Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 12
gabivalceanu spune:
Madalina, stiu ca ai mai zis, dar nu am retinut: in cit timp de la comanda pe Amazon ti-au sosit lucrurile? Si cum ai facut, ca eu mi-am prins urechile, pun lucrurile in cos, dar nu gasesc un next step, un order, un comnada, ceva... Si cum ai ales sa vina acasa, si nu la posta?
Multam,
Gabi
aditzaC spune:
neata 

HAI BOGICA 

HAI RELUSHA 

d.zeu sa ii ajute pe bb Gabrielle si pe tatal lui dea .

toate fetele
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
40+
mihai
Lorich spune:
Neata...la pranz!!!
Am intrat sa vad daca a venit bebe de Ana, vad ca inca nimic, deci...
Hai Ana!! Hai bebe!!!

Doamne, sper sa intre si Abramburik cu vesti mai bune!!! 

Eu am ramas un pic singura acasa, am pus de supa de vitel si ma chiorasc la forum. Ai mei la niste cumparaturi mici.
Aaaa...Doloress super, deja bebe is out of the woods!!!

Roxx o sa fie bine acasa, ti-o spun eu, o sa fie mai bine si o sa te descurci mai bine decaqt la spital Nu stiu explicatia, e ceva ...cand simti tu ca ai problema in mana si tre s ate descurci...'poooiii te descurci.
fete curajoase!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
38+
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabivalceanu Madalina, stiu ca ai mai zis, dar nu am retinut: in cit timp de la comanda pe Amazon ti-au sosit lucrurile? Si cum ai facut, ca eu mi-am prins urechile, pun lucrurile in cos, dar nu gasesc un next step, un order, un comnada, ceva... Si cum ai ales sa vina acasa, si nu la posta? Multam, Gabi |
Gabi, eu am pus comanda pe 20 dec si am primit-o pe 4 ian. Daca nu erau sarbatorile cred ca o primeama mai devreme. In primul rand trebuie ca iti faci cont. Dupa ce ai cosul plin intri pe el si dai (in dreapta) Confirm to check out si de acolo incep pasii pt comanda (confirmare adresa, produsele, daca doresti ambalare de cadou, te anunta pret transport, plata si confirmare finala). Vezi ca de ex Pampers si cred ca in general consumabile nu livreaza la noi iar locul unde livreaza il stabilesc ei in functie de cine e furnizorul. De ex eu am comandat produse de bebe + un cadou pt sot. Produsele de bebe erau livrate chiar de Amazon si au venit la usa cu Cargus, cadoul pt sot era livat de altcineva si a ajuns la posta. E adevarat ca a fost si diferenta de pret: transportul pt bebe a fost 12 lire iar cadoul sotului 2 lire (e adevarat ca era si mult mai mic). Mie mi s-a mai intamplat ceva, dupa ce am confirmat comanda si mi-a afisat produsele achizitionate, preturile crescusera un pic fata de cele initiale (in functie de valoarea produsului, de la cativa penny pana la 2 lire). Nu stiu de ce.
Sper sa iti fie de ajutor informatiile.

37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
florintunde spune:
Buna dragele mele
Sper ca rugaciunile noastre sa aiba efect..sa fie auzite de Bunul Dumnezeu

HAI SHUBULINA !HAI BOGICA!!!!!!!!

HAI RELUSHA!!!!HAI BEBE 2!!!!

HAIDETI BEBEI DRAGI! SA FITI SANATOSI!

GABRIELE!SA TE FACI MARE 

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Ralu Kara;off cate semne de intrebare..imi pare rau pt voi..oricum decideti sa te ajute DD

Doloress;din pacate numai acum catre final am inceput sa maninc sanatos
..adica inainte bagam paine alba,slanina..aveam si pofte nu gluma...ms pt ideea de budinca\Felicitari pt cele 35 implinite
...vineri o sa le am si Eu![]()

Roxx;ma bucur ca mergeti acasa..dac papa printesa de la san o sa fie fff ok

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
missmj spune:
Fetelor, noi facem nunta si botezul in aceeasi zi...ma gandeam ca trebuie sa comand invitatiile,dar nu am gasit pe net un text care sa le combine pe amandoua,adik ceva de genul bebele invita persoanele la botezul lui si nunta noastra.Eu nu am talent la scris...poate cineva sa ma ajute va roggggggg?

Hai Ana
Hai Relusha
carmen
38+ cu
Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

gabivalceanu spune:
Madalina, multam mult! Deci cam 2 saptamini... cu sarbatori cu tot. Pai e bine! Gata, m-am descurcat, eram logata, dar nu vedeam in dreapta chestia aia... N-am comandat inca... ca eu sunt soarece si nu cumpar nimic, decit hainutele de spital, restul... e ales si in stand-by... Multumesc!
Tunde, eu am mincat suspect de sanatos in primele 6 luni, mai exact fructe si vag legume... Si luasem 1 kilisor... Apoi, s-au mai dus greturile si am bagat si eu artileria grea. Acum, am luat in luna a saptea 4 kile si in a opta 4 kile, ta-tam! (slana, sarmale, ceafa de porc, cirnati, light-uri de-astea.... Fructe si legume? Ce-s alea?!). Dar tot mi-e greata de mor, partea buna (sau rea?) e ca mi-e greata mereu DUPA ce bobinez...
Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 36 de saptamini.
gabivalceanu spune:
A! Si chestie: eu eram incapatinata care, desi n-a mincat 5-6 luni gram de carne, ou, peste etc, refuza categoric suplimentul de fier... Acum, la analize, ce ziceti? Fier 12,5 (si la inceput, in primul trimestru era 13,5)... ca sa inciudez doctorul care ma ameninta ca o sa-l am 8 :)
MISSMJ, hai ca-i dam noi de cap! Ce crezi, ca istia care fac texte sunt mai breji?! Bagam noi... da-mi datele pe pm si facem o proba :)
Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 36 de saptamini.