Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

ana FELICITARI , SA ITI TRAIASCA FLACAUL SI SA FITI SANATOSI AMANDOI !

sunt pe aici ..dat fiind faptul ca este week impart laptopul si cu al meu sot
sunt ok ...am stat in pat ca am simptomele alea ca la cm si uneori ma ia o durere mai puternica de mijloc .

oscanica am emotii , sa vedem ce va zice dr

carmen maine merg dimineata sa vedem cand ma programeaza ...sotul mai in gluma mai in serios imi spune ca ma opreste acolo , dar nu cred ....data probabila va fi undeva pe miercuri asa cred eu

petronela of doamne ....imi doresc din suflet ca bb sa se faca bine , D.zeu si Feciara Maria sa va ajute

rox ma bucur ca sunteti ok si mergeti acasica

tunde off cred ac esti chiauna ...imi pare rau ca mario nu se simte bine

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

poate are dreptate sotul si o sa te opreasca maine
te duci la spital nu? oricum o sa fie bine iar eu abia astept sa vad ce o sa iti spuna; am emotii de parca o sa ma duc eu ;

36 + Maria-Sofia
Roxana

ce tare esti da merg la spital la ora 9 mi.a zis . eu cred ca ma opreste doar daca vede la eco ceva , gen lichid putin , sau contractiile mai puternice , in rest nu ar avea motiv , si cu o zi inainte numai tb sa pap seara etc , ca sa fiu pregatita pt cezariana .

fetelor legat de acea eco la sold etc ...ralucai i sa zis sa o faca cat mai repede posibil . In general am inteles ca aceasta chestie o fac fetitele si nu stiu de ce , si nu conteaza daca ai nascut normal sau cez . Chiar aseara citeam in cartea Mama si copilul si zicea ceva legat de chestia asta .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ce fac fetele ?

proaspata mamica Ana era ok acu vreo doua ore cand am vb cu ea..durerile isi facusera prezenta..dar na, este normal. este fericita si incantata de bebe frumos care a si papat bine..adica a tras acolo cu putere de la tzitzi..il mai astepta la alaptat. marti..de ziua ei vor fi acasa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

ce dragutzsa suga el la titzi asa repede..tuca-l mama

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Ce fac fetele ?

proaspata mamica Ana era ok acu vreo doua ore cand am vb cu ea..durerile isi facusera prezenta..dar na, este normal. este fericita si incantata de bebe frumos care a si papat bine..adica a tras acolo cu putere de la tzitzi..il mai astepta la alaptat. marti..de ziua ei vor fi acasa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Angie +37

bebe jucaus

amr 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160096

Mergi la inceput