Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !
Raspunsuri - Pagina 11
Mayane spune:

Cineva, acolo sus, e mare si bun, si il rugam sa-i aiba in grija pe micutii nostri si pe mamicile lor, si in special pe cei care au nevoie mai mare de ajutor.

Gabriele, pui de Abramburika, sa te faci bine, sa fi un luptator si sa aduci parintilor doar bucurii.

Maria Clara, pui de Fluturasa, sa lupti in continuare, sa fi frumosa, sanatoasa si iubita.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
gabivalceanu spune:
Doloress, ma bucur mult ca esti deja in 35 de saptamini si... Acum bebe e mare, domnisor, stresul mic... Mai stai totusi in pat :)
Roxx, ce bine ca ai vesti bune! Brava! (ma tot gindesc ce inspirata ca ai nascut la termen, cred ca daca o faceai inainte ti-ai fi facut mii de procese...)
Ziki, esti mama Omida??!!
Fetele cu cezariana... desi parerea mea e ca la noi se fac muuult prea usor si prea pripit operatiile astea, eu zic sa nu va agitati si sa mergeti pe mina doctorului, el are experienta... noi doar ne dam cu presupusul, el vede/stie zilnic cum sta treaba. In fond, finalitatea conteaza: sa fie bebe scos cu bine. Apropo de ”merg pe mina doctorului”: acum 3 ani, cind am avut sarcina cu probleme si dr. a hotarit chiuretaj, eu eram (evident) extrem de bulversata si de nehotarita. Si tot vorbeam cu diversi la telefon, cum sa fac. In fine, sarcina s-a oprit, m-au chiuretat si eu ziceam la telefon: am mers pe mina doctorului. Si Ioana mea la un moment dat, privindu-mi disperata tocurile cui: ”cum mai, mami, si nu l-a durut?!”
Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 36 de saptamini.
madalina_m spune:
buna dimi! 
Nu am lipsit de la rugaciunea de la ora 11. Doamne apara-l pe micutul Gabriele, bebelusul care are acum atata nevoie de ajutorul tau. 
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
Shines spune:
Doamne ajuta sa fie bine bebe de abramburica..sa plece acasa sanatosi.
Ana s-ar putea sa fi intrat in sala..nu mi-a rasp la mesaj deocamdata
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
missmj spune:
Hai Ana
[b]Hai Bogica
carmen
38+ cu
Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

madalina_m spune:
Doamne ajuta pentru Ana si Relusha!
37+ cu
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
maimutzica10 spune:
[Majoreta]

HAI SHUBU !!!!

HAI RELUSHA !!!!!!

Desi eu cred ca deja relusha e la stadiul de felicitari ![]()
rox 34+
Marie Lorelei
think pink
Mayane spune:

HAI SHUBULINA!!! 

HAI RELUSHA!!! 

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
madalina_m spune:
RaluKara cordonul trebuie sa fie inserat central in placenta.
Ocsanica si eu si Zumzu am achitat pe Amazon cu card VISA de la ING (in lei) si a mers fara probleme.
Roxx ce ma bucur ca mergeti acasa! Sa vezi ce bine ii va merge piticei dupa ce ajunge in caminul cald de acasa.
37+ cu