Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

pfuai..ce de repede scrieti..de azi dimi ma chinui sa va ajung...

si buna seara

felicitari ayanna pt primii pasi ai dariei

LMA Dragos Andrei si LMA Letizia pt ieri

LMA Maia Teodora pt azi

am fost ieri la o zi de nastere a unei fetite de 1 an...povestit cu prietenele despre ...copii si copii. dupa 2 saptamani de petrecut prin casa am uitat cum e sa socializezi cu alti

sondaj larisel:

ora 6.00- biberon lapte apoi somn
8.30-9-30 trezirea
apoi schimbat spalat joaca
10.00 - fructe cu biscuiti/iaurt/branzica apoi
joaca, plimbat prin casa
12.30 somn vreo 2-3 ore sau la 13 papa pireu+carne/ou sau supa
16.00 papa pireu+carne/ou sau supa
joaca agitatie...veselie,plimbat prin casa,umblat la hartiile mele,imprastiat jucariile in toata sufrageria
19.30 iaurt simplu cu fructe/orez cu lapte/paste cu lapte
din nou joaca agitatie, veselie..oboseli
22.00-22.30 biberon lape si somn

sondaj decenuela
apetit mai mic...parca asa nu mai am cheeef si nici tiimp si parca ma gandesc ca tocmai atunci in pct culminant se trez diana. el are chef oricand eu daca imi propun ceva pt la noapte nu reusesc din cauza a adorm deodata cu diana.deci prosttt vb sorinei

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sarbatori Fericite!
povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Tomaca....am citit ieri povestea ta...f frumos povestita..f intens traita...f rumos incheiata!
De cate ori ma uit la Tudorel acum imi rasuna in minte cuvintele: "Vin mami, vin.De data asta vin!". Superb!
Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti! Si tudor sa fie sanatos, sa va iubeasca si sa va respecte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

LMA Maia de Sagetutza!

LMA Rares de Unboticutz!

eu... sunt fara pastaie, asa ca...
am bocit azi cat n-am bocit de multa vreme... ma doare capul, n-am stare, nu-mi gasesc locul... casa e atat de goalaaaaa... il tot astept sa vina cracanat de dupa usa, tragand dupa el aspiratorul sau fierul de calcat zicand "uf, uf"...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Si acum, sa salut si eu asa cum se cuvine, ca am cam intrat cu..."bocancii".

Buna dimineata, doamnelor, haideti la cafelutza si la !

Ieri a fost o zi cam ocupata, ca dupa atatea sarbatori, cam ramasesem in urma cu ale casei..

Noi am avut o noapte "di vis": culcat la 20, la 22.30 sculat-urlat-mancat-urlat-culcat; la 2 deja o dadeam pe picioare, ca nu mai stiam ce sa-i fac (Plateea...), la 4 jumi..mancat-cul

Asa ca acum fierb o fasole(de post), am facut o cafea mare si tare, poate ma adun, si fac spam pe aici, pe forum .

Bea...cum a fost la strand?
Plateea...sus inima, mami! Va fi bine, ai sa vezi!

Cam atat mai stiu..
Poop you all..
O zi minunata va doresc!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

misto noapte... mic copil pe langa ale noastre...

cat despre inima... e sus de tot. am bocit pana am plecat. apoi, cand s-a pus in miscare trenul si am realizat ca n-am apucat sa invat mai nimic acasa in 3 saptamani si maine am examen... am bagat pe ffw 90 de pagini... inca pe atata maine pana la examen, apoi ma mai gandesc daca mai am lacrimi sa mai tragun bocet sau ma pun de invatat pt urmatorul...
PS: xela si MP, meritati un maaaare tir de . mesajele voastre m-au ajutat sa trec peste ziua de azi. sa traiti o vesnicie sa sa mai invatati copii mici si limitati cum sta treaba cu "the big picture..."...

PS2... sorina... ce mai face noruta mea dulce? cand imi mai arati ochisorii aia frumosi?

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

hop si eu la ceas de seara sa va multumesc din suflet pentru urari si pentru ca ni le-ati facut desi suntem absenti! am incercat de vreo 3-4 ori pana acum sa tin pasul cu voi dar nu reusesc din pacate, Rares e ff activ si mai si lucrez asa ca nu am nicio sansa. am intrat pt ca stiam ca sunteti fete dragute si sigur ne-ati urat pe aici asa ca,

va multumim pentru urari, va spunem despre noi ca suntem foarte fericiti, ca RAres este mai mult decat ne-am putut dori, un copil dulce, afectuos si nazdravan cum ii sade bine unui baietel. va uram din suflet ani multi si frumosi pufilor si familiilor lor, sa fiti fericiti impreuna, sa va dea Domnul multa sanatate si bucurii!

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Buna dimi fetelor...

hai sa ma bag si eu direct in subiectul despre sex
Pai ce sa zic... si noi suntem pe repede inainte. Nici nu s-ar putea altfel cu 2 copii mici. Nu de alta dar era sa ma duc de vreo cateva ori la copii in pielea goala.
Frecvent il legan in pielea goala...
Ca sa nu mai zic ca mama soacra locuieste cu noi in casa .
OH, my leg... si... va e bine??? cum rezisti? cum traiesti? cum... hmmm... de buna voieeeee????
E si normal ca oboseala si stresul (ca s-ar trezi copiii) ne afecteaza si apetitul dar.... cum spunea si BEA... pofta vine mancand.
IHI.. subscriu...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

dece... eu zic asa: uneori, o pauza e buna. decat mult si prost, uneori e mai bine putin si bun...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna!

Nu m-am putut abtine sa nu rad la replica lui MP....sunteti fantastice...

Xela, Ratusca, multumesc pentru compania placuta de azi...cum ati gasit pufii?A mea dormea dusa...se pare ca nu e tragedie nici cu taica-sau...

We viitor vrem sa intindem coarda si sa dam o fuga la munte, sa urcam in Ciucas sa ne zapadim un pic si sa mai punem piciorul la treaba ca ne-am babetit de tot, nu mai tin minte de cand n-am mai urcat o tura pe munte...fara masina, of course...si pe M s-o lasam cu mama...sa vedem care pe care dovedeste. Sper sa avem vreme buna si sa reusim...

Despre sondaje....
Programul e cam asa
7,30-8-9 trezirea si papa cam 180ml LP
10,30-11,30 mar ras cu o cupa de cereale/ cereale cu lapte daca la masa de dimineata nu si-a papat portia de lapte
14-15 legume cu cane/ficat/ou
18-19 restul de legume/ mar ras/ paine cu magiun
21 230ml LP cu cereale si somn

Siecs, este. Cum, cat...normal ca-i mai greu ca inainte de bb, dar atata vreme cat ambii parteneri sunt ok cu situatia noua, e bine. Si noi zicem ca e ok

Sunt tare fericita ca am reusit sa ne hotaram la un tort pentru ziua piticei...sper sa gasim si cofetaria care sa-l faca, desi nu ar trebui sa fie pb...

sa aveti o noapte linistita!

mami de fetita finuta

Eee, placerea a fost de partea noastra Mie mi-a prins tare bine iesirea, am avut energie apoi sa merg la cumparaturi si sa gatesc cand m-am intors (bine o ciorba, dar orisicat...). Baietii mei au dormit pe rupte, aveau niste fete pierdute cand am intrat pe usa, abia mijisera ochii , deci mai repetam!

Poze n-avem, dar o parasc eu pe Xela ca e mai gazela decat mi-o aminteam si crapa ranza mama-mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

am pus si io niste pozici

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Sarbatori Fericite!
povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Imi spune astazi soacra ca Ariana e d-soara mare de acum,cum inca o mai alaptez?i-am spus ca intentia e pana la 2 ani daca am lapte(a spus ca o sa ajung sa-mi alaptez si ginerele :)) )

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti."

zi-mi ca nu stai si tu cu soacra in casa....

fetele astea cu asa soacre... haircut, dece, simply... si se mai stiu ele din clubul anti so_acre... bre... o statiue meritati. pai eu ma oftic si nu vb cu ea nik in afara de "buna ziua" printre dinti...
de aia sunteti voi niste doamne si io o afurisita nesuferita si ne-iubita ne-inteleasa de so_acra...
care, acum, la ora asta doarme langa copilul in locul meu...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Simply, multumim mult de oferta , cum facem? iti spunem un numar total de cutii (sper sa nu te ia la ochii pe acolo cu atatea creme de decalotare ) si tu ne dai un cont IBAN?

Mergi la inceput