Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 13
djlaura01 spune:
mandreeac mersik de sfat asa o sa fac
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
cami_antonia spune:
fetele da bagajele de spital le-ati facut?ca vad multeeeeeeeeeee AMR-uriiiiii
eu la antonia
aveam totul pregatit la 30 de saptamani
da acu
inca nu mi le-am cumparat
da am facut doar cate ceva
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
27+ PETRA ADRIANA
ailed_dota spune:
laura nu rad ca eu desi inainte de sarcina ma dadeam cu o crema si cu ceva make-up, de cand am ramas gravi apa, gel de spalat pe fata si atat... din cauza de paranoia.....acum de vreo 2 sapt am inceput vb lui mandreeac sa mai aplic ceva de frumusete , insa ma oftic ca aici nu-mi gasesc nuanta de fond de ten ( e deschis si galbui ) si aici au doar nuante mai inchise...
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
djlaura01 spune:
ailed_dota
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
scrish spune:
hello fetelor
Mami Simo, LA MULTI MULTI ANI FERICITI, o nastere usoara, un bebe mega sanatos si muuuuuulte bucurii alaturi de familia ta superba
sa ti se indeplineasca toate toate dorintele si evident, sa primesti multe cadouri![]()
![]()

mandreeac, azi nu am mai avut incidente cu bormasina :))) in schimb m-a trezit tata la 10 dim, dar a fost ok, aseara am reusit sa ma odihnesc, sper ca si tu!

yasmi, ieri am vazut la stiri 16 grade in timisoara
m-am gandit la tine cu invidie pozitiva

shtrumph!!!!!!!!!!!!!! bine ai revenit!!!!!! vezi ca nu exista secrete, pe bune ca de la mine ti-o furi daca mai dispari asa
pai ce facem aici? ai si tu grija de noi ca suntem gravide si ingrijorarile nu ne fac bine!!!!

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
strumphitza spune:
Am pus si burta la cale si e tare bine ... am mai bagat putina cafea
ca nu imi ajungea
trebuie sa stau treaza , acusi trebuie sa ies ca am ceva de rezolvat , deci la dush cu mine
si apoi la treaba mea ![]()
Va pup, o sa revin mai pe seara , pana atunci sa fiti cuminti 
![]()

_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
viss spune:
nu am putut sa ma abtin , am pus si eu 2-3 poze, cu lenjeria de pat- pe care imi vine sa o mananc- asa frumoasa mi se pare, de fapt- desenele animate de pe ea, pilota, si burta de 29 saptamani- ca azi e ultima zi din 29, asa ca ce-mi-e maine, ce mi-e azi 
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

scrish spune:
viss, ce poze frumoase ai pus
imi place mult si lenjeria, si pilota!! iar burtica ta e dementiala!! felicitari pentru piele, stiu ca e un compliment nu prea comun dar e asa frumoasa, intinsa

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
bb_yasmi spune:
am fost la eco 4d!!!! 
bebe e asa frumossss....deh doar e al meu ![]()
am vazut "ditamai outele" 
si un profil asa frumos!!!! nu am vazut mare lucru in 4 d ca avea manutele pe fata...:(
acum nu mai inteleg.....a facut dr meu ginec masuratorile aiurea (asa cum ma asteptam
) sau a crescut fat frumos al meu atat 
azi avea 2200 gr , iar acum 6 zile avea aproape 1900....ciudat, nu??
oricum tot micut mi se pare fata de iasmi :)
placenta gr 2 ce inseamna????
pozitia este aceasi...pregatit pt nastere naturala 

dupa eco....am fost cu mami meu in oras sa luam pranzul....

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan
33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
Monas spune:
Buna ziua fete dragi,
Abia pot tine pasul cu voi sa citesc
.
Eu pana acum nu am cumparat nimic la bebici (in afara de cele doua perechi de sosetute), am zis ca incep de saptamana viitoare cand raman acasa. Astazi, o colega de serviciu , proaspata bunica de vreo saptamana, mi-a adus o sacosa de lucrusoare de bebic, pt ca nepotelul ei este maricel si nu i-au venit. Va marturisesc ca sunt atat de miculute...nu stiu cum o sa pot imbraca eu asa niste papusele mici ..imi tremura mainile.
pentru toate fetele si La Multi ANi
pentru Simona!
26+