Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)
Raspunsuri - Pagina 17
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Multumesc inca o data pt urari fetele..sunteti minunate! eu azi am recitit capitolul in care an nascut eu...ati asa multe atunci alaturi de mine..si mi-am propus sa nu ratez nici o nastere..voi fi aici mereu indiferent de cat de ocupata voi fi..sa fac si eu galerie..sa intorc incurajarile. ![]() Dolores pai..azi sunt suparata pe el indiferent ce ar face.tocmai azi a inceput serv..desi are o groaza de zile de concediu si mi-a promis ca le ia sa stea cu noi..dar deh..nu poate sta deoparte tocmai azi mi-a dus masina in service..desi putea sa o duca maine azi le-a programat pe toate..acu o sa vina tarziu, dupa 6..nu ma incanta nimic din ce ar putea face..eu il vroiam acasa, cu mine..nici un cadou nu poate suplinii asta..el a ales sa fie cu colegii,le simtea rau lipsa. deci..zi de rahat..de aia nu imi tin niciodata ziua, nu fac petrecere..o urasc de mica (a avut mamica mea grija de asta sa i blesteme)..asa ca trece cu tot cu supararile mele. am imbatranit un an..nu-i mare lucru. e de plans nu de ras.. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei |
NE-AM INTELES CA DE AZI INCOLO VEI PERCEPE ALTFEL ZIUA TA

..AI PT CE TE BUCURA...MAI GRESESTE OMUL..MAI IERTAM....LASA TRECUTUL IN URMA SI MERGI CU INCREDERE INAINTE

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
numeioana spune:
Am uitat sa intreb... bebeii vostri adora baita? Ca David era innebunit dupa baita si masaj, pe cand bulina mica plange destul de mult. Parca s-a mai obisnuit nitel, dar oricum, pt mine chinul mare e cand o imbrac dupa masaj... Urla de ne aud toti vecinii
. Suzeta nu vrea...
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Am uitat sa intreb... bebeii vostri adora baita? Ca David era innebunit dupa baita si masaj, pe cand bulina mica plange destul de mult. Parca s-a mai obisnuit nitel, dar oricum, pt mine chinul mare e cand o imbrac dupa masaj... Urla de ne aud toti vecinii mami de David si Iris Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
MARIO E PESTISOR DE MARTIE..
adora apa din prima clipa ...sunt copii care nu prea ...dar cu timpul se obisnuiesc..ai pus scutec dedesubt in apa?

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
angieangie spune:
Ioana..ai niste copilasi scumpi foc

cum stau ei in pat amandoi..super..sa va traiasca si sa va bucurati de ei

fetelor mie mi s-a infundat o ureche..
voua vi s-a intamplat?tensiunea o am buna in schimb am o rinita de sarcina..cu nas infundat si oare de la asta s-a infundat si urechea?
ce sa fac?
Angie
+37
bebe jucaus
amr 9 zile
Doloress spune:
SHINES- 

Lasa ca te rasfatam noi aici! Dam petrecere!

Nu e adevarat ca imbatranesti, intineresti cand vezi minunea de langa tine!
NUMEIOANA - deci te descurci Ok cu amandoi? Cum a reactionat David? S-a obisnuit? Imi dai sperante! La mine asta e grija numarul unu. Deja astea 2 luni nu au fost deloc usoare pentru pitic, s-a schimbat mult si nu in bine... deci cu atat mai greu va fi mai acusi cand apare fratele mai mic.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
madalina_m spune:
fetele, oare pe vremea asta cum scoatem bebeii imbracati din maternitate? Eu cand mi-am facut bagajul (acum mai mult de o luna) am pus asa: body maneca lunga, ciorapei, pijama din bbc, caciulita si ursuletul (nu e din fas, e din flis si captusit cu bbc). Acu ma gandeam ca nu sunt destule. Sa mai pun un pulover si o pereche de pantaloni mai grosi?
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Shines spune:
Da Tunde...stii tu..socofteala din targ cu aia de acasa...
hai ca maine voi fi ''veseala''

ai mei au stat amandoi cuminti la baie..desi am avut emotii..le place balaceala...important e cum percep ei prima baita..trebe manevrati usor sa nu se sperie..al meu chitzaie cand il scot![]()
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
numeioana spune:
Mersi, Angi! E minunat sa ai doi copii!
Dolores, inceputul nu a fost usor nici pt noi. Am vorbit mult cu David, care, desi inca nu vorbeste bine (e in urma rau cu limbajul la varsta lui), e f. istet si intelegator. Dar el e si o fire tare linistita. In primele zile se speria cand plangea Iris, nu suporta urletele ei... Apoi s-a acomodat si ea cu casa, si el cu ea si s-au linistit apele. Acum ii aduce masinile, mingea, calutul sa se joace cu ele
.Astazi n-a vrut sa mearga la gradi... cu greu l-am imbracat si l-am pacal8it sa-l duc. A acceptat sa adoarma cu tati, fara mine, daca se trezeste Iris si trebuie sa pape...se mai duce la ea in camera si o priveste cum face nani... o miroase pe perisor si o pupa... nu mai pot dupa ei!
gabivalceanu spune:
Angie, daca tensiunea e buna si urechea nu doare... mai ignor-o o zi-doua. Vezi cum e si mergi la ORL daca nu-tu place ceva...
Shines si Ioana.
Shines, sotul tau e f bun si blind din ce zici, lasa-l, o fi avut si el nevoie de ceva aer... schimbarea e destul de mare... TU. E ziua ta, mama, bucura-te. Ete scirt, ai mai imbatrinit cu un an, mama Gabi aci de fatza care are 33 ce sa zica? Sa plinga?
Acum cu scosul afara: pediatra Ioanei, care a copilarit/trait la Toplita (acolo unde e gerul al mai mare mereu), de cite ori era intrebata de mine: scot copilul? nu e prea ger? nu raceste? zicea: pai, copiii din orasul meu ar trebui sa stea afara numai 6-7 luni pe an? Ca sunt tot oamnei si la noi sunt friguri maaaari. Drept urmare, am scos-o indiferent de temperatura si a fost OK (dar n-am scos-o pe vint sigur, cica ii ususca nasucul, nu mai e umed si anticorpii nu mai pot trai bine si atunci intra si se dezvolta virusii, ma rog, cam asaa ceva). O singura data a facut febra 40 de la frig, dar cred ca exagerasem rau: am fost la Bilea Lac pe Transfagarasan, erau -20 de grade si am stat afara cu ea vreo 6 ore legate... avea vreo 2 ani, dar eu eram asa de fericita la zapada, ca nu m-am mai gindit ca ei i-o fi frig... Pina seara peste 40 temperatura...
Pup,
Gabi
numeioana spune:
Madalina, dupa mine e ok asa, si il pui intr-o paturica cu totul, pe care o desfaci in masina, e mai usor si pt tine.
Tunde, i-am pus n prosopel...