Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

si eu la fel..stau in stand-by

Angie +37

bebe jucaus

amr 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

BINE AI VENIT bb BOGDAN ALEXANDRU!
BRAVO SHUBULINA!!!

ABRAMBURIKA – of, prin ce treceti! Am plans la mesajul tau, desi si eu am trait experienta asta, sa ma intorc acasa fara bebe si burtica la prima nastere, nici nu-mi pot imagina cum e sa-l stii si bolonavior pe deasupra. E cumplit! Sa speram ca totul o sa fie bine, e semn bun cred daca organele sunt bine dezvoltate.

MIRELA – poate fi reflexul Moro (sau de speriere), cand bebelusul tremura spasmodic in somn, e absolut normal, si in jur de 3-6 luni dispare. Sunt reactii normale de adapare la mediul inconjurator.

BABYLEEKS – tinem pumnii, ai grija cu tensiunea, eu am o obsesie, mi-o iau mereu, desi e buna si n-am avut niciodata probleme cu ea.

JASMINE – poate totusi se razgandeste bb Lukas si vine mai repejor.

RROX imi pare bine ca mergeti acasa!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau!
vai ce mai ies bebelusii din burtici!!!!!! Bravo mamici curajoase!!!!!! Bravo ANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Tunde, draga mea sunt pe acasa dar o tin din petreceri in petreceri, sincer m/am saturat. De pe 30 noiembrie cand e sf.Andrei o tin intr/una doar in musafiri, zici ca tot neamul e nascut in perioada asta. Si inca n/am terminat, pe 22 e ziua mea, apoi va urma nasterea si uite asa.....cand sa mai am timp de net. Trag cu ochiul repejor sa mai vad un bebe si cam atat.
Acum e printesa la mama mea si sotul doarme asa ca am avut ceva timp.
Referitor la problema noastra, maine ma duc la control si vreau sa intreb, de fapt oricum o sa vada nasturele de la fundul meu, sa vedem poate exista ceva de dat pe timpul sarcinii.

Adryiii, .

Doloress, gata ce a fost mai greu a trecut, deja beb e din ce in ce mai mare. Ce ma bucur.
Bebelu, ce mai face NAtalia?

gata a expirat timpul, va pup si nasteri usoare in continuare.
33+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ana FELICITARI , SA ITI TRAIASCA FLACAUL SI SA FITI SANATOSI AMANDOI !

sunt pe aici ..dat fiind faptul ca este week impart laptopul si cu al meu sot
sunt ok ...am stat in pat ca am simptomele alea ca la cm si uneori ma ia o durere mai puternica de mijloc .

oscanica am emotii , sa vedem ce va zice dr

carmen maine merg dimineata sa vedem cand ma programeaza ...sotul mai in gluma mai in serios imi spune ca ma opreste acolo , dar nu cred ....data probabila va fi undeva pe miercuri asa cred eu

petronela of doamne ....imi doresc din suflet ca bb sa se faca bine , D.zeu si Feciara Maria sa va ajute

rox ma bucur ca sunteti ok si mergeti acasica

tunde off cred ac esti chiauna ...imi pare rau ca mario nu se simte bine

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor , nu mai e nimeni pe aici?
Eu neavand ce face, am citit de la Clubul ursoaicelor, si am vazut ca majoritatea fac bebeilor eco de sold si screening auditiv! Voi stit ceva? sunt obligatorii? adica mai ales eco de sold, se impune si in cazul nasterii prin cezariana?

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Fetelor , nu mai e nimeni pe aici?
Eu neavand ce face, am citit de la Clubul ursoaicelor, si am vazut ca majoritatea fac bebeilor eco de sold si screening auditiv! Voi stit ceva? sunt obligatorii? adica mai ales eco de sold, se impune si in cazul nasterii prin cezariana?

La cate saptamani se fac astea??

Felicitari noilor mamici si un bine ati venit bebeilor!!

Abramburika cu ajutorul lui Dzeu o sa fie totul bine!

sapt 39 cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Pai nu stiu exact, cred ca la cateva saptamani de la nastere, sau mai devreme chiar.
Bebelu parca tu ziceai ceva de eco la sold!!!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

ana FELICITARI , SA ITI TRAIASCA FLACAUL SI SA FITI SANATOSI AMANDOI !

sunt pe aici ..dat fiind faptul ca este week impart laptopul si cu al meu sot
sunt ok ...am stat in pat ca am simptomele alea ca la cm si uneori ma ia o durere mai puternica de mijloc .

oscanica am emotii , sa vedem ce va zice dr

carmen maine merg dimineata sa vedem cand ma programeaza ...sotul mai in gluma mai in serios imi spune ca ma opreste acolo , dar nu cred ....data probabila va fi undeva pe miercuri asa cred eu

petronela of doamne ....imi doresc din suflet ca bb sa se faca bine , D.zeu si Feciara Maria sa va ajute

rox ma bucur ca sunteti ok si mergeti acasica

tunde off cred ac esti chiauna ...imi pare rau ca mario nu se simte bine

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

poate are dreptate sotul si o sa te opreasca maine
te duci la spital nu? oricum o sa fie bine iar eu abia astept sa vad ce o sa iti spuna; am emotii de parca o sa ma duc eu ;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Eco la sold se face daca exista suspiciune de displazie. In general la fetite se intampla, dar nu este obligatoriu.
Screeening auditv se face in maternitate la nastere insa trebuie facut in conditii de linste perfecta asa ca, de cele mai multe ori, da erori si iti scrie in fisa ca nu e concludent. Daca vrei sa stai linistita, il refaci ulterior.

Maine implinesc si eu 39 de saptamani. Nu avem nimic programat...asteptam.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 38+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, mie mi s-a spus si aici, si de medicul de familie anterior nasterii ca trebuie facut eco de sold la 6 sapt. Presupun ca nu are legatura cu cezariana, ca la mine nu se punea problema de asa ceva acum cateva sapt.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput