Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BEBELU;pupici la vuvuzeaua ta!lasa ca trece si asta..au aparut deja colicile...

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Hmmm... Mey, dar constat ca repede trece timpul... Ar trebui sa incep si eu sa ma pregatesc material, sufeteste... Cam care sunt "scorurile" la Filantropia stiti?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

33+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce le dati de colici? Iris nu are, exact ca si David...dar si ei, ca si lui, ii dau Espumisan L, preventiv. Doctorita mi-a zis de 4 ori pe zi, eu ii dau o data sau de 2 ori... depinde cum imi aduc aminte. Doarme de obicei 3-4 ore, papa cate jumatate de ora, din ambii sani, iar in 2 sapt. de cand suntem acasa, a luat 500g. A facut gusulita si obrajori si mi-e un drag de ea de nu mai pot. Are si niste ochi albastri, frumosi si sper sa-i ramana asa... e curioasa, se uita peste tot, asculta si zici ca intelege tot ce-i spun. Sunt suparici ca nu mai incape in salopeta groasa de iarna...de fapt incape dar nu-i place deloc sa stea inchisa acolo si se agita, plange... si nu mai stiu cu ce s-o mai imbrac.

Am inceput sa-i dau si Vigantol, 2 picaturi, cum mi-au prescris in maternitate.

Voi ati iesit cu bebeii afara? Ca eu am scos-o ieri si alataieri, dar cu masina, pana la ai mei, nu am tinut-o prea mult la aer. Cred ca e cazul sa incepem sa mai iesim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Multumesc inca o data pt urari fetele..sunteti minunate!
eu azi am recitit capitolul in care an nascut eu...ati asa multe atunci alaturi de mine..si mi-am propus sa nu ratez nici o nastere..voi fi aici mereu indiferent de cat de ocupata voi fi..sa fac si eu galerie..sa intorc incurajarile.

Dolores pai..azi sunt suparata pe el indiferent ce ar face.
tocmai azi a inceput serv..desi are o groaza de zile de concediu si mi-a promis ca le ia sa stea cu noi..dar deh..nu poate sta deoparte
tocmai azi mi-a dus masina in service..desi putea sa o duca maine
azi le-a programat pe toate..acu o sa vina tarziu, dupa 6..nu ma incanta nimic din ce ar putea face..eu il vroiam acasa, cu mine..nici un cadou nu poate suplinii asta..el a ales sa fie cu colegii,le simtea rau lipsa.
deci..zi de rahat..de aia nu imi tin niciodata ziua, nu fac petrecere..o urasc de mica (a avut mamica mea grija de asta sa i blesteme)..asa ca trece cu tot cu supararile mele.
am imbatranit un an..nu-i mare lucru. e de plans nu de ras..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Ioana..eu ii dau infacol de ceva timp..la noi merge deocamdata..macar trage parturi la greu..si pe urma e tare fericit.
si eu l-am scos tot cu masina..foarte putin l-am tinut afara..imi era teama sa nu raceasca..da cre ca exagerez si eu.
acu stau in dubii cu scoica pt masina..daca sa il pun sau nu..mai ales ca daca stam la cuca macaii aci numa cu masina tre sa ies in oras..mi se pare unghiul prea mare si sta cocosat..desi zice ca se poate pune de la nastere..
voi i-ati pus in scoica ?
eu l-am pus in casa de proba,,si m-am speriat de cat de cocosat sta..

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele noi: bulinuta lui Rox, mama, ce par are!!!, pe Eduard la baita si cu surioara lui, ce-a crescut! Tot pletos si el!
L-am vazut pe micutul Gabriele, ii doresc multa sanatate!
Craciunita Daninei e f. simpatica!
Pup motaneii haiosi!
Mada 23, Mateiul tau e un pufos simpatic!
Irinuka, poze noi cu soricelul tau?

Daca am uitat pe cineva imi cer scuze, adevarul e ca toti puii nostri sunt atat de scumpi!!!

Mergi la inceput

aaa..imi zicea soacra aseara ca trebe scosi afara sa se obisnuiasca cu lumina..ca ea pe sot l-a tinut in casa cateva luni si cand l-a scos nu vroia sa deschida ochii...era prea tare lumina afara...io nu prea ascult de ea nici de sta in cap si jongleaza cu bile..dar ma gandesc ca un pic de dreptate are..
de aia o fi cazut in cap ..acu m-am prins..e nescos afara

Mergi la inceput

Da, Simo, am pus-o in scoica de cand am iesit din spital si cand mergem la mama doarme in ea, nu-i place in carut, tare ciudat! Si pe David l-am pus tot de la inceput si a fost ok. Dar si scoica mea e putin mai mare decat altele pe care le-am vazut. Oricum, din ce am citit sunt f. ok, de-aia sunt si aprobate si scoase pe piata, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Da, Simo, am pus-o in scoica de cand am iesit din spital si cand mergem la mama doarme in ea, nu-i place in carut, tare ciudat! Si pe David l-am pus tot de la inceput si a fost ok. Dar si scoica mea e putin mai mare decat altele pe care le-am vazut. Oricum, din ce am citit sunt f. ok, de-aia sunt si aprobate si scoase pe piata, nu?

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

mda..ai dreptate aici.
acu astept masina..ca-s legata in casa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

aaa..imi zicea soacra aseara ca trebe scosi afara sa se obisnuiasca cu lumina..ca ea pe sot l-a tinut in casa cateva luni si cand l-a scos nu vroia sa deschida ochii...era prea tare lumina afara...io nu prea ascult de ea nici de sta in cap si jongleaza cu bile..dar ma gandesc ca un pic de dreptate are..
de aia o fi cazut in cap ..acu m-am prins..e nescos afara

Eu cred ca trebuie scosi, sa se obisnuiasca cu aerul rece, cu lumina...dar cand vad ce frig e...

Mergi la inceput