Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
plateea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
normal ca am citit, m-am enervat de mi-au sarit nervii pe pereti, desi nici nu-ti cunosc so_acra, simply, dupa care vine MP si ma duce in extrema ailala...
m-o busit un ras de mi-au dat lacrimile...
MP... esti cea mai tare, mami...
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea![]() ![]() ![]() ![]() eu... sunt fara pastaie, asa ca... ![]() ![]() ![]() am bocit azi cat n-am bocit de multa vreme... ma doare capul, n-am stare, nu-mi gasesc locul... casa e atat de goalaaaaa... il tot astept sa vina cracanat de dupa usa, tragand dupa el aspiratorul sau fierul de calcat zicand "uf, uf"... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
offf...
![](grup.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](http://lb1f.lilypie.com/mLjNp2.png)
Alina_libra spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o mamica de pufuletz dulce nascut in feb 2010.Va citesc inca de pe vremea cand eram insarcinata si de multe ori m-am regasit in starile voastre.
Nu am postat niciodata nimic pentru simplul fapt ca nu mi s-a parut ca am ceva important de spus iar eventualele intrebari isi aveau deja raspunsul pe forum.
De data asta, m-am gandit sa "fac public" programul Dianei (asa se numeste puiutzul meu) de care sunt oarecum mandra, ca deh...lucrez la el de ceva timp:
6.00 8.00 biberon 240ml LP NAN +somn
10.00 trezirea
11.00 fructe , biscuiti,branza slaba 180 200ml
13.00 14.00 somn cam 1 ½ h
15.00 16.00 legume + carne/ou/ficat/peste 180 200 ml
17.30 18.30 I se face iar somn si mai doarme cam 30 min
19.00 iaurt simplu 250ml
21.00 baie + masaj
21.30 biberon 260ml LP NAN si cereale
22.30-23.30 somn pana dimi
Am vazut ca multe dintre fete inca alapteaza pe timpul noptii, noi am reusit sa scoatem masa cu pricina cand am introdus lapte cu cereale la masa de seara (ne-am gandit noi si pediatra ca laptele de la san nu ii tinea de foame pana dimineatza).
La noi principalele probleme sunt la adormit. Atat seara cat si la pranz, reusesc sa o adorm doar in bratze la televizor. Fetele care au reusit sa isi convinga bebeii sa adoarma singuri in patutzul lor
..cum ati facut?
Inca ceva: mai este vreun bebelus monitorizat pentru ca are fontanela prea deschisa? Nu sunt ingrjorata (deocamdata) dar mi-ar placea sa pot face schimb de impresii...
o seara cat mai linistita va doresc!
Alina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
plateea, 3 saptamani fara pastaie...greu....dar cauta sa vezi partea buna din toata treaba asta. bafta multa la examen(e) si spor la invatat!!!
asta mic imi da semne ca ar manca mai consistent, nu neaparat mai mult. azi am avut un mare succes cu budinca de dovlecel cu smantana, de la elefantica stiu. dar parea ca mai vrea....oricum, a fost f nervos, a adormit epuizat....apoi pe la 6 si ceva s-a trezit brusc plangand de sarea camasa de pe el, cu lacrimi mari si cu suspine, nimic din ce faceam nu-l linistea, nu era burta, nu, ca deja stiu cum face la aia....si asa cuminte mi-a stat la masa, el care de obicei se ridica in picioare in scaunel.
ce zi faina a fost azi.....cum a fost intalneala, fetele? parca asa ramasese, sau visez?
a, inca ceva, da nu spuneti la nimeni.....ma simt.......nu intru in detalii........................
_
mama lui Stefan, pui scump
ana_g spune:
alina_libra, al meu are fontanela cam coborata. la ultimul control doctoria nu a zis nimic, nici eu nu i-am atras atentia, desi a verificat si singura. stiu ca e si semn de deshidratare, eu ma tin dupa asta mic intr-una cu biberonul, canita.....vai, sa-l vedeti ce scump e cum bea (a se citi da pe el jumatate..) din canita (de cafea...), eu ii tin de toarta, iar el cu manutza, cred ca ii place gestu in sine, nu ceaiul neindulcit. dar nu cred ca ajunge la 50 de ml de lichide in afara de mese si alaptat....a, sa nu uit..bine ai venit de dupa cortina!! hei, mai sunteti multe?
_
ayanna_xem spune:
Buna seara!
Va 'sondati', huh?!
...
PLATEEA...mie imi vine greu numai cat ma gandesc cum te simti fara Pastaie, iar tu chiar trebuie sa faci fata situatiei ...daca plansul te descarca, atunci plangi...dar nu o lua ca pe o situatie definitiva. Deocamdata este o incercare, vezi cum decurg lucrurile, cum va adaptati...si tu fara el si el fara tine...poate totul o sa decurga bine, Teo o sa fie fericit la bunici si tu o sa-ti poti vedea de invatat. Bineinteles ca este o situatie cumplit de dificila si te macina dorul si grija lui, dar sunt convinsa ca bunicii il iubesc si au grija de el cu tot sufletul si cu toata dragostea....si indiferent cat de bine o sa se acomodeze Teo cu bunicii si cat de mult o sa se apropie de el, tu vei fi intotdeuna 'mama' si vei avea un loc aparte in inima lui. O sa fie atat de preocupat de joaca si descoperit lumea incat nici n-o sa sa-si dea seama cand a trecut timpul si mami vine acasa. Plus ca este cu el si tati, care sunt convinsa ca o sa stie cum sa echilibreze balanta, astfel incat bbTo sa accepte sa stea fara tine si sa nu-ti simta lipsa, dar in acelasi timp sa pastreze fresh in minte imaginea lui mami.
Toate o sa ne confruntam la un moment dat cu momente de astea...din varii situatii si motive...important e sa sa mergem inainte, sa acceptam schimbarile din viata noastra si din viata pufuletilor si sa incercam sa facem din orice schimbare un pas spre evolutie, spre dezvoltare...grea, foarte grea menirea noastra, dar asta-i viata! Trebuie sa acceptam ca tot ce facem facem pentru ei, nu pentru noi...asa ar fi normal!
Putere mami...concentreaza-te pe examene...efortul asta de acum o sa va aduca roade mai tarziu... BbTo e bine, sanatos si fericit pentru ca stie ca e iubit...
_
Mami de strumfita zgubilitica
lucia2000 spune:
Fetele cred ca ma duc si eu la somn.
teo doarme inca de la 9(lucru neobisnuit pt el care nu adoarme inainte de 23).
De data asta a adormit langa mine in pat, dar singur.
Astazi pentru ca a fost soare am fost un pic la plimbare asa ca va las niste poze spre vizualizare. si somnic usor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Seara buna!
Intru si eu sa zic
LMA Maia!
LMA Rares!
Ana adica cum? Hai intra in detalii...ne lasi asa? Sa fie intr-un ceas bun!
Alina welcome!
Felicitari pt reusita cu mesele de noapte. Piticania mea nu serveste LP, nici cereale, nici ceai....deci nu prea am alternativa.
Plateea of curaj mami, bafta multa la examen! Ti-a spus ayanna asa frumos.
Simply imi pare rau de presiunile aparute cu privire la intarcare, parca incep sa le simt si eu Faza tare este ca vin din partea unei persoane la care nu ma asteptam. Noi sa fim sanatoase....
MP
Xela, haircut, Ratusca sa va fie de bine intalnirea!
Deci fetelor...se baga careva la o cafea weekendul viitor?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
detalii...la cererea publicului.......mi-a fost aproape toata ziua greata si inca mi-e....probabil de la mancare, ca am dat iama in niste pulpitze la cuptor (nu le baga nimeni in seama, asa ca m-am sacrificat...)....doar ca e o greata care ma duce cu gandul la greata pe care o aveam pe cand eram insarcinata cu stefan....iar in seara asta taica-su vorbea cu fi-su..."ai vrea o surioara?"......la care eu...apropo, mi-e greata...el..ei, chiar?..atunci nu te grabi sa dai hainutele ca cine stie
.....pai da tu nu iei "antiderapante" din alea?...ba da, da nimic nu e 100% sigur...iar eu mai uit uneori sa le iau....of............
noapte buna! ma tineti de vorba, si eu am de lucrat la o sala de sport............................................
_