Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)
Raspunsuri - Pagina 9
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 La multi ani Maia Teodora!!!!!!!! SA cresti mare si frumoasa!!!!!! Sa ai noroc in viata!!! La multi ani Rares!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatos, harnic si voinic! I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... Happy New Year!!! |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Raspuns la intrebarea ..delicata:..PROSTTTT de tot stam...stress, lipsa de timp, cand o culcam pe cea mica, e treaza aia mare...intr-un cuvant:dezastru! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
mami de Alex si Radu
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
|
MP......
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui larisel Mi-am adus aminte ca vroiam s-o intreb pe mp cum a scapat de blender... Rog detalii, metoda, exact... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
sa foloseasca gemanutele mele preferate cu multa placere scaunelele cat mai mult(sa merite investitia)
sunt tare frumoase bebelinele tale
jos palaria in fata ta,larisel,eu recunosc ca nu m-as descurca de fel cu 2 bb odata
am editat din motive de exprimare defectuoasa rau
mami de Alex si Radu
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
Subscriu si eu!
La multi ani!
nyny spune:
Buna dimi fetelor...
hai sa ma bag si eu direct in subiectul despre sex
Pai ce sa zic... si noi suntem pe repede inainte. Nici nu s-ar putea altfel cu 2 copii mici. Nu de alta dar era sa ma duc de vreo cateva ori la copii in pielea goala. Ca sa nu mai zic ca mama soacra locuieste cu noi in casa .
E si normal ca oboseala si stresul (ca s-ar trezi copiii) ne afecteaza si apetitul dar.... cum spunea si BEA... pofta vine mancand.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
nyny spune:
LA MULTI ANI MAIA TEODORA !
LA MULTI ANI RARES !
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
alicredo spune:
citat din mesajul lui lucia2000 La multi anisori Maia de Sagetutza La multi anisori Rares de Unboticutz Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
subscriu si eu
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
sa ne traiti cu numele...cu mii de scuze ptr intarziere:
Mara Ioana de Miremia
Daria Ioana de Ayanna
Ioana Cristina de Mandruta
Yannis de Alexutza
Tudor Ioan de Tomaca
Alexandru Ioan de Livia
Yannis de al3csa
Dionisios Ionas de Vi4i
onitza
ioana_fota
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 sorina o sa pun si poza normal da e din pasta de lapte praf................ acu invatz............ mai incolo un pic, ca ap e dincolo si ai mei inca dorm.......................de aia is eu p-aci:))) I don't know much...but I know I love you...and I always will...'cause you're my soul and you are the air I breathe... Happy New Year!!! |
Salutari fetele,
eu am avut o noapte cu multe treziri.
Le-am uitat si numarul
Bea mai exista si o pasta de zahar din care poti face ornamente pt tort.