Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
daaaa a fost fff cald ieri!!! si astazi este caldd si frumos afara!!! ce bine e!!!!
iti da asa o bine dispozitie....

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan
33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 neata burticilor ,sa faceti o cruce in calendar ca m-am trezit asa devreme azi dupa amiaza ma duc sa o vad pe grasunica mea abia astept,cred ca de aia nu am mai dormit ca sunt nerabdatoare ![]() ![]() La multi ani, Simona!!! ![]() ![]() ![]() ![]() toate burticile_ 28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
te asteptam cu vesti bune!!!

33+ Lucas EduardAMR 6 s !!!
strumphitza spune:
sunt si eu gata sa plec, m-am facut mumoasa si imi vine sa ma trag in poza cu tot cu burtoaca mea ![]()
![]()
yasmi, eu zic sa mergi la o a 3 a eco sa se vada si mai bine si sa faci media
glumesc ![]()
felicitari si nu iti mai fa griji aiurea, bebe e bine acolo si creste 

Viss, felicitari pentru asa burtica frumoasa cu buburuze 
si ce frumoase lenjerii si pilota 
si eu abia astept sa ma bag la cumparaturi de genu asta, dar mai astept oleak
Ti-am dat un PM, cand ai tu timp sa imi raspunzi , eu plec acum, revin mai tarziu in cateva ore 

am plecat va pup 

_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
scrish spune:
felicitari yasmi!!!
ce ma bucur ca te-ai linistit, cu siguranta a gresit ceva doctorul ca parca prea s-a ingrasat lucas in doar cateva zile
vezi, acum sa nu te mai ingrijorezi sau sa mai pici in vreun butoi ca bebe e bine

felicitari inca odata!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
mandreeac spune:
MOnas sa stapaneasca sanatosi bebicii lucrusoarele!
Yasmi felicitari pentru bebe grasunel! Da la 33 de saptamani cat avea Yasmi de ti se pare putin 2200?????? Ti-am spus sa nu fi trista ca nu ai de ce.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
viss spune:
multumesc mult, scrish
! imi sunt asa dragi..eu primisem o lenjerie folosita pe galben, dar cum mie nu-mi place culoarea am avut un junghi la inimioara
si oricum am zis, ca hainele cu care ii scot din maternitate si patul, treb sa fie noi, si dc se poate luate de mine..mi se pare sublim momentul in care ii aduc de la maternitate, ii pun pe patul nostru, nu stiu dc scenariul o sa fie cu sunet sau nu
, si eu ma apuc sa pun lenjeria care ma va astepta in dulap spalata si calcata, la patut
si, pe ei inauntru ulterior
mmm...delicios 
- iar de piele ce sa zic..si eu sunt multumita de ea, pana acum, ca nu am vergeturi..ma dau cu crema cand imi aduc aminte, la 2-3 zile,cu ulei de masline, pe de alta parte am tot povestit ca beam cam 4 litri de apa pe zi, am mers in vizite de 4 ore, si am baut 2 l, doar eu, se deschidea sticla ptr mine
poate ca hidratarea asta- care ma dispera, ca iti dai seama ca ma pis des , inainte de a pleca in oras, cand intru in magazin, cand ies din magazin, cand ajung acasa..a folosit la ceva, ma gandesc..
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

mandreeac spune:
Viss 
burtica, este foarte frumoasa si mareeeeeeeee! Tu deschizi odiseea nasterilor, presimt eu, daca de maine intri in saptamana 30.

De unde ai luat lenjeria, ca este foarte frumoasa si cat ai dat pe ea?

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
bb_yasmi spune:
cris, strumf, andreea 
nu m-am linstit de tot...
dar b anuiam ca dr meu gresise ..la ce eco "performant" are.....

andreea, iasmi avea la 31s 2000 gr....
deci la 33 sapt avea cam 2500 gr cred...cu o saptamana-doua era tot timpul mai mare.
33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi cris, strumf, andreea ![]() nu m-am linstit de tot... ![]() ![]() andreea, iasmi avea la 31s 2000 gr.... deci la 33 sapt avea cam 2500 gr cred...cu o saptamana-doua era tot timpul mai mare.mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan 33+ Lucas EduardAMR 6 s !!! |
La 31 de saptamani implinite sau 31 de sapt normale??????? Mamaaaaaaaa si in 2 saptamani asa de mult a luat in greutate?????/ Dumnezeule mare, asa repede creste si bebe din burtica meaaaaaaaaa??????? Ce ma mai minunez de una singura in fatza calculatorului.

Hai nu iti mai face griji, vezi era mai mare pentru ca era si cu 2 sapt inainte la masuratori. Fii serioasa ca o sa faci un bebe voinic, sunt sigura.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
ailed_dota spune:
viss , multam de idee uitasem de garnituri de pat....sa le stapanesti sanatoasa!
ai vazut mai yasmy, ca bb e bine si mare...
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11