Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am modificat listuta, nu mai stiu cate sapt avea shubu, parca 38 ?

carmen
38+ cu Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Abramburika si-a pus poze pe picasa cu micutul GABRIELE

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:

Roxx, ce bine ca ai vesti bune! Brava! (ma tot gindesc ce inspirata ca ai nascut la termen, cred ca daca o faceai inainte ti-ai fi facut mii de procese...)

GABI, mare dreptate ai, m-am tot gandit si eu zilele astea, cred ca ma invinovateam la greu, indiferent ca era normala provocata (care n-ar fi mers la colul meu tapan...) sau ceza!

LORICH, asa sper si eu, sa fie bine, sunt optimista. Azi daca tot mai stau pe aici am tinut-o pe pitica toata ziua cu mine in camera, sa ne obisnuim una cu alta. Pup fata

ABRAMBURIKA, am trecut prin ceva similar si te inteleg perfect!!! Din fericire la noi pb e rezolvata si putem merge acasa, in plus eu am stat aici cu ea, ma bucur ca s-a putut desi o sa ne usuuce la buzunar, dar nu mai conteaza. Important e ca, uite cu aceleasi pb respiratorii combinate cu refluxul gastric (oare o fi vreo legatura???), hrana prin perfuzie, plansul ca o matza, neputinta de a o lua in brate - maine putem merge acasa!! Sunt pb care se rezolva, cu greutati, cu lacrimi, dar trec.
Am o colega de rezerva al carei bb s-a nascut cu capul deformat, pt ca a fost presat intre 2 fibroame (de unul stia, al doilea a fost descoperit pe masa de op) - si se discuta deja de o interventie chirurgicala in Ungaria care trebuie facuta in primele luni de viata...Asa ca fereasca DD de mai rau! O sa fie bine! Dumnezeu sa va aiba in paza!

TUNDE, zic sa incerci cu genele alea, cred ca ajuta, sigur o sa fie mai usor

MONIKA
De fapt un maaaaare pt voi toate, sunteti absolut minunate, sustinerea voastra a insemnat enorm pt mine!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Offff, sufletel drag Gabriele , ce mititel esti ! Ne rugam pentru tine sa cresti mare, sa fii sanatos si sa mergi acasa ca esti tare asteptat si iubit !

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

SHUBU AVEA 38 SAPT

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Felicitari Ana!!!!!
Bine ai venit Bogdan Alexandru!!!!!!!
sa fiti sanatosi,mami sa ai laptic si bebe sa fii mancacios

Angie +37

bebe jucaus

amr 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Si pt Gabi un pic de galerie:

HAI GABIU!
HAI CU BEBE!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andryiii maine dimineata la 8 am control la dr. Sa vedem, poate mergem cu vreo dilatatie ceva...maine fac 39 saptamani.

Off...ce pui scump Gabriele Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa, sa-si revina rapid, s apelce cu mami lui acasica la surioara scumpa.

Shines eu nu vazusem ultimele pozici!
Doamne, ce scumpi sunt!! Pozele cu surioara m-au terminat, sunt indragostita!! Are o moaca tare isteata asa Eduard!! Parca vad ca va fi seful vostru!

Va pup pe toate!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor ati disparut?

Angie +37

bebe jucaus

amr 10 zile

Mergi la inceput

Eu sunt pe aici, mai verific din cand in cand sa vad daca avem vesti de la Relusha, si cum se simte Shubu dupa operatie ...

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput