Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 10
mandreeac spune:
Ce faceti burticilor?
Simona la multi ani mamico, sa fii sanatoasa si sa nasti usor!

La multi ani si surorii tale evident!

Catank eu am luat detergent de la Dalin si nu voi folosi balsam, chiar daca si eu sunt disperata sa miroasa frumos, pentru bebe evit acest aspect. Chiar azi am bagat o masina cu prosopele si paturici.
Strumphy ma bucur ca ai aparut si ca nu ai fost suparata!
Madutza ma bucur ca ai reusit sa dormi mai bine. Ce-i drept si eu am dormit binisor, dar m-am trezit cu o durere de oase pe partea pe care am stat , de imi venea sa ma urc pe pereti!
Yasmi nu mai fi suparata legat de greutate, ca stii foarte bine ca sunt si femei care stau numai pe perfuzii sau Doamne fereste mananca numai un aliment ca le e rau toata sarcina si fac copii babani si femei care mananca diversificat si normal si fac copilasi mai mititei. Oricum nu e cazul sa te ingrijorezi ca nu e greutatea asa mica si nu o sa ai un copilasi la 2,8 kg. Si daca ar fi asa si e sanatos, nu mai conteaza. Vitaminele foarte bine ca le iei si f bine ca papi si tu ceva mai mult.

Deea nu te mai supara si ai grija cu facutul treburilor , sa nu o dai in bara acum pe ultima suta de metri.
Ailed 
si spor la facut programare.
Persi eu zic sa nu te ingrijorezi cu diabetul.
si ma bucur ca ai mai aparut.
Roxy foarte draguta aplica. Acum am vazut si eu pozele. Sa o stapaneasca bebelina sanatoasa.
Stefy care mai e starea ta? Sa ai mare grija de acum inainte si nu mai fi speriata, daca nu te-ai lovit la burtica nu e problema.
Ally chiar asa ne-ai abandonat de tot? Nu mai intri sa dai si tu un semn???
Ina spor la cumparaturi pentru bagajul de spital.
Miki cum se mai simte Vladutz, mai face febra? 

Scrish sper ca ai reusit sa dormi si ca nu ati mai avut niciun eveniment neplacut cu vecinii(bormasina
)
Monas 

Viss 
si sper ca te simti bine astazi.

tuturor si imi cer scuze celor carora nu le-am scris nimic, dar cam asta am retinut din ce am citit.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
mandreeac spune:
Laura felicitari pentru faptul ca ai reusit sa te trezesti de dimineata.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
djlaura01 spune:
mandreeac mersik 
acum sunt supy rau
cum plec la dr cu fata plina de bubite?

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
viss spune:
apropo, eu am fost in ikea sambata intre orele 11 - 13.30.si mi s-a parut destul de lejer, fata de altele - kaufland, real, cora, carrefour.
- aparatori de patut nu am luat, m-am tot gandit dc sa iau sau nu, si am decis ca nu. am sa-i tin in camera la noi pana la botez- 2-3luni,si patul meu e cumva perpendicular pe al lor, as vrea sa pot sta in pat, si sa ma uit la tv, sa cos, etc..si sa trag cate un ochi la ei..sa-i vad prin gratii ce fac, sau cat de frumosi sunt 
- madutza tot tu ziceai de saltea cocos- eu am luat ieri din cora- la 1,3 mil., gen sandwich- 2 parti cocos si intre spuma. mai aveau si la 1,7 mil, dar nu ma puteam apleca sa citesc, ca era pe raftul de jos, eram deja obosita, am citit despre prima, mi-a placut, am luat-o
il aveam si pe sot care scotea fum pe nari..ca nu ma "misc" suficient de repede![]()
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

speranta2008 spune:
buna
Sper sa va gasesc pe toate foarte bine si fara probleme.
Noi, am facut eco pe data de 29 dec si de aici a inceput hoasul : Dr Pop ne-a spus ca pe placenta exista un mic hematom si ca bebele are un retard de crestere de 30%... A fost groazznic..Am zis ca mor..nu stiam ce sa fac..am sunat la dr ginecolog era plecat in Germania...am fost disperata....
pe data de 3 ianuarie, am reluat din nou investigatiile: sange la Spital Fundeni, din nou eco morfo la Chitescu,...
Dupa ce s-au analizat rezultatele, concluzia a fost ca nu e nimic, doar ca bebele e normal, nu e foarte mare, dar e sanatos si in limitele normale..
De joi sunt in spital, deoarece m-ai am contractii si dR a fost de parere sa facem cateva perfuzii, - sa mai relaxam uterul pentru a hrani bebele, niste monitorizari pentru contractii, ecografie, analize sange, utrina..tot tacamul..
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu"
+32
(Matei19:26)
ailed_dota spune:
viss, pupic...sa te inhami cu multa rabdare la soacra, mai ales daca zici ca e asa "implicata", sper pt tine, doar sa nu aiba idei cand vin comorile
acasa...stiu ca e greu pt tine sa fi fara suport( prieteni, rude ) sincer te inteleg ca si eu sunt cam singurica pe aici...(sotul e la munci...)
Strumph, cum sa nu-ti duc dorul, nu de cantar ca-i dau ignore, deja vad ca-mi creste burtica si bb misca( cand vrea ea evident
nu cat as vrea eu...)
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
strumphitza spune:
Viss, ce fac buburuzele? 
danseaza, shuteaza??
noi suntem bine, eu, bebe si tati
multumim de intrebare
... crestem mari si saptamana viitoare mergem la o eco la o clinica privata sa facem eco si sa o vedem in 4D si cum creste, cum se dezvolta... sa ne facem o idee
abia astept ca nu am mai facut o eco din noiembrie de pe 10
deci ar fi timpul sa vedem bubulina 
Andreea
draguta ca intotdeauna
Sper ca ti-au mai trecut din insomnii, ca tare greu mai e... si la mine vad ca au reaparut dar tot asa repede si usor cum au aparut,tot asa sper sa si plece sa ma lase sa dorm si sa ma odihnesc 

_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
claubut spune:
djlaura01 nu mai fi amarata, eu la bb1 am avut la nas un vas de sange iesit afara (pe care l-am si cauterizat pana la urma).
Aratam groaznic si tot timpul imi curgea sange de la nas.
Apoi lumea se uita la burtica ta nu la niste bubitzele rosii!
ailed_dota spune:
viss si eu cunosc "fumul ala pe nari", cred ca e de la cromozomul y![]()
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11