Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)
Raspunsuri - Pagina 18
Doloress spune:
Kitzy ce scumpel e bb Andrei!!!
Numeioana am vazut si pozicile voastre noi, tare scumpi sunt cand dorm ei amandoi acolo!!!Ce-mi place de fetita ta ca e marisoara si puternica, asa vreau si eu bb, ca primul a fost saracul tare fragil.
Madalina eu zic ca daca mergi cu masina, nu are rost sa-l imbraci prea gros. Eu mi-am pregatit un body si o caciulita
pentru ca imi da o prietena o inventie super faina, e un cocon asa cu care imbraci scoica, il inchizi ermetic, ramane numai o gaura pe unde intra aerul. Si inauntru se pastreaza temperatura constanta de 22-23 de grade, oricat de frig ar fi afara. Fetita ei urla ca din gura de sarpe cum o imbraca, nu suporta nimic pe ea. Asa ca asta a fost singura solutie. La inceput n-a crezut, i-a pus un termometru acolo, si intr-adevar e asa cum zic ei. Asa ca iesea cu ea la plimbare la -15 grade si cu vant, si fetita imbracata in body, nici macar caciulita nu-i punea. Eu am sa iau si cosmonaut din fas, in caz ca nu-i place sa-l inchid acolo... Dar in afara de body si pijama- caciulita si manusele, sub cosmonaut, nu i-as mai pune nimic, daca mergem cu masina.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
ocsanica80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ziki
corect! doar spune-ne cand ai vrea, si noi anuntam ![]() copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai sanziana de flavia si cu felix -> 34sAMR 34 de zile felix |
mai frate lipseste omul putin, din motive de facut mancare, si voi umpleti pagini intregi, hmmmmmm

;deci pentru prezicatoarele noastre dragi, apropo vedeti ca se legalizeaza vrajitoria adica devine meserie cdar trebuie sa pltiti impozit

;
36 +
Maria-SofiaRoxana
mada23 spune:
Felicitari GABIU!Bun venit Rebecca-Andreea 

Hai Relusha!
Hai Jasmin!
Hai Mihatp!
Hai Lorichule!

La multi ani SHINES!
Numeioana ..ce grasunei suntem
la cat mai multe, multumim
De colici ii dau espumisan pe care il ia de placere, infacolul il varsa jumate, nu-i place gustul.
Va citesc mereu pe fuga cand mai alaptez, dar nu pot tine pasul cu voi, oricat de mult mi-as dori.
Am aceeasi problema ca si voi cand sa-l scot afara, is cam speriata de bombe cu raceala, tre sa ma reglez si sa scot puiul la plimbare.
Matei e inebunit dupa baitza nu zice nimic, e in transa

pupici la toate si unul special sarbatoritei sa fie mai vesela
schimb bb urlacios si revin
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
ziki spune:
Tunde, mama, te-am adaugat pe FB, sa ne consultam mai usor.
in caz ca te intrebai cine e dubioasa aia 
revenim cu un raspuns imediat. sa consultam astrele, runele, pozitia planetelor si numerele din numele bunicilor tai ![]()
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 34s
AMR 34 de zile
felix
Mayane spune:
Mai, are cine face capitol nou daca ma duc sa fac clatite? Sau mai stau putin pe aici?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabivalceanu Angie, daca tensiunea e buna si urechea nu doare... mai ignor-o o zi-doua. Vezi cum e si mergi la ORL daca nu-tu place ceva... Shines si Ioana. Shines, sotul tau e f bun si blind din ce zici, lasa-l, o fi avut si el nevoie de ceva aer... schimbarea e destul de mare... TU. E ziua ta, mama, bucura-te. Ete scirt, ai mai imbatrinit cu un an, mama Gabi aci de fatza care are 33 ce sa zica? Sa plinga? Acum cu scosul afara: pediatra Ioanei, care a copilarit/trait la Toplita (acolo unde e gerul al mai mare mereu), de cite ori era intrebata de mine: scot copilul? nu e prea ger? nu raceste? zicea: pai, copiii din orasul meu ar trebui sa stea afara numai 6-7 luni pe an? Ca sunt tot oamnei si la noi sunt friguri maaaari. Drept urmare, am scos-o indiferent de temperatura si a fost OK (dar n-am scos-o pe vint sigur, cica ii ususca nasucul, nu mai e umed si anticorpii nu mai pot trai bine si atunci intra si se dezvolta virusii, ma rog, cam asaa ceva). O singura data a facut febra 40 de la frig, dar cred ca exagerasem rau: am fost la Bilea Lac pe Transfagarasan, erau -20 de grade si am stat afara cu ea vreo 6 ore legate... avea vreo 2 ani, dar eu eram asa de fericita la zapada, ca nu m-am mai gindit ca ei i-o fi frig... Pina seara peste 40 temperatura... Pup, Gabi |
mai !-da TOPLITA E LA MINE AICI NI 23KM!MARIO PE SANIUTA IN -20 ASA DORMEA DE NUMA
...stam la polul nordTunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Ziki;te-am acceptat mai din prima!ti-am recunoscut burta sub brad..
![]()
![]()
![]()
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Mayane spune:
Oh, FB... de cand n-am mai dat pe acolo... vai de culturile mele din farmville... ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
ziki spune:

pai si gasim un pronostic pentru Roxana (ocsanica) ?
eu le zic din greseala, tu poate ai mai multe sanse ![]()
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 34s
AMR 34 de zile
felix
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Oh, FB... de cand n-am mai dat pe acolo... vai de culturile mele din farmville... "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 33+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
si io cu oohh..ce-i ala FB mama ? de la ce e prescutarea ca io-s in ceatza
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei