Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)
Raspunsuri - Pagina 15
ocsanica80 spune:
Aditza ce bine ca este asa cum vrei tu 

;
Mai fetelor observ ca sunteti adevarate prezicatoare si Tunde si Ziki, deci vreau si eu o parere despre cand nasca 

;
Tare tare frumos la noi cu toate nasterile, emotiile si tot ce trebuie;
Ammm uitat sunt batuta rau de tot in cap FELICITARIIIIIIII PROSPETEI MAMICI, SA CREASCA BEBE MARE SI SA FIE UN MANCACIOS 

;
Deci urmatoarele mari emotii sunt miercuri, abia astept;
36 +
Maria-Sofia
Roxana
florintunde spune:
Mirelush

saraca de tine..daca ai avea 4 maini?imi inchipui cat de greu iti este cateodata

SE apare ca miercuri avem program prelungit se baga mamele la nascare![]()
DE la Relusha nik..
..ma uit din ora in ora poate trim un mail..
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Ocsanica;pai sa ne spui cand vrei tu..si aranjam 
Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Doloress spune:

Felicitari GABIU!

Bun venit Rebecca-Andreea (ce nume frumos!)

Hai Relusha! 
Hai Jasmin!
Hai Mihatp!
Hai Lorichule!

35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
CATALINA- bravo pentru analiza buna de glicemie! Meritam amandoua un tort mare de ciocolata la sfarsit. Ca si LAURA_ LUIZA – am vazut ca a venit cu vesti bune de la eco, ma bucur ca bb a recuperat frumos.
Miercuri avem iar deci zi plina – ADITA, MISSMJ, BEBYCRY.. wow, trei bebei dintr-odata!
SIMIS – ce mamica energica esti tu, parca tu ai mers in Germania cu trenul, nu?, acum la servici… te invidiez sincer. Eu sunt depresata rau… de statul asta in pat, abia astept saptamana 36 sa ma mai misc si eu putin. Mi-e dor sa respir aer de afara! N-am mai iesit din casa de 2 luni. Desi nu am cum sa ies ca nu-mi mai vine nici o haina si nu mi-am mai cumparat daca tot am stat la pat. Si deja la noi s-au instalat frigurile, -18 azi cu factorul vant.
MISSMJ - foarte frumos textul, si eu ca MADALINA - sunt cu textele simple, nu prea pompoase si cu o unda de umor, deci imi place mult.

La multi ani SHINES! Sa fii fericita si iubita, alaturi de familia ta frumoasa! Cum te rasfata sotiorul azi?
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Lorich spune:
simis 2 ore nu simti nimic, toata noaptea. Apa am pus de la robinet, insa am observat depuneri, deci CLAR e prea dura; a cumparat tati apa demineralizata , dar nu stiu cat de ok e, ar treb sa fie buna, nu? I-au scos mineralele din ea...nu stiu.
Roxana farmacia Academiei, str. Academiei, zona Universitate. te rog eu nu lua inainte sa stii ce rh are bebe, sa nu fie bani aruncati-ca-s multi peste 5 mil.
Multumim fetele de motzate....ma emotioeaza de numa!!! Eu sunt si rasfatata cu motzate pe doua forumuri.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
ziki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde Ocsanica;pai sa ne spui cand vrei tu..si aranjam ![]() Tunde 34 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
corect! doar spune-ne cand ai vrea, si noi anuntam

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 34sAMR 34 de zile
felix
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane tunde, ia striga iubita si mamicile, nu numai burticile nta la dala prezenta, ca de unele nu mai stim nimic |
Mayane ;prezenta cu listuta

DRAGI MAMICUTE DISPARUTE!
VA ASTEPTAM CU DRAG SA NE POVESTITI SCURT CUM EVOLUATI IN D-ALEA MAMELOR?...CUM CRESC COPILASII VOSTRII?..CUM E SA FI MAMICA?CUI II ESTE GREU,CUI II ESTE FLOARE LA URECHE?
-MIMO
-ADHNANA
-CARMEN-MARIETA
-CODRUTA
-MVB
-LUIZA1977
-ZUMZU
-GGSK
-SUNSHINE-ROX
-CIUDATICA
-BEBELUSI(PATRICIA)
-TIERRY
SI VREM POOOOZEEEEEE SA ADMIRAM PUIUTII

Ne lipsiti

grupul vesel...care a mai ramas cu
si
fidelutze Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
bebelu86 spune:
helllooo
stiu k am tras chiulu zilele astea, dar buba e tare maraita.
Felicitari proaspetelor mamici!!!!!
Nasteri usoare celor care zilele astea isi intalnesc puii!!!!

Simo!!!!! tot ce iti doresti si sa te bucuri de puiutii tai!!!

Roxana, vaccinu pt rh il gasesti la farmacia academiei, este p calea victoiei, anga magazinu muzica (piata revolutiei). costa 656 ron.

si incerc sa intru cum ma mai lasa buba
cu
Natalia Maria (30.12.2010)
numeioana spune:
Am intrat si eu sa va mai spun de noi si sa felicitam noile mamici!
Iris avea deja 4 kg saptamana trecuta de la 3500g cu cat am iesit din spital... ii merge f. bine cu lapticul meu, e cuminte, doarme si mananca si eu ma descurc f. bine cu amandoi copiii, singura.
O sa mai pun acum cateva poze cu bulinuta mica.