Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

dj laura, ai bubitele doar pe fata?
pe corp ai? vezi sa nu fie de la crema...nu-i nimic, du-te la dr de abia iti spune ce sa le faci la bubite..

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

claubut mersik

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

laura, copil mai esti parca te-ai duce la maritat nu la doctor la o eco sa iti vezi comoara din burtica ce ai tu pe fata s-ar putea sa fie o reactie alergica la ce ai papat sau cu ce te-ai spalat pe fata, cine stie... gravidutele oricum sunt mai sensibile in perioada asta , deci nu te mai ingrijora atata pentru nimic... sa spui multumesc ca e doar atat si esti bine si tu si bebe , aia ce ai tu pe fata trece incearca sa te dai cu niste apa termala pe fata si lasa asa sa se usuce dupa ce pulverizezi, sau sterge-te cu un tamponel de vata imbibat cu apa termala , sa vezi ce bine te simti, te racoreste si iti alina durerile , daca ai si de alea

Speranta, off imi pare rau ca ai trecut prin asa sperietura, dar bine ca bebe e bine pana la urma, desi nu e tocmai comod ca stai in spital acum in perfuzii dar ce nu face o mama pentru puiul ei ? Multa sanatate si curaj!

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

da, mandreac, ma simt excelent .. vorba lui roxy- parca, o fi fost si socul-atatea zile,mai mult de o luna de stat la pat, si acuma am luat-o la goana povestea sotul ieri unei veriosare de-a lui: "acasa este o printesa,nu vrea sa ridice nici o sticla de apa( de 5 litri)de jos si in Cora se tinea de burta, si alerga cu mersul ala de rata , de nu ma puteam tine dupa ea cu carutul de cumparaturi"
- pai, vroiam sa iau cat mai multe, faptul ca mi-a fost rau acum 2 zile, m-a impulsionat, si mi-am dat seama ca treb sa fiu pregatita, cu tot bagajul si macar patul lu bebe,as face atac cord dc s-ar duce el cu altcineva si ar cumpara cine stie ce saltea sau model lenjerie de pat care mie nu mi-ar placeieri m-am gandit ca treb sa-i las si un teanc de rufe ptr spital- tricouri, chiloti, sosete, separat pe un fotoliu, ca dc stau mai mult de 1 saptamna in spital, sa stie ce sa-mi aduca, sa fie mai noi, curate, nescamosate..

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumphhhhhhhh ma bucur ca ai aparut
spper ca nu esti supi pe mine
daca esti iti trimit multi sa ma ierti daca consideri ca am gresit cu ceva
nu-mi place sa fiu certata cu cineva

sperantaaaaaaaaachiar vroiam sa intreb de tine draga meaaaaaaaaaaaa
doamne ce sperieturiiiiiiiiiii
offfffffffff
mai ales cand stiu prin ce chinurile asteptarilor ai trecut si tu
hai ca nu te va lasa Doamne Doamne
sa te relaxezi
sa fie bine si bebeeeeeeeeeee

mada imi pare rau ca nu ai masinaaaaaaaaaaaa
da poate mergi maine
ca maine voi merge si euuuuuuuuuuuu

si eu sunt tot la cafeaaaaaaaaaaa
si acu beau
de la ora 8 intr-una
ca nu am dormit mai deloc
azi noapteeeeeeeeee

deliaaaaaaa[pup]

deea tu ti-ai luat ciorapi medicinali?
ce marime daca da?
si ce marime porti normal
rtre sa imi iau si eu ca ma suteaza doctorita daca nu

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutari si de la mine!!!
LA MULTI ANI MAMICA FRUMOASA SIMO!!!! MULTISI TOATE!! TOT CE-TI DORESTI!!
multumesc fete pt grija si incurajari...eu ma simt bine(doar genunchiul ma doare un pic),dar stresata inca sunt..nu simt nimic diferit de ce simteam inainte de cazatura,dar totusi am o mica temere...
ma apuc sa fac un picut de ordine poate asa imi fuge minte si la altele

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ailed_dota sunt decat pe fata

strumphitza hai ca m-ai facut sa rad

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Laura iti tin pumnii si te astept cu vesti excelente de la dr. Eu am avut mari probleme cu bubitele pe fata la inceput de sarcina si pana pe la 5 luni , eram mai rau ca la pubertate. Acum vad ca am revenit la normal.

Clabut bine ai venit la noi. Sarcina usoara iti doresc.

Viss acelasi lucru l-am vrut si eu, sa fie toate cat de cat cumparate, sa nu se duca sotul meu si sa imi ia cine stie ce. Oricum am incredere ca daca mai trebuie ceva cumparat si se duce cu sora mea, e ca si cum s-ar duce cu mine.

MONAS ai pm. Iarta-ma daca te stresez.

Strumphy ma mai lupt cu ele, oricum trece timpul si o sa imi tin puiutul in brate si voi uita de toate.

Speranta ma bucur ca acum sunteti bine. Offfffff, Doamne, DOamne, ce iti e si cu doctorii astia, ca nici nu mai stii ce sa crezi., Ajung sa te bage in pamant, pe cuvant de onoare. Ai grija de tine si sa iti dea Domnul putere sa treci peste toate si sa nasti un bebe sanatos, sanatos, chiar daca va fi mai mititel.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

laura fi atenta la ce ai folosit pe fata in ultima vreme si vezi de la ce e...ca sa nu continui sa folosesti...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph- ma bucur ca sunteti bine.si chiar dc ai fost si un pic suparici - ti-a trecut repede, nu? buburuzele mele sunt bine, misca mai cu forta, valurile sunt preferatele lor si ale mele binenteles ca au si perioade de repaus, dar eu incerc, ma stradui sa stau linistita..bineteles vorba mea e ca, ecografia e cea mai linistitoare. este oglinda frazei" pana nu vad cu ochii mei"..si ai doctorului

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput