Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)
Raspunsuri - Pagina 11
Eleysa spune:
Am vazut si eu poze cu gemanutzele ...sunt scumpe foc cum se joaca ele amandoua in baitza...ma bucur ca stau in scaunele si nu a investit mami banutzii degeaba
Am mai vazut poze cu Uca...cum il ajuta ea pe tati sa faca bagajele
Ce mare s-a facut Yannis de Al3csa ...un ajutor de nadesje pentru Moshu'
Am mai vazut-o pe frumoasa Andreea de Happyela ...
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Am vazut si eu poze cu gemanutzele ...sunt scumpe foc cum se joaca ele amandoua in baitza...ma bucur ca stau in scaunele si nu a investit mami banutzii degeaba |
Inca e cu semnul intrebarii... A fost doar o baitza si aia dupa mai putzin de 10 minute deja iesheau afara din scaunele, se puneau invers in ele samd... . Poate facem azi din nou, sa vad ...in functzie de chef...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity Imi spune astazi soacra ca Ariana e d-soara mare de acum,cum inca o mai alaptez?i-am spus ca intentia e pana la 2 ani daca am lapte(a spus ca o sa ajung sa-mi alaptez si ginerele :)) ) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti." |
mami de Alex si Radu
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity Imi spune astazi soacra ca Ariana e d-soara mare de acum,cum inca o mai alaptez?i-am spus ca intentia e pana la 2 ani daca am lapte(a spus ca o sa ajung sa-mi alaptez si ginerele :)) ) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti." |
Soacrele astea....
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
mami de Alex si Radu |
...sunteti fenomenale ...
lorex spune:
mami de Alex si Radu |
foarte tare!
sorina_bz spune:
mami de Alex si Radu |
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
haircut spune:
mami de Alex si Radu |
haircut spune:
Seara buna!
Nu m-am putut abtine sa nu rad la replica lui MP....sunteti fantastice...
Xela, Ratusca, multumesc pentru compania placuta de azi...cum ati gasit pufii?A mea dormea dusa...se pare ca nu e tragedie nici cu taica-sau...
We viitor vrem sa intindem coarda si sa dam o fuga la munte, sa urcam in Ciucas sa ne zapadim un pic si sa mai punem piciorul la treaba ca ne-am babetit de tot, nu mai tin minte de cand n-am mai urcat o tura pe munte...fara masina, of course...si pe M s-o lasam cu mama...sa vedem care pe care dovedeste. Sper sa avem vreme buna si sa reusim...
Despre sondaje....
Programul e cam asa
7,30-8-9 trezirea si papa cam 180ml LP
10,30-11,30 mar ras cu o cupa de cereale/ cereale cu lapte daca la masa de dimineata nu si-a papat portia de lapte
14-15 legume cu cane/ficat/ou
18-19 restul de legume/ mar ras/ paine cu magiun
21 230ml LP cu cereale si somn
Siecs, este. Cum, cat...normal ca-i mai greu ca inainte de bb, dar atata vreme cat ambii parteneri sunt ok cu situatia noua, e bine. Si noi zicem ca e ok
Sunt tare fericita ca am reusit sa ne hotaram la un tort pentru ziua piticei...sper sa gasim si cofetaria care sa-l faca, desi nu ar trebui sa fie pb...
sa aveti o noapte linistita!
lorex spune:
LA MULTI ANI MAIA SI RARES!
Sagetuta, Unboticut...sa va traiasca comorile, sa fie sanatosi mereu!
Ni s-au cam uscat gaturile...cu ce ciocnim in cinstea lor?