Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)
Raspunsuri - Pagina 14
sicuta13 spune:
Felicitari Gabiu

HAI LORICH!

HAI CRINA!

Abramburika sunt alaturi de tine
Astazi sunt fosrte ametita...cred ca de la vreme+Gynipral![]()
Fetelor care aveti umidificator, il lasati sa functioneze toata noaptea si folositi doar apa distilata? Eu l-am lasat doar vreo 2 h insa nu am observat vreun efect 
Cris, 35 sapt.,viitoare mamica de Carla
madalina_m spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui BebyCry![]() ![]() ![]() asta e pt smnatura Cu ajutorul lui Dumnezeu 38+ Cea mai de pret Comoara YannisAMR 3 ZILE |
Ce putin mai ai!!!

O sa fie o saptamana foarte aglomerata.

37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
adryiii spune:

HAI JASMINE!

HAI MIHA TP!

HAI LORICH!

Haideti cu bebeii!

Sa aveti nastere usoara si copii sanatosi si frumosi!

38 cu
Elena Alexandra
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui sicuta13 Felicitari Gabiu ![]() ![]() ![]() ![]() HAI LORICH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI CRINA! ![]() ![]() ![]() ![]() Abramburika sunt alaturi de tine ![]() Astazi sunt fosrte ametita...cred ca de la vreme+Gynipral Fetelor care aveti umidificator, il lasati sa functioneze toata noaptea si folositi doar apa distilata? Eu l-am lasat doar vreo 2 h insa nu am observat vreun efect ![]() Cris, 35 sapt.,viitoare mamica de Carla |
merge non stop
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
gabivalceanu spune:
LA MULTI ANI, SHINES!!! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII LINGA FAMILIA TA FRUMOASA!
HAI FETELE CARE NASC!!!
Pup,
Gabi
sicuta13 spune:
Mersi Mirela
pentru tine si bebei. Am vazut poze cu voi, baietii sunt dulci iar tie cred ca iti e destul de greu cu doi, dar un zimbet de-al lor te face sa uiti tot
Cris, 35 sapt.,viitoare mamica de Carla
Irinukaaa spune:
Gata am revenit si noi de la plimari. Ce zi minunata e afara... primavara nu alta! Acum papam asa ca incerc sa recuperez ce mai aveam.
Crina, Lori sa aveti parte de nasteri usoare, iar bb Lukas Christian si bb Ana Isabela sa fie sanatosi!!! Asteptam vestile bune de la voi foarte curand!
Kitzy e foarte dulce bb Andrei. Sa va traiasca si sa va bucurati de el! 
Sherbi ce mumoasa familie sunteti voi... bb2 o sa va completeze perfect!!! 
Carmen foarte tare ideea cu surpriza pentru tati tau! Va fi cu siguranta incantat! Sa fie sanatos si LA MULTI ANI! 
Mirelush voi trebuie sa luati vitaminele alea? Pentru ce? Mai scrie odata cum se numesc ca am o prietena in Franta si o pun pe ea sa caute. Cum mai sunt motanii tai? 
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
mirela2 spune:
irinuka sunt polivitamine pt motani
ni le a recomandat pediatra
UVESTEROL ADEC numai in Franta se gasesc
ne luptam cu colice, nu multe dar destule ca sa ne scremen si sa vrem pe burta lui mami
si eu mor de ciuda ca n am 4 maini sa i pot lua in brate pe amandoi
in rest manca ca haplea si san si completare ca am impresia ca nu se satura
robert deja a luat o inaintea lui razvi
azi a fost asistenta si le a facut ultima doza de vitamina K
o sa chem si dr sa i vada un pic, in special pe razvi care nu si intinde prea bine piciorusele, a stat cam inghesuit in burta mea
in rest suntem ok
pupici
mami cu motaneii
Razvan si
Irinukaaa spune:
E bine ca se linistesc daca-i pui pe burtica. Al meu neah... zbiara ca ars daca incerci asa ceva. Nici in brate nu se calmeaza deloc cand il doare. ![]()
O sa o rog pe prietena mea sa se intereseze de vitaminele alea. Cum aflu ceva- te anunt!
Irina ~ mamica norocoasa de
Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui Irinukaaa E bine ca se linistesc daca-i pui pe burtica. Al meu neah... zbiara ca ars daca incerci asa ceva. Nici in brate nu se calmeaza deloc cand il doare. O sa o rog pe prietena mea sa se intereseze de vitaminele alea. Cum aflu ceva- te anunt! ![]() Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010} www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului |
merci frumos

mami cu motaneii
Razvan si

38+ Cea mai de pret Comoara