Fluturasi de martie-aprilie 2011 (116)
Raspunsuri - Pagina 9
claubut spune:
Buna dimineata,
Nu am mai reusit sa intram de vineri pe forum, insa azi speram sa fim mai activi (eu ca bebe..)
Am un bb2, extrem de agitat, in sensul ca adorm cu el in miscare si ma trezesc cu el in miscare.
Dar ma linistesc cand vad ca si voi aveti in principiu aceleasi probleme ca si mine.
La mulri ani Simo!
ailed_dota spune:
Simo, ce albinutza esti! Si cafeaua? m-ai mobilizat si pe mine!Ma duc sa pun la spalat!( cu toate sarbatorile imi da cosul pe afara!)
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
djlaura01 spune:
ailed_dota mie da-mi un cafe late![]()

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
ailed_dota spune:
ok dj laura, cum nu ca doar ai fost matinala
, una peste alta au astia aici cafea...
, la cea mai mica si mai amarata cafenea capucinno si machiatto si celelalte derivate.. se fac cu cafea proaspat macinat( la expresor) cu laptic pasteurizat si facut spuma pe loc...si pt gravi "cafea alba" o picatura de cafea cu muuult lapte... va aduc?
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
persi spune:
Neata fetele!
Simonacip,"La multi ani"draguta,sanatate multa, spor la toate,nastere usoara si bb sanatos iti doresc.

eu tocmai m-am intors de la medicul de familie.
am fost sa ma documentez in privinta diabetului gestational, ma cam luase putin panica dupa ultimele discutii de pe forum.
s-a uitat la glicemia din ultimele trei luni si mi-a zis ca nu e nevoie de analiza cu glucoza ca il dau pe bb peste cap si nu are rost.
eu nu stiu ce sa mai cred...oare sa o fac totusi?

toate gravidutele!!!
fericita de
+26 Radu Andrei
strumphitza spune:
Hai ca am venit si eu cu tot cu cafeluta mea, un espresso
, 80% decofeinizata si restu` de aia normala , bunaaaa 
ailed
, asa tare mi-ai dus dorul?
sau nu mai avea cine sa te intrebe cum merje` cantaru` ?
tot la vale maica ? ![]()
Mult ati mai scris in cateva zile
, ati avut spor la limba cum se spune
e greu tare pentru mine acum sa citesc tot, pentru ochii si batranetile mele
, poate o sa citesc din 2 in 2 , asa cat sa prind ideea, dar pe aici e ca in telenovele, chit ca nu vezi cateva episoade prinzi ideea dupa, ca-s mereu aceleasi lucruri ![]()
Madutza, nu ai masina ?
taxi nu se iegsista?
ma bucur ca ti-e mai bine baiatu` ca inteleg ca a fost mai bolnavior puiu 

pffooaa ce m-am incalzit de la cafeaua asta
, acusi ma apuc sa arunc hainele de pe mine si fac un
dar nu am cui
, barbatu` e plecat la munci
si vad ca si bubulina s-a trezit , ca nu mai spusese nimic de aseara, si aseara tare putin am simtit-o si light asa, acum are muzica si cafea, deci dans bebeluselor

_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
djlaura01 spune:
ailed_dota

fetelor am o problema mi-sa umplut fata de bubite rosi asa ca o urticare ce ma fac nu am m-ai patit niciodata am o fata

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
claubut spune:
Din cate stiu eu analiza glicemiei se face obligatoriu la intrarea in ultimul trimestru. Eu am avut in trimestrul 2 glicemia 51 (iar limitele sunt intre 60-90).
Mie mi-a iesit in schimb colesterolul foarte mare!
claubut spune:
UPS!
M-au luat emotiile!
AMR 10 saptamani (incepand de maine)
Am intrat in 7 luni.
Mai avem un picut, inca 2 luni si jumatate si gata.
Mai venim la birou inca 3 saptamani si apoi ramanem acasa!
SUPERRR!
viss spune:
Simona - la multin ani, sa-ti traiasca si flacaii, sa ai sarcina usoara, bebe nr. 3 sanatos tun, sa nu-l uitam si pe tati- sa fie si el sannatos si in putere ca sa aiba grija de voi 4 ![]()
strumph- bine ai revenit, indiferent unde ai fost, si nu vrei sa ne spui
.ia zi, sunteti bine?
ailed..stiu ca am cam exagerat. dar pana acum barbatul meu nu a vrut sa mearga la cumparaturi, se cam eschiva, era sarcina mai mica.cum maine intru in sapt.30, s-a mai inmuiat.sincer nu prea am avut ce face. nu am parinti, soacramea a venit de 2 ori la garsoniera in 4 ani, luata cu masina de-acasa, a venit la o zi festiva sa manance si bea, cand am fost operata dupa extrauterine sau dupa chiuretaje, ioc.
iar cum eu sunt din tulcea, acolo am vreo 3 prietene strong, pe care le stiu de 25 respectiv 30 de ani..la ele as fi apelat, sau ar fi venit ele singure chiar, dar asa..oricum am terminat, esentialul am luat..mai am biberoane, sterilizator. dar pe astea sa le ia barbatul , ca se duce la farmacie cat oi fi eu la spital, si nu e greu.
ieri vb. cu el, si radeam ca "copilasii" cum le spune el, au patul facut cand ii aducem acasa.avem patutul, salteaua, lenjeria de pat.doar sa doarma linistiti
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: