Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 19
aditzaC spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ocsanica80
poate are dreptate sotul si o sa te opreasca maine ![]() ![]() te duci la spital nu? oricum o sa fie bine iar eu abia astept sa vad ce o sa iti spuna; am emotii de parca o sa ma duc eu ![]() ; 36 + Maria-SofiaRoxana |
ce tare esti
da merg la spital la ora 9 mi.a zis . eu cred ca ma opreste doar daca vede la eco ceva , gen lichid putin , sau contractiile mai puternice , in rest nu ar avea motiv , si cu o zi inainte numai tb sa pap seara etc , ca sa fiu pregatita pt cezariana .fetelor legat de acea eco la sold etc ...ralucai i sa zis sa o faca cat mai repede posibil . In general am inteles ca aceasta chestie o fac fetitele si nu stiu de ce , si nu conteaza daca ai nascut normal sau cez . Chiar aseara citeam in cartea Mama si copilul si zicea ceva legat de chestia asta .
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
40+
mihai
Shines spune:
Ce fac fetele ?
proaspata mamica Ana era ok acu vreo doua ore cand am vb cu ea..durerile isi facusera prezenta..dar na, este normal. este fericita si incantata de bebe frumos care a si papat bine..adica a tras acolo cu putere de la tzitzi..il mai astepta la alaptat. marti..de ziua ei vor fi acasa.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
angieangie spune:
ce dragutz
sa suga el la titzi asa repede..tuca-l mama
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Ce fac fetele ? proaspata mamica Ana era ok acu vreo doua ore cand am vb cu ea..durerile isi facusera prezenta..dar na, este normal. este fericita si incantata de bebe frumos care a si papat bine..adica a tras acolo cu putere de la tzitzi..il mai astepta la alaptat. marti..de ziua ei vor fi acasa. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei |

Angie
+37
bebe jucaus
amr 10 zile

Maria-Sofia