Ian-Feb2011 Bv Shubulina ! Hai Relusha !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

.Ciao!!

Revin si eu sa va mai spun despre noi. Copiez insa raspunsul de la sb cu rugaciuni pt. puiul meu, deoarece timpul meu e ff limitat. Imi cer scuze ca nu mai pot participa activa la bucuria nasterii buburuzelor, va doresc nasteri usoare si bblusi sanatosi .

A trecut o saptamana de cand a venit pe lume puiul nostru mic. Parca a trecut un an. A fost o sapt. grea, obositoare, dar incercam sa ne revenim si sa ne facem forta de a merge inainte.

Situatia lui Gabriele e la fel, poate un pic mai bine, mai stabil din punct de vedere respirator. Insa s-a descoperit ca are reflux gastric, drept pt. care i-a fost intrerupta alimentatia cu lapte si a fost hranit cu glucoza si altele. De luni se incearca iar cu lapte ... Toate analizele si controalele facute pana acum au iesit bine, organele vitale sunt ok, functioneaza bine. Chiar si aparatul respirator (acolo unde sunt problemele majore) e ok, ca si forma. E vorba de functionalitate, deglutitie, acolo nu-i bine. Deocamdata atat stim, asteptam raspunsuri si noi. Toate aceste probleme nu sunt din cauza nasterii si travaliului dificil (asa cum am gandit initial), ci asa era bb din burtica, ceva s-a intamplat in ultimele 2 luni de sarcina. Ceva ce nu s-a vazut la ecografii. Mie la penultima eco mi-a zis ca bb cantareste aprox. 2,500 kg. Si de atunci s-a intamplat ceva cu dezvoltarea si cresterea lui bb.

Pt. noi a fost un soc imens totul ... sa primesti asigurari ca totul e bine, bb e bine, creste frumos, eu ma simteam mai in forma ca niciodata ... in conditiile astea sa ai un travaliu si o nastere cum nu doresc nici dusmanilor mei, dureri crunte (fizice), situatia lui bb nu tocmai in parametri normali (in timpul nasterii) si mai apoi fel si fel de probleme de sanatate cu el, te termina, ti se pare ca s-a naruit totul in jurul tau.
Sa vin acasa fara bb in brate, sa primesc felicitari si cadouri din partea tuturor, pt. bb, dar fara bb acasa, e ingrozitor de greu. Mi se parea ca nu-s intreaga, ca-mi lipseste ceva. Silvia sa intrebe mereu de bb cand se face bine, cand il aducem acasa ... a fost si l-a vazut la spital (prin geam, ca nu se da voie inauntru decat parintilor), a zis ca e miiiicc si ca vrea sa il tina si ea in brate cand o sa vina acasa.

Pana nu te izbesti de astfel de realitati, nu intelegi nici pe departe suferinta parintilor. O spun din experienta (din pacate), nu imi imaginam nici pe departe cum e sa ai un copil bolnav. Grav bolnav, nu o simpla raceala. Acum m-as bucura de un plans din ala sanatos de copil (Gabriele al meu cand plange fosaie ca un motanel, nu plange tare, din toti plamanii), m-as bucura sa stau toata ziua cu el in brate, sa mai fiu mama-cangur cum am fost la Silvia, si nu cu portia cum mi-l dau acum in brate, sa ii simt mirosul prin casa si nu numai pe maini (stau tot timpul cu mana pe capsorul lui si imi ramane mirosul in palma), sa ii dau pupici calzi pe frunte (pana acum nu l-am pupat deloc, decat de la distanta)!! E tare greu!!

Putere, forta, si Dumnezeu sa te aiba in paza, puiul meu!! Sa te faci repede bine si sa vii acasa, sa te avem printre noi!! La cat mai multe saptamani, luni, ani!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

O, Doamne, Ambramburik!!!

Nu am alte cuvinte!!!

Tot ce zic e ca ma bucur ca e mai bine, chiar daca e doar putin mai bine!!Doamne ajuta!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

abramburika mi se face pielea de gaina cand citesc ce scrii,imi pare rau ca treci prin asemenea momente de tristete si nesiguranta ! noi ne rugam pt tine si bebe Gabriele sa fie totul bine,multa sanatate,sa il luati acasa repede si sa va bucurati de el toata viata !

carmen
38+ cu Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Off, Abramburika, sa dea Dumnezeu, ca puiutul tau sa se faca repede bine, si sa mergeti cu totii acasa! Speram ca rugaciunile noastre sa fie auzite acolo sus de DD, iar tie sa-ti dea multa putere si curaj!

Am intrat cam tarziu astazi, dar vad ca nici o veste de la mamicile noastre, asa ca:
HAI SHUBU!!!!, HAI BOGICA !!!!

HAI RELUSHA!!! HAI BEBE2

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

s-a nascut Bogdan Alexandru!!! bebe de shubu
3250gr,49cm..e cel mai frumos copil din lume (zise mami fericita).
sunt bine amandoi..mami e nerbadatoare sa isi revina si sa vada puiul.

Felicitari!!!! bine ai venit pe lume bebe frumos Bogdan!!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Abramburika, Dumnezeu o sa ii dea sanatate si putere lui Gabriele!

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

DEEECI.....MAINE PLECAM ACASAAAAAAAAAAAA! YUPIIIIIIIIIIII!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Abramburika iti doresc multa sanatate pt Gabriele si multa forta tie.
Sunt sigura ca Dumnezeu o sa ne asculte rugaciunea si o sa ti faca puiul bine...acum tb sa ai incredere. Dumnezeu e bun si ne iubeste pe toti ! O sa fie bine totul!!!!
F. frumoasa ideea cu rugaciunea colectiva
Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa avem toate o nastere usoara ,la termen si sa completam lista gravidutelor si a bebeilor cu copilasi sanatosi si papaciosi.
In ultima vreme am stat putin ascunsa pt ca am cam avut probleme...tensiunea mea e inca mare ...dar momentan nu-mi pot da pastile ...am avut contractii si dureroase si nedureroase la greu...se pare ca am si o mica infectie jos...primesc rezultatu analizelor maine...nu mai sunt in stare sa ma duc pana la magazin sa iau o paine ca ma apuca contractiile...tb sa stau la pat tintuita...
sper sa ajung cat mai departe cu sarcina

36 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 28 de zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

s-a nascut Bogdan Alexandru!!! bebe de shubu
3250gr,49cm..e cel mai frumos copil din lume (zise mami fericita).
sunt bine amandoi..mami e nerbadatoare sa isi revina si sa vada puiul.

Felicitari!!!! bine ai venit pe lume bebe frumos Bogdan!!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

BINE AI VENIT PE LUME BEBE BOGDAN ALEXANDRU, CEL MAI FRUMOS COPIL DIN LUME!!! FELICITARI SHUBU!!![

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

BV SHUBYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FELICITARI PT BOGICA!!!!
SA FIE SANATOS , MANCACIOS SI NECOLICIOS!!!
YUPYYYYYYYYYY

36 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 27 de zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput