Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui claubut

viss - solutia ar fi sa fornaiesti tu mai tare!

De ce nu iti treci la semnatura in cate saptamani esti???? Vezi ca scrie pe prima pagina cum se procedeaza.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

hellllllllooooooooooooooooooooooo

cam de mult nu! sa nu dati cu rosii in mine, n-am avut nimic cu nimeni pur si simplu lenea si faptul ca eu nu sunt o forumista activa, ca e primul formul la care m-am inscris de cand ma stiu
anway...acum ca am citit paginile din capitolul asta mi-am dat aseama cat de dor mi-era de voi, clubul nostru de fete unde gasim raspunsuri si intelegere pentru orice hormon agitat din creierasul nostru

yasmi, roxy, strumphy, simo, miky,mandreac, madutza_bra...ufff mi-era tare dor de voi...va enumar pe voi ca la inceputuri, cand eram mai putine cu voi vorbeam mai mult..dar transmit pupaturi la toata lumea

si Simo .LA MULTI ANI! multa sanatate tie, suroii tale, copiilor tai si sotului, multe impliniri personale si profesionale si multa liniste sufleteasca

yasmi nu te mai stresa cu greutatea pruncusorului. poate ti-a facut masuratorile doar dintr-o pozitie, de ex eu cand am fost la dr de familie la control la 30 sapt, ca pe medicii mei gine nu i-am prins pe nici unul in perioada aia , la prima masuratoare mi-a zis ca are capsroul dezvoltat ptr 33 sapt, nu ptr 30 cat aveam si ca are 2200 gr. Am facut ochii cat cepele fiind asa de mare,ca stiam ca pana atunci era tot in parametri. Dupa care o masurat femurul si el era perfect ptr 30 de sapt si o mai stat si i-o masurat capsorul din alta pozitie si cu masuratoare aia era ptr 30 sapt si avea 1850 gr.
deci depinde , daca ti-a facut masuratori dintr-o pozitie se poate insela. Plus...nasa-mea a nascut la 34 sapt si fetita avea 2800gr si n-are absolut nimic, e o frumoasa si bine proportionata

miky sper sa se faca Vlad repede bine
roxy te pup
strumphyyyy ce faci veselie? ma bucur ca esti bine mi-ai facut pofta de un capucino
madutza am vazut ca ai ceva dureri de burtica sper sa nu te mai chinuie si sa dormi si tu noptile

iar despre mine...multumesc lui Dumnezeu totul e ok. in afara de niste palpitatii aiurea si mai puternice cateodata e totul ok, am inceput sa iau fierul si magneziu, cica asta imi da palpitatiile astea aiurea si in 2 zile trec si pe calciu. deseara am programare la control la gine sa-mi vad mamarutza si maine mi-am facut si la cardio sa ma asigur ca e totul ok cu inimioara, asa doar sa nu ma mai tot intreb oare sa nu fie altceva

in rest....mi-am aranjat si eu haninutele buburuzei, ma apuc de spalat maine, tot sapt asta imi aduc si patutul si comoda etc
am inceput sa-mi pun si eu cate una alta in gentuta de spital, sa le am din timp ca eram tare stresata in ultimele sapt ca eu nu mi-am pregatit nimic..acu ..m-am calmat si le fac incet pe toate

ma mai apuca frica din cand in cand pentru momentul zero...ca nu stiu la ce sa ma astept ca nu stiu cu ce sa compar , ca daca nu fac fata, ca daca cad in depresii, ca daca ma doare de nu rezista, ca daca ca daca...dupa care imi trec, povestesc cu Petra, ea imi raspunde si ma calmez ufff doamne cate ganduri

gata tura asta ca am scris o carte pana acum
pupaturi si raman pe fir

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

intrebare: dupa ce implinesc 29 desaptamani si intru in a 0-a pot sa pun AMR 10 saptamani, ca mie oricum imi face cezariana un pic mai devreme de 40 de sapt...?

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ailed_dota sa nu radeti de mine dar eu nu folosesc nimic la fata creme sau altele si ma spal cu apa simpla
din cand in cand ma curat cu un amestec de malai cu faina ca este abraziv

sa nu credeti ca nu imi cumpar creme sau tratament de curatare ,am o tona de cosmetice dar sunt genul sa se bibileasca

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

speranta, imi pare rau ca ai trecut prin asa o sperietura, sper sa-ti revi repede si sa stai acsasica

ailed, bineinteles ca poti pune amr 10 sapt .
salo Eu nu am dureri de burta, am dureri de spate

laura, e bine ca azi te duci la dr si poate spune de la ce au aparut bubitele. Se poate sa fie chioar de la sarcina. La ce ora pleci la dr?

stumphi, secretoasa, si daca mai ai de gand sa fi asa anuntaaaaa . ma gandeam ca ai patit ceva cu moasa aia a ta aiurita. Parca ziceai ca tb s ate duci la niste teste, ai fost? La eco te-ai programat?

cami, da sunt fara masina...o sa ies la plimbare doar putin pe langa casa si merg maine la Z, sau in seara asta cu al meu...

of, e asa urat afara, as zace undeva pe un fotoliu pe vremea asta

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza_bra plec pe la 14:30 ca am programare la 15:30 dar dr meu este la campina

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Salo sama si bine ai revenit printre noi. Ma bucur din suflet ca sunteti bine si tu si bebe. Offfff si pe mine ma apuca gandurile legate de nastere, daca o sa am dureri, daca si daca vorba ta. Abia astept sa trec de acest moment.

Laura cred ca putin fond de ten nu strica si iti vei crea si o stare de buna dispozitie. Ia incearca si un mic machiaj si te vei simti mai bine, sunt sigura.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Va multumesc tare mult pentru gandurile voastre de bine...

In spital e tare naspa, dar vorba aceea
: ce nu facem noi pt comoara din burtica....
miercuri seara am fost si la Medlife dar nu m-au primit deoarece daca as naste, ar fii prematur si nu isi asuma riscul/responsabilitateea...asa ca tot in spital de stat am ajuns...

va pup si sa auzim numai vesti frumoase!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +32
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

Va multumesc tare mult pentru gandurile voastre de bine...

In spital e tare naspa, dar vorba aceea
: ce nu facem noi pt comoara din burtica....
miercuri seara am fost si la Medlife dar nu m-au primit deoarece daca as naste, ar fii prematur si nu isi asuma riscul/responsabilitateea...asa ca tot in spital de stat am ajuns...

va pup si sa auzim numai vesti frumoase!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +32
(Matei19:26)

Esti la Municipal?????? Ai grija de tine. Cred ca este tare greu in spital, dar e spre binele tau si al bebelusul.

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

salo_sama , bataie de cand nu ti-ai luat? pai asa faci tu mai mami ? eu tot te-am strigat in nov- dec anul trecut de am si ragusit si tu nik nik... ma gandeam ca iar te-ai pus pe vopsit ouale de pasti Ma bucur sa te citesc iar si sa vii mai des pe la noi ca de nu , ti-o furi Ia uite cine vorbeste, moi inculpatu care a lipsit o saptamana fara sa anunte fetele cucuietele

madutza, iar te plangi de spate vad uffff mama lor de dureri, parca ar fi mai usor daca nu ne-ar mai stresa multumesc de intrebare, suntem bine, noi toti 3 bebe e bine , eu mai bine, fara ameteli, ca iau magneziu si B6 si de azi cred ca o sa bag si vitamine dar o sa sun moasa sa vedem ce rezultate am de la testele de 28 sapt sa vedem daca am vreo carenta la ceva, sper sa nu iar la eco ma duc lunea viitoare , la 6 seara , sa mearga si daddy cu noi sa vedem bubulina, la o clinica privata, numa` 16o lire adica vreo 8 meleoane

Cami, de ce sa fiu suparata pe tine? m-ai injurat sau ceva ? ca nu am citit in urma, am mai spus

Ma duc sa pap ceva si revin, ca vad ca m-au cam luat palpitatiile de la cafeluta mea deci sa alimentam bubulina

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput