Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 16
florintunde spune:
Jasmin nu te supara..o sa fie ok!
stii reteta;sex,scari,curatenie...si stai de vb cu bebe

sa fie bine!
Roxx ma bucur inca o data ca mergeti acasa..
Deci te gatisi si tu! - ha?las ca ma bag si Eu la manichiura ,pedichiura...rimelat..daca imi pun gene false a'la Bianca Draguseanu?
..tot asa tare ma doare?![]()
pupici
IARASI SUNT LASATA SINGURICA...
Raportez a 10.-a noapte nedormita cu MARIO
maine chiar il duc sa-i faca exudat faringian si nazal..a av si anul trecut un balaur...dupa aia merg sa-mi dea reteta pt aerosoli..
sunt disperata..dorm cu geam deschis,cu umidificator de vapori reci si El tot are tusa uscata..parca ar fi 40 grade..

Am ajuns cumva si la slujba la ora 9..-e din ce in ce mai greu..dar asa bine ma simt dupa![]()
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
Hai mai bebe Lukas ,vino singurel , scoate nasucul afara.Mami abia asteapta sa te cunoasca !
carmen
38+ cu
Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

missmj spune:
Offff Tunde multe sanatate micutului Mario 
mirela
motaneii sa se linisteasca ! bine ca te-ai hotarat sa chemi preotul 

carmen
38+ cu
Andrei

adryiii spune:
Roxana_82_ct vesti bune de la medic. Poate mai are timp bebele sa-si dea jos cordonul.
Gabiu incep cu galeria pentru tine. Deci maine dimineata te prezinti. Ce putin mai ai!

Carmen draga, nu te emotiona pt motate. Ai reusit ceva cu invitatiile? Eu am primit una mai demult la o nunta (aveau deja bebelusul) si suna ceva de genul : mami si tati se casatoresc! Veniti sa vedeti.... si erau pe coperta ei doi mergand in fata si uitandu-se peste umar. Poate te ajuta cu ceva.
Babycry si tu te emotionezi? Nu se poate dragelor!Bravo! Bafta, bafta maine.
Doloress deja 35 de saptamani!Ce bine!Inca un pic
Ziki ce tare esti cu premonitiile! Eu mi-am amintit ca tu ai zis de Lucia.
Roxx cred ca abia astepti sa ajungi acasa! Mai e putin pana maine.
Super tare Gabivalceanu fiica ta cu tocuile cui! Pai ea bine se gandise.
Abramburika…sunt fara cuvinte, dar cu speranta ca va fi bine. Noi avem gandurile indreptate spre voi.
Babyleeks stai cuminte in patut si asculta recomandarile ca nu mai e mult! Cu tensiunea nu e de joaca.
Jasmine26 e grea asteptarea. Dar ne gandim ca merita. Tot a trecut atata timp…inca 10 zile mai trec si ele. Multa multa rabdare.
Lorichtu cand mai mergi la control?
38 cu
Elena Alexandra
missmj spune:
adryi inca lucrez la invitatii, cu ajutoare si nu strica mai multe idei .oricum o sa va prezint varianta finala ![]()
carmen
38+ cu
Andrei

missmj spune:
mai ,pana la urma cand naste aditza ? eu parca stiam ca nu stabilise data,oricum e la termen. dar vad ca unele dintre voi stiti ca miercuri sau maine. eu chiar nu mai stiu 
carmen
38+ cu
Andrei

monika_bt spune:

FELICITARI, ANA!!
BINE AI VENIT, BOGDAN ALEXANDRU!!
REFACERE USOARA, MAMICO, SI BEBE SANATOS!!!

ROXX, ce ma bucur ca pleci acasa!! Ai vazut ca paharul are si o parte plina, nu numai goala!! Bravo!! ateptam pozici!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
33s+
florintunde spune:

HAI RELUSHA! PUSHHHH!BEBE 2 !GRABESTE-TE!

HAI BEBE LUKAS CHRISTIAN! O TII PE MAMI IN TZEPE! ARATA-TE PUI DRAG! HAI JASMIN!

HAI GABRIELE !LUPTA MAMA!SA FI PUTERNIC!PARINTII SUNT TOPITI DUPA TINE!

HAI BEBELINA MARIA CLARA!SA CRESTI MARE MARE..SA TE DUCA MAMI ACASA CAT MAI REPEDE!PINTESUCA DULCE!

Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui missmj mai ,pana la urma cand naste aditza ? eu parca stiam ca nu stabilise data,oricum e la termen. dar vad ca unele dintre voi stiti ca miercuri sau maine. eu chiar nu mai stiu ![]() carmen 38+ cu AndreiAMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data ! ![]() ![]() ![]() |
Ea ar vrea sa tina buba pana miercuri!nu vrea motate inca
Tunde
34 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
monika_bt spune:
ABRAMBURIKA, capul sus mamico! Ai incredere in Dumnezeu! Se simte disperarea din cuvintele tale. Nu te pierde! Fii puternica ptr copilasul tau...te simte...Vorbeste cu el, atinge-l cat poti, sa te simta mereu alaturi...Va fi bine, vei vedea! Totul va fi o amintire urata! Suntem alaturi de tine!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
33s+