Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Imi spune astazi soacra ca Ariana e d-soara mare de acum,cum inca o mai alaptez?i-am spus ca intentia e pana la 2 ani daca am lapte(a spus ca o sa ajung sa-mi alaptez si ginerele :)) )

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Arthur
Dragos

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Imi spune astazi soacra ca Ariana e d-soara mare de acum,cum inca o mai alaptez?i-am spus ca intentia e pana la 2 ani daca am lapte(a spus ca o sa ajung sa-mi alaptez si ginerele :)) )

Motto-ul de azi:
"Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti."

super taree!!!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Motto-ul de azi:

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Citat:

Nyny La multe lunite pt Mara Abia acum am observat data

Motto-ul de azi:

multumim

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Motto-ul de azi:

f tare faza.....insa desi e de ras....nu-i de ras...

si eu ma confrunt cu aceleasi comentarii....
are deja 1 an...INK IL ALAPTEZI????

...socrela....pai mie un dr mi-a zis ca un copil se alapteaza atata cat sta in burta....9 luni....ca dupa ..laptele nu mai e bun
i-am zis ca jiji a stat 8 luni...si inca nu s-a strambat ca nu i-ar mai placea...

acu ce sa zic...de dragul lui jiji...am s-o alptez si pe nora-mea::::)))))))

n-am nik cu intarcatul...NIK...probabil fiecare mama decide ( sau bb-ul) cand e momentul....la noi...ink n-a sosit vremea...ne e tare bine asa....park acu dragostea e mai mare....ca suntem pe ultima suta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ce atmosfera de WE pe aici

Si eu sunt cuprinsa de o lene ......daca ar fi sa doara as urla

Si ca sa nu treaca ziua fara sa urez si eu sarbatoritilor "LA MULTI ANI!" ...va invit la o dedicatie muzicala ...special pentru voi, MAIA TEODORA si RARES:

Mergi la inceput

Citat:

Motto-ul de azi:

hmmm..mda vorba decenuelei ...de dragul arianei o sa il alaptezi si pe el ...oricum ca sa iau si eu partea "funny"

oricum faza cu intarcatul ...nu se arata treaba prea usoara...la mine a cam esuat faza cu inlocuitul celor 2 mese...pai care mese ???...ca ea suge cand are ea chef...si bineinteles nu din biberon .,...da biberonul la o parte si ma trage de bluza....mami mami acolo e papa meu ...aseara am tot incercat sa ii bag bibe ... in somn ...numai sa mi-l bea...de unde simtea imediat si-l dadea afara ...la un moment dat am lasat laptele din bibe sa picure pe san si a scos si sanul afara...ea il tinea de suzi ...in concluzie...nu stiu cum o sa o intarc ...dar spatele meu cere insistent asta

Mergi la inceput

Eu m-am ferit sa raspund la sondaje, la cel al lui larisel de lene...dar ma chinui acum:

pai ne trezim ...pe la 8-9-10...schimbat...pe la 10-11 papat fructe/budinca/cereale....joaca de voie si de nevoie...pe la 12-13 somn juma de ora/o ora...la 14-15 papa ...legume cu carnita...diferite combinatii...mai nou incerc orice...numai sa pape...incerc sa fie cat mai din aria permisa ...pana acum am reusit...apoi iar joaca...iesit afara...pe la 16-17 somnic...apoi la 17 - 18 budinca de branza sau de mere/mere coapte/ diverse alte chestii ...incerc sa introduc cat mai multe si felurite chestii, doar doar o papa si ea....pe la 20-21 iaurtul de seara/cereale si apoi baita...somn de cele mai multe ori dupa 23 ...nu e tocmai un program de luat in seama asa k d-asta nu m-am grabit sa-l fac public

la sondajul decenuelei ...pai n-am ce sa raspund......oricum pana mai de curand n-am simtit lipsa...acum incepe sa se simta ..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am pus poze de la baita, sanius si altele ... se vede acolo cu ce se ocupa fetele cucuietele (nu mai detaliez programul lor... atipic oricum fiind 2)

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

LARISEL am vazut si eu minunile tale. Sunt haioase rau. Sa-ti traiasca.
Multe multe pentru o MAMA EROINA

Mara si David

Mergi la inceput