sa trecem noi toate de trimestrul I si sa ajungem cu bine in trim III. OK?

Pupici si o zi placuta si usoara

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput